2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ben sık sık düşünmeye başladım nasıl doğum yapacağım diye hiç anneme çekmedim 4 tane sağ 1 ölü normal doğum yaptı benimse canım çok tatlı eşim illa normal diyor bir de vajinismus mevzu olunca ben sezaryen düşünmüyor değiliM Ama onun da acısi var ameliyat sonuçta oy oYY kadın olmak ne zormuş ama Allahım kolay doğumlar versin.

ayy ne güzelmiş yaa..biz de öyle değil ki gelen alır bi zıbın takımı hatta aynı takımdan 3 4 tane olur dizer bakarız

beeennnnnnnnn.. durup dururken ayagıma bile giriyor. bas parmak ayrı takılıyor digerlerinden..
gece aniden de bacagıma giriyor uyandırıyorr...

aynen benimde öyle gece birden giriyor bağırarak uyanıyorum gün için de de kramp giren bacağım sızlıyor ya:/ seninle günümüzde yakın demekki buhaftalarda oluyor

kuzum ben de kara kara düşünenlerdenim güvensem epidural yaptırcam da tehlikeli işte ama hipnozla doğum olayı belki olabilir bi nebze rahatlatır belki :)

kuzum ben de kara kara düşünenlerdenim güvensem epidural yaptırcam da tehlikeli işte ama hipnozla doğum olayı belki olabilir bi nebze rahatlatır belki :)
bu kez ben de çok kısa sürede doğum yapmak istiyorum.
ilk ikisi 14 saatte doğdu
ama benim beceriksizliğimden.
kendimi kasıyorum.
şöyle rahat bi insan değilim ki.
geniş geniş düşüncem bu bebede.

Tamam canım öyle yapayım.bu hafta kontrol var cuma günü gideceğiz inşallah
geçmiş olsun canım bayagı üşütmüşsün sen bence.
evdesin zaten calısmıyorsun bildiğim kadarıyla. yat dinlen. ayagını sıkı giyin karnın belin acılmasın. eger cok darlanırsan cumayı bekleme git doktoruna. gecmiş olsun..

kuzum sen hazırsın doğuma neredeyse . maşallah.

ne araba aldın ki .
500 tl nin üstünü sen ilave ediyorsun

offf ya arkadaş benım bu açlığım ne olcek böyle sabah 8 de kahvaltı yaptım şuan çok aç durumdayım
yediklerin doyurucu değil miydi ki.
ben sabah 7 de yaptım .
ancak yiyebilirim.
1 bardak açık çay içtim az önce mesela.
ben kahvaltıda 2 bardak süt içtim sabah
2 yumurta .
bol peynir.
1 küçük dilim ekmek.
az pekmez.

KIZLAR SELAM.BEN HALA BEBEĞİN TEKMESİNİ HİSSEDEMİYORUM YA.UFAK TEFEK ŞEYLER DIŞINDA ŞİDDETLİ BİŞEY YOK.VAR MI BENİM GİBİ OLAN?
benimde öyle çok şiddetli bişey yok canım. hafiften vuruyor. bazen ansızım sert olabiliyor korkuyorum o an. ne oluyor diye. ama ara ara öyle.
babamızda elini koyuyoo ama daha hissedemedi o.. bir iki haftaya daha da sertleşir diye düşünüyorum canım :)

ayy ne güzelmiş yaa..biz de öyle değil ki gelen alır bi zıbın takımı hatta aynı takımdan 3 4 tane olur dizer bakarız
hahaha bizde ilk torun nolur bilmem.ama aynen kıyafet alınır. yani halbuki hepimiz anca geçiniyoz o çeyiz gibi bohça çok mantıklı bezini falan alırlarmış :)

kizlar merhaba arkadaslar ya ben 26 haftanin icindeyim ilk aylarda bukadar midem.bulanmiyordu 2 gundur cok fazla bulaniyor hele bu sabah yemekten sonra halada bulaniyo sizdede varmi???

