2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canm benim anlamın komsusu var onun çocuğu dawn s. Ablam sormuş ona oda hamileyken benim bebek hic oynamadı demiş bazen oynamadı zaman korkuyorum ama ben bi bayanın hikayesini okumuştum bayanın testleri utrasyon falan herşey dawn send gosteriyomus Dr kesin konuşmuş bayan DW s,hakkında herşeyi araştırmış bebek bi doğmuş ki sapasağlam herşeyi allah bilir

benim karnımı delip cıkacak neredeyse.deniz dalgası gibi dalgalandırıyor uzun zamandır hissediyorum cnm ben.her dalgalandırdıgında duygusallasıyorum cook.insallah en yakın zamanda görürsün sende
Ay inş ben oynadığı hissediyom ama dışarıdan göremiyorum bazen oynadığında eşine cabuk gel elini koy diyorum oda tayanamiyip bebekle konusuyolur hic oynamıyor diyom bu seni sevmiyor beni seviyo diye adam deli oluyo

bak ben öyle anlamıyorum işte.. sadece yıgılmalar oluyorya o zaman bebeğimin nerede oldugunu anlıyorum.. bir de tekme felan atıncaaa..
İstiyorum ki elini attım da ayağını hissedim elini ayy çok güzel bi duygu bana çok zorluk çıkarıyor paşam ama bi hareketi yetiyor

Kızlar bebek askerlerini naptiniz ben daha yaptirmadim int bebek şekeri sebeti şekeri kapı süsü var fiyatlarına uygun ama şekerleri de begenmiyorum

ellerine sağlık yap tabi ki canım. yeter ki iyi pişir tek kural bu. Hiçbişey olmaz Allahın izniyle getirme aklına öyle şeyler

Iyi yapmissin test yaptirmakla en azindan kafanda soru işareti kalmaz Allahın izniyle tertemiz gelir sonuçların inşallah anlamadığım bebegin kilosu fazla olunca ne oluyormuş ki dr fazla demiş

ay cnm benim ağzından bal damlıyor harikasın :) sen nerden gidiceksin izmire arabaylamı gidiceksin?

benimde 30 haftamın içinde olcam. 7-8 saat yol gidicez. benim doktor da 18 inde bakcak bakalım inş gideriz. sende bende :)))

slm kizlar :) bebislerinizi saglikla sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah. bende 2014 agistos annesiyim :) kızım Esila 8 aylik oldu bile zaman cok cabuk geciyo :)
merhaba cnm
ilk doğduğunda ağustosda neler yaşadın sıcaklarda nekadar sora dışarı çıktın anlat bari biraz :)))

Elayı ben de düşünmüştüm hatta sonuna nur veya naz eklesek mi diye, ama o zamanda 2 isim oluyo ben tek isim istiyorum

ee tmm canım ela koy tek isim olsun ben nazlı nurlu isimleri sevmiyorum çok var gibi geliyor iki isimde hiç sevmem ondan sadece ela istiyorum inş sağlıkla yaşar yavrularımız

ellerine sağlık yap tabi ki canım. yeter ki iyi pişir tek kural bu. Hiçbişey olmaz Allahın izniyle getirme aklına öyle şeyler
ay tşk ederim canım bende kimse görmedi diye tekrarr sorucaktımmm... o zamann rahatcaa yiyebilirimmmm...

ya benimde geçen haftaya kadar pek oynamıyodu doktor oynar telaşlanma diyordu çok şükür ki artık tekmelerini hissediyorum dün 6 saat yolculuk yaptım akşamda çekmecelerimi falan topladım o da yoruldu herhalde sürekli tekmeledi durdu beni şimdi de arada atıyo bi tepik. Mutlaka ki herşeyi Allah bilir testler ultrason bir yere kadar nasipimizde sağlıklı bebekler olsun inşallah.

Iyi yapmissin test yaptirmakla en azindan kafanda soru işareti kalmaz Allahın izniyle tertemiz gelir sonuçların inşallah anlamadığım bebegin kilosu fazla olunca ne oluyormuş ki dr fazla demiş

Evet yazmıştım burda da aldırmayı düşünmüyoruz o yüzden yaptırmayı düşünmüyoruz diye ama ultrasonda sorun çıkınca doktor hemen amniyosentez diyo gene bu da her seferinde çöküntüye neden oluyo bizde Allahın izni ile sağlıklı sonuçlarımızı alacağız inşallah canım. Ya bilmiyorum diyorum ya bizim doktor çok pimpirikli ya da korkutuyo beni sen açken o da aç kalıyo demek değil az ye bebek aç kalmaz diyo.

kocam dün marketten mantar almıştaaa hamilelikte mantar yenir mi bir sakıncası var mı diye sormuştum canım..
ya ben çok canım çekmişti hafta sonu mantarlı pi... yemiştim kimsenin canı çekmesin diye nokta nokta yaptım sen anlamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…