- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #31.861
psikopat olcamız kesin:) ben bebekleri opmem hiç ama çok guzel koktukları için koklarım :)aynen öyle canımmm.. anne babaya bişey diyemeyizde cevreye diyebiliriz en azından..
benim herüfte kirli sakalla dolaşır genelde. veda et onlara yavas yavas diyorum.. mesela ben kimsenin cocugunu vıcık vıcık elimde yogurmadım öpmedim. eşimin yegenlerini sevme huyu var. onu bile durduruyorum sakallısın bırak cocukları canları acıyacak felan diyorum.. anlayan anlamıştır herhalde.. hele o günler gelsinde hepimiz birer psikopat oluruzz
herhalde canım.. hiç anlamadan üşetebiliyoruzz. benimde kasıklarıma bosluklarıma varıncaya kadar cok agrım oldu. afedersin çiş yaparken boşluklarım patlayacak gibi oldu.. annem bagırdı bi güzel. sen yanıyorum diyorsun giyinmiyorsun ondan üşütmüşündür diye. şimdi üzerimden hırkayı ayagımdan corabı eksik etmiyorum :)Sağol canıM dinlenmedeyim dün tuvalet banyo temizledim deterjan kokulari olmasın diye cam açtım o zaman oldu herhalde.
evet kuzum soğugu hemen cekıyoruz bir haftadır gaz sancısı yasıyorum nasıl üşütüyorum anlamadım . sıkı gıyınmek lazımherhalde canım.. hiç anlamadan üşetebiliyoruzz. benimde kasıklarıma bosluklarıma varıncaya kadar cok agrım oldu. afedersin çiş yaparken boşluklarım patlayacak gibi oldu.. annem bagırdı bi güzel. sen yanıyorum diyorsun giyinmiyorsun ondan üşütmüşündür diye. şimdi üzerimden hırkayı ayagımdan corabı eksik etmiyorum :)
cok güzel olmuş canım simli simliii.. güle güle giydir insallahh.Eki Görüntüle 1503010 Kizlar annemin bebegime ördügu etege bakın;-) cok tatli ya;-)
Aynen canım dikkat etmek gerek ah ben kendime hiç bakamam ya :) ama sıcak tutmak önemli tüm büyükler öyle diyor:)herhalde canım.. hiç anlamadan üşetebiliyoruzz. benimde kasıklarıma bosluklarıma varıncaya kadar cok agrım oldu. afedersin çiş yaparken boşluklarım patlayacak gibi oldu.. annem bagırdı bi güzel. sen yanıyorum diyorsun giyinmiyorsun ondan üşütmüşündür diye. şimdi üzerimden hırkayı ayagımdan corabı eksik etmiyorum :)
bennce canım kalsiyum eksikliği yüzünden olabilir ya süt ve süt ürünlerini arttır yada kalsiyum takviyesi kullan.bende de oldu hem kalsiyum hemde magnezyum tablet kullanıyorum şükür birşey kalmadıcanım ben magnezyum içiyorum hergün ama gene kramp giriyor ayagıma bacagımaa. madensuyuda içsem mi acaba bir sıkıntı olmaz dimi ???
bover kuzun alınan alınsın bebeğin sağlığından daha önemli değil hiçbirşey. bende oyle kucaga alıp opme işine çok gıcıgım. eşime bile diyorum öpemezsin diye opcegın zamanda sakallarını kesip öyle öpebilirsin :) milletin ağzındaki mikrop çocuga geççek uğraş dur sonra
Sagol canim 1yasindaki kuzenime giydirdik cok yakisti;-)cok güzel olmuş canım simli simliii.. güle güle giydir insallahh.
havalar cok müsait üşütmeye.. bide ben böbreklerimden yana dertliyim. önceleri zıbın giyerdim egilip kalkarken belim göbeğim acılıp üşütmeyim diye. simdi ikide bir wc ye gittiğim için giymiyorum acması kapaması ugrastrıyor diye. dolayısıyla oram buram acılabiliyor... yaz gelsede sere serpe dolaşsamevet kuzum soğugu hemen cekıyoruz bir haftadır gaz sancısı yasıyorum nasıl üşütüyorum anlamadım . sıkı gıyınmek lazım
Selamlar herkese... Bayadır giremiyordum bütün anneler ve bebişleri iyidir, keyifleri yerindedir inşallah...