aynen benimde öyle gece birden giriyor bağırarak uyanıyorum gün için de de kramp giren bacağım sızlıyor ya:/ seninle günümüzde yakın demekki buhaftalarda oluyor
ewet bak takvimindede yazıyor krampla ilgili. olabilirmiş yani.. kalsiyum ekliği olabilirmiş nedeni.. bende eşime söylüyorum süt icemiyorum bari zorluyayım kendimide içeyim diye.

kuzum sen hazırsın doğuma neredeyse . maşallah.

ne araba aldın ki .
500 tl nin üstünü sen ilave ediyorsun
casual cadillac aldım.700 dü 800 olmuş öyle aldım. hazır değilimki daha çantası bikaç tane pijama takımı sonra benim hastane kıyafetlerim küçük küçük bir dünya şey kaldı kısaca. daha yatak şifonyer kurulcak ikea dan aldım.
birde dilekcim sana sorayım bu bebekler hep zıbın yada tulummu giycek yani hep ev kıyafeti pijama tarzı şeyler almışım. hiç biyere giderken ne giydiriliyor atıyorum yarı kırkı çıktığında ne tarz giycek.

cnm maaşallah seni görünce yazık bu bnm bebişe diyorum valla zar zor bi yumurta yiyorum kahvaltıda çikolata çay Allah ne verdiyse gün içinde de

bende oluyor canım. hamilelikte bu aylarda olur.
günde 1 maden suyu iç.
ya da doktoruna söyle sana mağnezyum yazar
canım ben magnezyum içiyorum hergün ama gene kramp giriyor ayagıma bacagımaa. madensuyuda içsem mi acaba bir sıkıntı olmaz dimi ???

kizlar merhaba arkadaslar ya ben 26 haftanin icindeyim ilk aylarda bukadar midem.bulanmiyordu 2 gundur cok fazla bulaniyor hele bu sabah yemekten sonra halada bulaniyo sizdede varmi???
cnm 7. aya girince bulanması normalmiş yani midende ekşime gibi bişey oluyor mu,dr çocuk saçlanıyor derler ama değil normal diyor yani

canım benim .
güle güle giysin cicilerini
bebek küçükken hep böyle ciciler giydiriliyor.
1 - 2 tane penye ya da kadife tulum alırsın. bi yere giderken onlardan giydirirsin. evde de giydirirsin.
yeni doğan kıyafetleri ne eskir ne kirlerin. bol bol giydir cicilerini.
zaten tavsiyem öyle bebek ele avuca gelmeden kimselerin yanına çıkarmayın.
yani bebek görmeye gelenlerin yanına çıkarırken dikkatli olun.
yakın akrabaya çıkarılabilir . ama konu komşuya çıkarmayın. hadi çıkarsanız bile ellerine vermeyin.
kucağınızda tutun. yüzünü vs gösterin sonra direk yatağına götürün koyun.
huysuz bugün falan deyin.
çünkü çok çabuk hastalık kapıyorlar.
öptürmeyin . gelenler ne kadar hasta değilim dese bile güvenmeyin.
gözleri çapaklanır , ağzı yara olur.
yani büyük bi insanı hasta etmeyen mikrop , minnacık yenidoğanı çok kolay hasta edebiliyor.

öpmeye çok karşıyım.

benim bebekler ilk 3 ay kendi odamda yatağında durdu hep. özellikle misafir varken. çünkü misafirler ikide bir yatak odama dalamıyordu.
kaloriferli ev olunca ayrı yerde tuttum.
yeni doğan önemli bence. .

canım ben magnezyum içiyorum hergün ama gene kramp giriyor ayagıma bacagımaa. madensuyuda içsem mi acaba bir sıkıntı olmaz dimi ???
canım benim de oluyor. özellikle uykuda yakalıyor.doktoruna yine sor
cnm maaşallah seni görünce yazık bu bnm bebişe diyorum valla zar zor bi yumurta yiyorum kahvaltıda çikolata çay Allah ne verdiyse gün içinde de
oy niye öyle dedin kız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…