2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende onu düşünüyorum daha 3ay var ve şimdiden uyku sıkıntısı çekiyorum uyuya miyorum bir sağ bir sol dönüyorum bir de yatın c a çok kuvvetli tekmeler atıyor acaba rahat mi edemiyor filan diye düşün düşün sabaha zor uyuyorum.

Kan uyuşmazlığı gebeliğin en başında kontrol ediliyor, en basiti de anne negatif baba pozitifse kan uyuşmazlığı olduğu, takibi ve aşı; Anne pozitif ise sorun yok demektir... Ben negatif kana sahibim bu yüzden benim her ay bakılıyor olası bir zehirlenmeye karşı...

ayy canımm bende normalde yüksek yastıkta hiç yatamam. normalde yastıksız bile daha rahat uyurum. kullandıgım yastıkta incecik.
dediğini denesem iyi olacak sanırım.. uyumak problem oluyor cünküü..
Dene Valla memnun kalırsın hele de benim gibi burnun tıkanıp horlama da oluyorsa birebir:) bende yüksek yastıkta yatamam ama hamileliklerim de yastıklar baş tacım oluyor:)

Bende şimdi tam sana yazacaktım:) nasılsın, sanki uzun bir zamandır göremedim seni:)
pek giremedim geçen hafta.
işler çoktu
arkadaşım da yıllık izne ayrıldı
3 gün de tatil olunca evden nete girmek mümkün olmuyor.
tüm gün çocuklarla geçiyor.
özellikle günün yarısı neredeyse parkta geçti 2 gün.
tüm enerjilerini harcadılar sanıyorsun . eve geliyorsun ki hiç de öyle değil. zorla yatağa yolluyorsun yine de.

sen nasılsın. iyi misin

cnm inan verdikleri elmalı gazoz ben içtiysem herkez içer ben şeker sevmeyen gazor bile nadir içen biriyim ama hiç zor olmadı. kan uyuşmazlığı herkeze deil kan grubu - olan bayanlar yüzünden oluşan uyuşmazlıkdan dolayı takip ediliyor. benim - negatif bu yüzden 28.haftada test olcam negatif çıkarsa iğne yicem.

Evet yaa...
En son bi isim konusunda kalmıştık odur budur yoktun, Aile hekimliğinde şekerine baktıracaktın, baktırdın mı?
yok canım baktırmadım.
bu ayın 12 sinde gideceğim nasipse
doktor kontrolumu de o güne erteledim.
bu salı gidiyordum aslında doktora
ama hem şeker tahlili hem de doktor kontrolu için ayrı ayrı izin almak istemedim.
ikisini aynı gün halledeceğim inşallah. eşim de olacak. arabayla getir götür yapar sağlık ocağı ve hastane arasında.
böyle düşündüm.
inşallah sağlıklıdır kızçem.
bugün öğlende çok hareketlendi
ilk kez bu kadar hareketlendi diyebilirim. çok tembel ablası benim kız.

doğduktan sonra da uykucu olur umarım.

ben yürüyüncede bianda ağrı girebiliyor kasıklarıma canım. şekeri atlattım hamdolsun. ben kanıma bi başında baktırdım birde 28. haftada dedi 2-3 dr da o yüzden 18 mayısda kontrol var ozaman gitcez bakalım. hamilelik bitmesin istiyorum bazen bazen yeter diyorum. ama bence mükemmel bir duygu ilgi alakada tavan yapmış durumda herkez tarafından :))

bebekle annenin kanının uyuşup uyşmadıgıgına bakıyorlar sanırım ama böyle bir test yapıldığından haberim yoktu nasıl yapılıcak ki bu

Yorucu bir haftan olmuş desene
bende evde neti hiç açmıyorum, çocuklarda ki enerji bitmez, benim oğlumda öyle parkta o kadar koşturdu eve geldi oyuncakları ile vakit geçirdi yine de dediğin gibi uykuya zorla gidiyoruz:)
Ben iyim çok şükür, yavaş yavaş hazırlıklara başlarım artık, bu hafta sonu bi eksiklerim neymiş onlarla uğraşayım diyorum, cumartesi kontrolüm var, pazar günü de başlarım artık...