Bu konuyu düşünmek bile karnıma kramplar sokuyor :) Benim eşim sigara içiyor ona söylüyorum el-ağız yıkanmadan çocuğu öpemezsin de koklayamazsın da diye.. O da kendini alıştırıyor şimdiden tabi ki diyor :) Lakin onun ailesindeki herkes sigara içiyor ve diğer yeğenlere karşı falan o kadar dikkatli olmadıklarını görüyorum.. Muhtemelen bizde de sigara içip gelecekler ben çıldıracağım falan.. Allah'tan eşim diyor ben söylerim dikkatli olurlar falan diye.. Bu konu yüzünden hiç yüz göz olmak istemiyorum ya
Benim de herseyimi annem yapiyir.babaanne kendi capinda takiliyor.sormuyor ne alalim ne yapalim.onun annelerinin zamanindan kalma seyler orup duruyor.cok kotu.bisey diyemiyirum.yeter orme diyorum.kardesim arabamizi alcak sagolsun.BENİMDE yatağı şifonyeri babane
arabanın 500 ünü hala verdi gerisini ben alıyorum yavaş yavaş.
kıyafet aldım
banyo küvetini aldım
ince uyku seti aldım
anakucağı görümce vercek
yatak kenarı nevresim battaniye nerden bulcam bilmiyorum almadım henüz.
telsiz arkadaşın varmış verdi.
bi yandanda hastane odasını kendim süslicem onları bakıyorum alıyorum yavaş yavaş.
babanesi yelek örüyo.
hastane çıkışını aldım.
emzik almıcam doğunca al diyolar.belki istemez diye. pompayıda sonraya bıraktım.
Daha alıncak çok şey var. sen en güzelini yapmışsın kuzum.
ewet canımm bende magnezyum kullanıyorum doktora gitmeme daha cok var. süte yogurta agırlık vermem lazım.. sadece peynirlerle olmuyor demekki..bennce canım kalsiyum eksikliği yüzünden olabilir ya süt ve süt ürünlerini arttır yada kalsiyum takviyesi kullan.bende de oldu hem kalsiyum hemde magnezyum tablet kullanıyorum şükür birşey kalmadı
havalar cok müsait üşütmeye.. bide ben böbreklerimden yana dertliyim. önceleri zıbın giyerdim egilip kalkarken belim göbeğim acılıp üşütmeyim diye. simdi ikide bir wc ye gittiğim için giymiyorum acması kapaması ugrastrıyor diye. dolayısıyla oram buram acılabiliyor... yaz gelsede sere serpe dolaşsam
bende suan atlet giyoorum ama zıbın kadar sıcacık olmuyor.. aslında bendeee buyuk beden alsam rahat olabilir evde degilde dısarı cıkarken giyerim.. alayım alayım iyi dedin aferim sanaa :)))ben zıbınsız duramam mümkün değil bazıları artık küçük geliyor onların yerine yenilerini alcam hamile için olanlarından . yazında giyerim atletsiz duramam.
ooooooooo aferini de aldım sırtım yere gelmez artık :)bende suan atlet giyoorum ama zıbın kadar sıcacık olmuyor.. aslında bendeee buyuk beden alsam rahat olabilir evde degilde dısarı cıkarken giyerim.. alayım alayım iyi dedin aferim sanaa :)))
Selamlar herkese... Bayadır giremiyordum bütün anneler ve bebişleri iyidir, keyifleri yerindedir inşallah...
Bu konuyu düşünmek bile karnıma kramplar sokuyor :) Benim eşim sigara içiyor ona söylüyorum el-ağız yıkanmadan çocuğu öpemezsin de koklayamazsın da diye.. O da kendini alıştırıyor şimdiden tabi ki diyor :) Lakin onun ailesindeki herkes sigara içiyor ve diğer yeğenlere karşı falan o kadar dikkatli olmadıklarını görüyorum.. Muhtemelen bizde de sigara içip gelecekler ben çıldıracağım falan.. Allah'tan eşim diyor ben söylerim dikkatli olurlar falan diye.. Bu konu yüzünden hiç yüz göz olmak istemiyorum ya
Çok şükür eşim benim rahatsızlık duyduğum konuları beni hiç üzmeden ve muhatap etmeden direkt kendisi söyler ailesine.. O konuda çok şanslıyım canım :)eşin söyleyecekse sıkıntı yok canım sen eşine bırak bu işi en iyisi :)
Bizde de var canım bebek bohçası.. Edirneliyim ben.. annem alıyor parça parça bişiler bana sorarak en sonunda toplu verecek hepsini :)hangi yöre canım arkadaşın ailesi de ankara'da onlar da bohça yapacakmış. Çok güzel bir adet bence:)
:))))ooooooooo aferini de aldım sırtım yere gelmez artık :)
bu arada saat 4 de doktor randevum var 1 ay aradan sonra kızımı görcem heyecanlıyım biraz :)
kafamda deli sorular
güzel günlerde giysin canım . ellerine sağlık anneninEki Görüntüle 1503010 Kizlar annemin bebegime ördügu etege bakın;-) cok tatli ya;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?