- 14 Kasım 2013
- 616
- 428
- 158
- 35
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.641
Güzel isim toprak.. Benimde nehir olucak inşallah.. Ablasının adı ışıl buda nehir..Isim konuşulmuş benim oğlum olacak kısmetse isim biz de çok düşündük Toprak ta karar kıldık kız olsaydı Lidya düşünüyordk
Canm benim anlamın komsusu var onun çocuğu dawn s. Ablam sormuş ona oda hamileyken benim bebek hic oynamadı demiş bazen oynamadı zaman korkuyorum ama ben bi bayanın hikayesini okumuştum bayanın testleri utrasyon falan herşey dawn send gosteriyomus Dr kesin konuşmuş bayan DW s,hakkında herşeyi araştırmış bebek bi doğmuş ki sapasağlam herşeyi allah bilirinşallah canım teşekkür ederim biraz olsun içim rahatlıyo yorumlarla
benim trizomi 21 diyolar ya o işte en son 4 lü de 1:101 çıkmıştı ense kalınlığı burun kemiği vs. normal ancak yaş 38 olunca risk görünüyor demişti doktor
Ay inş ben oynadığı hissediyom ama dışarıdan göremiyorum bazen oynadığında eşine cabuk gel elini koy diyorum oda tayanamiyip bebekle konusuyolur hic oynamıyor diyom bu seni sevmiyor beni seviyo diye adam deli oluyobenim karnımı delip cıkacak neredeyse.deniz dalgası gibi dalgalandırıyor uzun zamandır hissediyorum cnm ben.her dalgalandırdıgında duygusallasıyorum cook.insallah en yakın zamanda görürsün sende
Evet oğlum olacak inş :))sizinki erkek heralde ?
İstiyorum ki elini attım da ayağını hissedim elini ayy çok güzel bi duygu bana çok zorluk çıkarıyor paşam ama bi hareketi yetiyorbak ben öyle anlamıyorum işte.. sadece yıgılmalar oluyorya o zaman bebeğimin nerede oldugunu anlıyorum.. bir de tekme felan atıncaaa..
ellerine sağlık yap tabi ki canım. yeter ki iyi pişir tek kural bu. Hiçbişey olmaz Allahın izniyle getirme aklına öyle şeylerkızlarrrr sizeee bir sooooruuumm olacak.. benim cocam dün marketten mantar almış. ben normalde cok sık yemem mantarı.. şimdi yemek yapıcaamm daa bize bir zararı var mı mantarın hamilelere yaniii ?? aklımaaa takıldıı..
Günaydın herkese...Uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir herhangi bir sağlık probleminiz yoktur arkadaşlar. Biz ayrıntılı ultrasona girdik. Ayrıntılı ultrasonumuzda beynimizde biraz sıvı birikmesi çıktı 9,3 mm kadar duydunuz mu hiç böyle bi durum. Ben burda hiç okumadım ya. Onun dışında kalbi böbrekleri vs. herşeyi Allaha şükürler olsun ki iyi çıktı. Parmaklarını da saydık . Sıvı birikmesi çıkınca doktor gene amniyosentez dedi Bende perşembe günü kan gönderdim Amerika'ya 10 gün kadar sonra çıkıcak inşallah herhangi bir problemle karşılaşmayız, Mehmet Deniz'imizin sağlıklı olduğunu duyarız da artık bi ohh deriz bizde yaa, dualarınıza bizi de katın lütfen.. İnternetten araştırdım geçebiliyomuş da bu sıvı birikmesi ama bizim doktor bizi biraz korkutuyo herhalde ya... Bebeğin kg sı 570 gr çıktı 22+4 te fazla dedi kilosuna bizim bu kk da ki hani hamile günlüğümüzde normal görünüyo kilosu aslında. Hani bazı arkadaşlar bebeğim bir hafta öndeymiş falan diyo ya kilosu önde olduğu için mi öyle diyolar merak ettim. Çok uzattım galiba kafam çok karışık ta hepinize çooook güzel ve sağlıklı günler dilerim Bu arada bebeğime henüz hiçbir şey almadım annemler bir ay daha bekle dediler, mavi donda kalmamıştı LCW de belki sonra gelirmiş kısmet artık
Ohh çok güzel yapmışsın canım :)) İzmir'de o tarihte 6 gün birden hava bozmaz en fazla bir gün falan rüzgârlı olur o kadar. Deniz de iyi olur ki geçen hafta kardeşim ve arkadaşları çeşmedeydiler. Arayıp bi güzel nispet yaptı abla deniz sezonunu açtık artık her pazar denizdeyiz diye. Ben de bi aksilik olmazsa okullar kapanınca İzmir'de olucam 32 haftalık falan oluyorum. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Doktorumla da şimdiden konuştum böyle devam edersen denize girmende bi sakınca yok dedi
merhaba cnmslm kizlar :) bebislerinizi saglikla sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah. bende 2014 agistos annesiyim :) kızım Esila 8 aylik oldu bile zaman cok cabuk geciyo :)
Elayı ben de düşünmüştüm hatta sonuna nur veya naz eklesek mi diye, ama o zamanda 2 isim oluyo ben tek isim istiyorum
kuzum ben bebek şekeri düşünmüyorum çünkü okumada vereceğiz zaten ya.Kızlar bebek askerlerini naptiniz ben daha yaptirmadim int bebek şekeri sebeti şekeri kapı süsü var fiyatlarına uygun ama şekerleri de begenmiyorum
ay tşk ederim canım bende kimse görmedi diye tekrarr sorucaktımmm... o zamann rahatcaa yiyebilirimmmm...ellerine sağlık yap tabi ki canım. yeter ki iyi pişir tek kural bu. Hiçbişey olmaz Allahın izniyle getirme aklına öyle şeyler
Ne yiyorsun canım:)ay tşk ederim canım bende kimse görmedi diye tekrarr sorucaktımmm... o zamann rahatcaa yiyebilirimmmm...
kocam dün marketten mantar almıştaaa hamilelikte mantar yenir mi bir sakıncası var mı diye sormuştum canım..Ne yiyorsun canım:)
Canm benim anlamın komsusu var onun çocuğu dawn s. Ablam sormuş ona oda hamileyken benim bebek hic oynamadı demiş bazen oynamadı zaman korkuyorum ama ben bi bayanın hikayesini okumuştum bayanın testleri utrasyon falan herşey dawn send gosteriyomus Dr kesin konuşmuş bayan DW s,hakkında herşeyi araştırmış bebek bi doğmuş ki sapasağlam herşeyi allah bilir
Iyi yapmissin test yaptirmakla en azindan kafanda soru işareti kalmaz Allahın izniyle tertemiz gelir sonuçların inşallah anlamadığım bebegin kilosu fazla olunca ne oluyormuş ki dr fazla demiş
Hımmm miss, gönül rahatlığı ile ye bitkisel protein çok da faydalı yarasın sana ve bebişine, çok yağlı pişirme ama:)kocam dün marketten mantar almıştaaa hamilelikte mantar yenir mi bir sakıncası var mı diye sormuştum canım..
ya ben çok canım çekmişti hafta sonu mantarlı pi... yemiştim kimsenin canı çekmesin diye nokta nokta yaptım sen anlamışsındırkocam dün marketten mantar almıştaaa hamilelikte mantar yenir mi bir sakıncası var mı diye sormuştum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?