2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

psikopat olcamız kesin:) ben bebekleri opmem hiç ama çok guzel koktukları için koklarım :)

Sağol canıM dinlenmedeyim dün tuvalet banyo temizledim deterjan kokulari olmasın diye cam açtım o zaman oldu herhalde.
herhalde canım.. hiç anlamadan üşetebiliyoruzz. benimde kasıklarıma bosluklarıma varıncaya kadar cok agrım oldu. afedersin çiş yaparken boşluklarım patlayacak gibi oldu.. annem bagırdı bi güzel. sen yanıyorum diyorsun giyinmiyorsun ondan üşütmüşündür diye. şimdi üzerimden hırkayı ayagımdan corabı eksik etmiyorum :)

evet kuzum soğugu hemen cekıyoruz bir haftadır gaz sancısı yasıyorum nasıl üşütüyorum anlamadım . sıkı gıyınmek lazım

Aynen canım dikkat etmek gerek ah ben kendime hiç bakamam ya :) ama sıcak tutmak önemli tüm büyükler öyle diyor:)

canım ben magnezyum içiyorum hergün ama gene kramp giriyor ayagıma bacagımaa. madensuyuda içsem mi acaba bir sıkıntı olmaz dimi ???
bennce canım kalsiyum eksikliği yüzünden olabilir ya süt ve süt ürünlerini arttır yada kalsiyum takviyesi kullan.bende de oldu hem kalsiyum hemde magnezyum tablet kullanıyorum şükür birşey kalmadı

Selamlar herkese... Bayadır giremiyordum bütün anneler ve bebişleri iyidir, keyifleri yerindedir inşallah...

Bu konuyu düşünmek bile karnıma kramplar sokuyor :) Benim eşim sigara içiyor ona söylüyorum el-ağız yıkanmadan çocuğu öpemezsin de koklayamazsın da diye.. O da kendini alıştırıyor şimdiden tabi ki diyor :) Lakin onun ailesindeki herkes sigara içiyor ve diğer yeğenlere karşı falan o kadar dikkatli olmadıklarını görüyorum.. Muhtemelen bizde de sigara içip gelecekler ben çıldıracağım falan.. Allah'tan eşim diyor ben söylerim dikkatli olurlar falan diye.. Bu konu yüzünden hiç yüz göz olmak istemiyorum ya

evet kuzum soğugu hemen cekıyoruz bir haftadır gaz sancısı yasıyorum nasıl üşütüyorum anlamadım . sıkı gıyınmek lazım
havalar cok müsait üşütmeye.. bide ben böbreklerimden yana dertliyim. önceleri zıbın giyerdim egilip kalkarken belim göbeğim acılıp üşütmeyim diye. simdi ikide bir wc ye gittiğim için giymiyorum acması kapaması ugrastrıyor diye. dolayısıyla oram buram acılabiliyor... yaz gelsede sere serpe dolaşsam

eşin söyleyecekse sıkıntı yok canım sen eşine bırak bu işi en iyisi :)

Benim de herseyimi annem yapiyir.babaanne kendi capinda takiliyor.sormuyor ne alalim ne yapalim.onun annelerinin zamanindan kalma seyler orup duruyor.cok kotu.bisey diyemiyirum.yeter orme diyorum.kardesim arabamizi alcak sagolsun.

bennce canım kalsiyum eksikliği yüzünden olabilir ya süt ve süt ürünlerini arttır yada kalsiyum takviyesi kullan.bende de oldu hem kalsiyum hemde magnezyum tablet kullanıyorum şükür birşey kalmadı
ewet canımm bende magnezyum kullanıyorum doktora gitmeme daha cok var. süte yogurta agırlık vermem lazım.. sadece peynirlerle olmuyor demekki..

ben zıbınsız duramam mümkün değil bazıları artık küçük geliyor onların yerine yenilerini alcam hamile için olanlarından . yazında giyerim atletsiz duramam.

ben zıbınsız duramam mümkün değil bazıları artık küçük geliyor onların yerine yenilerini alcam hamile için olanlarından . yazında giyerim atletsiz duramam.
bende suan atlet giyoorum ama zıbın kadar sıcacık olmuyor.. aslında bendeee buyuk beden alsam rahat olabilir evde degilde dısarı cıkarken giyerim.. alayım alayım iyi dedin aferim sanaa :)))

bende suan atlet giyoorum ama zıbın kadar sıcacık olmuyor.. aslında bendeee buyuk beden alsam rahat olabilir evde degilde dısarı cıkarken giyerim.. alayım alayım iyi dedin aferim sanaa :)))
ooooooooo aferini de aldım sırtım yere gelmez artık :)

bu arada saat 4 de doktor randevum var 1 ay aradan sonra kızımı görcem heyecanlıyım biraz :)
kafamda deli sorular

Off aynı sıkıntı bende de var ya başta kayınpederim çok içiyor üstü başı hep sigara kokuyor, nasıl engelleyeceğim bilmiyorum. Eşim annem onu durdurur diyor ama çocuk delisi kp biraz zor gibi. Çok geriliyorum düşününce

eşin söyleyecekse sıkıntı yok canım sen eşine bırak bu işi en iyisi :)
Çok şükür eşim benim rahatsızlık duyduğum konuları beni hiç üzmeden ve muhatap etmeden direkt kendisi söyler ailesine.. O konuda çok şanslıyım canım :)
hangi yöre canım arkadaşın ailesi de ankara'da onlar da bohça yapacakmış. Çok güzel bir adet bence:)
Bizde de var canım bebek bohçası.. Edirneliyim ben.. annem alıyor parça parça bişiler bana sorarak en sonunda toplu verecek hepsini :)

ooooooooo aferini de aldım sırtım yere gelmez artık :)

bu arada saat 4 de doktor randevum var 1 ay aradan sonra kızımı görcem heyecanlıyım biraz :)
kafamda deli sorular
:))))

ayyy hadiiii tontiss kızını gör de gelll.. darısıı benim basımaaaaaa biran once 9 mayıs olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…