2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyi anlatmışsın canım ya. Hepsine dikkat edeceğim..

canım 2 tane koy yumurtası, peynır,zeytin,domates salatalık biber, yarım dılımde esmer ekmek yedım normalde ben bu kahvaltı ıle oglen 1 e kadar duran biriydim ama hamileliğimde oyle olmuyo malesef

canım benim de oluyor. özellikle uykuda yakalıyor.doktoruna yine sor

oy niye öyle dedin kız .
valla kuzum süt ürünleri midemi bulandırıyor yiyemiyorum yumurtayı da yeni yeni yemeye başladım o da aynı şekilde ama kuzuma haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum biraz zorluyorum ama bu aralar şeker çikolata dayanamıyorum iş yerinde kan şekerim mi düşüyor anlamadım

AY NE BİELYİM YAAA Bİ TUHAFLIK MI VAR ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM SÜREKLİ

çok saol harika şeyler yazmışsın haklısın aynılarını uygulıcam zaten pimpirikliyim kimse ellemesin diye şimdiden içim gidiyor. inş engel olabilirim.

benim bir korkumda bebeği sakındığımda herkeze karşı onun aileside dahil bozulur kıskanıo der triplere girer diye korkuyorum. şimdiden lohusalığın zor olduğunu söylüyorum inş tartışma çıkmaz sen çocuğumu sakınıyorsun ailemden diye. teyzesi var çok cahil yazında geliyor.

AY NE BİELYİM YAAA Bİ TUHAFLIK MI VAR ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM SÜREKLİ
yoktur canım, canını sıkma. ilk bebek mi seninde ??? bide kilo varsada zor anlaşılırmış. benim hamile kalmadan evvelde göbeğim vardı. ama şükür cok güçlü olmasada hissediyorum. gündüzleri cok hareketli oluyor maşallahh.

oooo bana simdiden diyorlar sen sevdirtmezsin diyee nabız yokluyorlar herhalde. niye sevdirtmicem alla allaa diyorum bende.. yakın cevreden cok alınan olur gibime geliyor. bide ben 6 senedir bekliyorum bebeğimi.. 7 kat yabancının elinde zaten işi yok bebeğin. beşiğinde görüp masallah diyip hediyelerini versinler kucakta ne işi var.

kimseler kusuruma bakmasın.
alınacak gücenecek diye ellerine oyunacak gibi çocuğu veremem. vermedim de.
o kadar küçükken onların gelip öpmesi kucaktan kucağa gezdirmek istemesi bence anormal bi tutum.
isteyen istediğini söylesin. hiç umurum değil.
yeter ki sağlıkla kavuşalık. ondan sonra koruma iç güdüsü bende oluyor. napayım.
annem babam vs değil de. gerçi onlar da öyle oyuncak gibi tutmazlar. bebek kucakta yorulur zaten. yatağını ister.
dinlenmek ister. uzun yoldan gelmiş . öyle mıncık mıncık olmaz.
şöyle olsun 6 aylık . o zaman güler kikirder. sevdirir kendini. ama her gelen geçen de sevmesin öyle . bi de parkta görenler olur ya. illa bi ağzına gözüne parmak atar. cici ciici diye. eller leş gibi. onlardan da sakının.
ben pusette ise transit geçerim parkı. ya ana kangurusunu takardım. yüzü bana dönük olurdu. öyle gelen geçen parmaklayamazdı.
insanlarımızda bi çocuk sevme merakı her zaman vardı zaten.

işte böyle.

annem ya da kaynanoşum da kucağında çok tuttumu . hadi bakalım yeter bu kadar süreniz doldu diyordum.
bana ne . mecburdum yani. sonra onlar gidiyor evlerine . ben uğraşıyorum gece gündür. kucak delisi oluyorlar.
çünkü ilk çocuğumu kucağımdan saniye bırakamıyordum ki. wc ye bile giderken koşarak gidip geliyordum. öyle fena kucağa alışmıştı.
geceleri bile.

bover kuzun alınan alınsın bebeğin sağlığından daha önemli değil hiçbirşey. bende oyle kucaga alıp opme işine çok gıcıgım. eşime bile diyorum öpemezsin diye opcegın zamanda sakallarını kesip öyle öpebilirsin :) milletin ağzındaki mikrop çocuga geççek uğraş dur sonra

EVET İLK BEBEĞİM VE BİRAZ TOMBİŞİM :)) BEKLİYORUM BAKALIM ALLAH İYİLİK VERSİN İNŞALLAH

bende de kardeşlerim annem alınır kaynanam napar bilmiyorum. anlayışlı gibi kayınpeder alır çok düşkün felçli bide eşim bozulur vermesem ablası çocuğunu göstermedi sorunlu oldu çok kızdı ona. banada kızar aman banane ne dersem o dediğin gibi bebeğim için kavgada edilcekse ederim yani. bide tiksiniyom ben herkezden yani sanki pis elleri ağızları bişe olur diye aklım çkıyor.

En doğrusu sanki varmış gibi yaşayabilmek zaten. Sanırım ben başardım şimdiye kadar :) Mide bulantısı sıkıntısı kalmadığına göre sen de yaparsın o zaman ne diyoruz; yaşasın sağlıklı beslenme-sağlıklı hamilelik-sağlıklı bebeklerrr :)

Sağol canıM dinlenmedeyim dün tuvalet banyo temizledim deterjan kokulari olmasın diye cam açtım o zaman oldu herhalde.

aynen öyle canımmm.. anne babaya bişey diyemeyizde cevreye diyebiliriz en azından..
benim herüfte kirli sakalla dolaşır genelde. veda et onlara yavas yavas diyorum.. mesela ben kimsenin cocugunu vıcık vıcık elimde yogurmadım öpmedim. eşimin yegenlerini sevme huyu var. onu bile durduruyorum sakallısın bırak cocukları canları acıyacak felan diyorum.. anlayan anlamıştır herhalde.. hele o günler gelsinde hepimiz birer psikopat oluruzz

Hamileligimin 2. Gribini geçiriyorum.. bu sefer biraz daha ağır sanki inşallah ilaca seruma gerek kalmadan iyilesirim yine gözlerim akiyo hapsuruk oksurme bide inanılmaz baş ağrım var
günaydın anişler grip oldum nihayet bende hapsurmaktan göbegim agrıdı

Çok geçmiş olsun kızlar bol ıhlamur ve ballı limon tüketin

benim normalde 11 - 9 olur
ama 9 - 6 oluyor düştüğünde
sağol canım
canım maalesef benim de tansiyonum hep düşüktür 10-6 normali yani düşün. Ama dr. düşük tansiyonun iyi bişey olduğunu söylemişti aman yükselmesin de :)

hangi yöre canım arkadaşın ailesi de ankara'da onlar da bohça yapacakmış. Çok güzel bir adet bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…