canım geçmiş olsun bunuda atlattım nihayet başkada bir test kalmadı sanırım.
darısı başıma artık:)
şey sorcam kaç saat aclık olması gerekiyor şeker yüklemesi için
ben sabah 11 de gittim dr bu saat çok geç yarın 8,3 da gel dedi açlık saati demedi.
aç karnına kan verdim sora 10 dakika için kutu kola büyüklüğünde elmalı gazoz içtim.
1 saat bekledim baktı sonuca kan verdim yani
aldım sonucu çıktım dr güzel dedi okadar.

aklıma sen geldin erken saatde git kaç saat önceden aç kalıncak hiç kmse bişey demedi ama erken bakılıyormuş onu dediler.

bebekle annenin kanının uyuşup uyşmadıgıgına bakıyorlar sanırım ama böyle bir test yapıldığından haberim yoktu nasıl yapılıcak ki bu

kan alıyorlar negatif çıkması önemli eğer sonuç negatifse herşey normal diyorlar. bu sefer negatif çıkınca aşı olcakmışım bakalım. bebekle çakışma olup olmadığına bakılcak.

Evet sürekli izin istemekte yoruyor hakkımız olsada:)
Hayırlı haberlerle gel İnşallah
Benim kızım bayağı hareketli ama iş yerinde hafta sonları bu kadar hareketli olmuyor şuan bile kıpır kıpır:)
Tembel olmaz annesi 2 abi ile uğraşacak:)

canım annenin kanı negatif babanınki pozitifse kan uyuşmazlığı vardır demektir,senin negatif eşinin pozitif olması gerekiyor yani ..

He tamamdır kızlar sağolun.. doktorum daha ilk başta sormuştu ve sorun yok demişti de ben son aylara doğru bu konuda ayrıca bir test falan mı yapılıyor diye anladım bi an..
aynen işte ben de o meşrubatları tek başına hiç içemem canım.. şurup da aynı şekilde mesela versinler hap içeyim ama şurup içince öğürmeye başlıyorum hemen gerekli görürse doktorum mecbur yaptıracağım tabi.. bakalım yarın göreceğim artık ne olacak..

valla canım benim bakmıyolar her ay her seferinde sordum 28 de bidha bakcaz dediler. ilk başta baktılar okdr

benim kızda haftasonu sakin işteyken çok hareketli neden acaba :) aynıymış ikimizinkide.

evet canım bunların enerjisine bizim gücümüz yetmez. bizimkiler futbol oynadı. yakar top oynadı.
bisiklet sürdü.
ben oturdum genelde parkta.
mis gibi havada. evde olsak daha çok yorarlar beni.
bi tek yanıma su içmeye geldiler.
bi de çişim geldi demeye.
sen hazırlıklara başlıyor musun.
hastane çantası mı hazırlayacaksın.
ben de 1 ay sonra hazır etsem iyi olurd diye düşünüyordum.
en azından bi hastane çıkışı ıslak mendil 1 takım pjama .
ne olur ne olmaz. bebeklere belli olmaz.bulunsun çanta bi köşede.

Senin ilk gebelik olduğu için ilk ve 28. hafta normal benim ilk gebeliğimde de öyle idi, bir de bu hamilelik öncesi bi bebek kaybım var onun için dr.umuz her ay bakıcaz dedi, bakalım cumartesi kontrolümde ne diyecek büyük ihtimal aşı olcam
kasık ağrını sordun mu dr. una, ne iyi gelebilir diye...
o ilgi bebek doğunca gidiyor çokta alıştırma kendini:) tecrübe işte:)

kuzum benim kasığı sordum tahliller istedi yaptık normal herşeyin dedi mail attım cev attı. okadar dedi bende bbeğin baskı yaptığını düşündüm ay sonu sorcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…