- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #31.821
ayy ne güzelmiş yaa..biz de öyle değil ki gelen alır bi zıbın takımı hatta aynı takımdan 3 4 tane olur dizer bakarızAHH bizde nerdeee ne güzel olur ya valla harika olur da bizde sormuyolarki al denmez sormadandabazı yörelerde bebeğe çeyiz gibi bişe götürüyorlar içinde bir dünya eşyası ihtiyacı var. şok oldum geçen kuaför biz öyle yapıyoruz bohça gidiyo bizde dedi.
beeennnnnnnnn.. durup dururken ayagıma bile giriyor. bas parmak ayrı takılıyor digerlerinden..
gece aniden de bacagıma giriyor uyandırıyorr...
kuzum ben de kara kara düşünenlerdenim güvensem epidural yaptırcam da tehlikeli işteBu arada ben sık sık düşünmeye başladım nasıl doğum yapacağım diye hiç anneme çekmedim 4 tane sağ 1 ölü normal doğum yaptı benimse canım çok tatlıeşim illa normal diyor bir de vajinismus mevzu olunca ben sezaryen düşünmüyor değiliM Ama onun da acısi var ameliyat sonuçta oy oYY kadın olmak ne zormuş ama Allahım kolay doğumlar versin.
bende oluyor canım. hamilelikte bu aylarda olur.Kızlar bacağına gece kramp giren varmı :/
bu kez ben de çok kısa sürede doğum yapmak istiyorum.kuzum ben de kara kara düşünenlerdenim güvensem epidural yaptırcam da tehlikeli işteama hipnozla doğum olayı belki olabilir bi nebze rahatlatır belki :)
offf ya arkadaş benım bu açlığım ne olcek böyle sabah 8 de kahvaltı yaptım şuan çok aç durumdayımbende oluyor canım. hamilelikte bu aylarda olur.
günde 1 maden suyu iç.
ya da doktoruna söyle sana mağnezyum yazar
geçmiş olsun canım bayagı üşütmüşsün sen bence.Tamam canım öyle yapayım.bu hafta kontrol var cuma günü gideceğiz inşallah
kuzum sen hazırsın doğuma neredeyse . maşallah.BENİMDE yatağı şifonyeri babane
arabanın 500 ünü hala verdi gerisini ben alıyorum yavaş yavaş.
kıyafet aldım
banyo küvetini aldım
ince uyku seti aldım
anakucağı görümce vercek
yatak kenarı nevresim battaniye nerden bulcam bilmiyorum almadım henüz.
telsiz arkadaşın varmış verdi.
bi yandanda hastane odasını kendim süslicem onları bakıyorum alıyorum yavaş yavaş.
babanesi yelek örüyo.
hastane çıkışını aldım.
emzik almıcam doğunca al diyolar.belki istemez diye. pompayıda sonraya bıraktım.
Daha alıncak çok şey var. sen en güzelini yapmışsın kuzum.
yediklerin doyurucu değil miydi ki.offf ya arkadaş benım bu açlığım ne olcek böyle sabah 8 de kahvaltı yaptım şuan çok aç durumdayım
benimde öyle çok şiddetli bişey yok canım. hafiften vuruyor. bazen ansızım sert olabiliyor korkuyorum o an. ne oluyor diye. ama ara ara öyle.KIZLAR SELAM.BEN HALA BEBEĞİN TEKMESİNİ HİSSEDEMİYORUM YA.UFAK TEFEK ŞEYLER DIŞINDA ŞİDDETLİ BİŞEY YOK.VAR MI BENİM GİBİ OLAN?
hahaha bizde ilk torun nolur bilmem.ama aynen kıyafet alınır. yani halbuki hepimiz anca geçiniyoz o çeyiz gibi bohça çok mantıklı bezini falan alırlarmış :)ayy ne güzelmiş yaa..biz de öyle değil ki gelen alır bi zıbın takımı hatta aynı takımdan 3 4 tane olur dizer bakarız
ewet bak takvimindede yazıyor krampla ilgili. olabilirmiş yani.. kalsiyum ekliği olabilirmiş nedeni.. bende eşime söylüyorum süt icemiyorum bari zorluyayım kendimide içeyim diye.aynen benimde öyle gece birden giriyor bağırarak uyanıyorum gün için de de kramp giren bacağım sızlıyor ya:/ seninle günümüzde yakın demekki buhaftalarda oluyor
casual cadillac aldım.700 dü 800 olmuş öyle aldım. hazır değilimki daha çantası bikaç tane pijama takımı sonra benim hastane kıyafetlerim küçük küçük bir dünya şey kaldı kısaca. daha yatak şifonyer kurulcak ikea dan aldım.kuzum sen hazırsın doğuma neredeyse . maşallah.
ne araba aldın ki .
500 tl nin üstünü sen ilave ediyorsun
cnm maaşallah seni görünce yazık bu bnm bebişe diyorum vallayediklerin doyurucu değil miydi ki.
ben sabah 7 de yaptım .
ancak yiyebilirim.
1 bardak açık çay içtim az önce mesela.
ben kahvaltıda 2 bardak süt içtim sabah
2 yumurta .
bol peynir.
1 küçük dilim ekmek.
az pekmez.
canım ben magnezyum içiyorum hergün ama gene kramp giriyor ayagıma bacagımaa. madensuyuda içsem mi acaba bir sıkıntı olmaz dimi ???bende oluyor canım. hamilelikte bu aylarda olur.
günde 1 maden suyu iç.
ya da doktoruna söyle sana mağnezyum yazar
cnm 7. aya girince bulanması normalmiş yani midende ekşime gibi bişey oluyor mu,dr çocuk saçlanıyor derler ama değil normal diyor yanikizlar merhaba arkadaslar ya ben 26 haftanin icindeyim ilk aylarda bukadar midem.bulanmiyordu 2 gundur cok fazla bulaniyor hele bu sabah yemekten sonra halada bulaniyo sizdede varmi???
canım benim .casual cadillac aldım.700 dü 800 olmuş öyle aldım. hazır değilimki daha çantası bikaç tane pijama takımı sonra benim hastane kıyafetlerim küçük küçük bir dünya şey kaldı kısaca. daha yatak şifonyer kurulcak ikea dan aldım.
birde dilekcim sana sorayım bu bebekler hep zıbın yada tulummu giycek yani hep ev kıyafeti pijama tarzı şeyler almışım. hiç biyere giderken ne giydiriliyor atıyorum yarı kırkı çıktığında ne tarz giycek.
canım benim de oluyor. özellikle uykuda yakalıyor.doktoruna yine sorcanım ben magnezyum içiyorum hergün ama gene kramp giriyor ayagıma bacagımaa. madensuyuda içsem mi acaba bir sıkıntı olmaz dimi ???
oy niye öyle dedin kız .cnm maaşallah seni görünce yazık bu bnm bebişe diyorum vallazar zor bi yumurta yiyorum kahvaltıda çikolata çay Allah ne verdiyse gün içinde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?