2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok üzüldüm geçmiş olsun,en yakın zamanda Rabbim şifa versin inşallah. Hamilelikte rahatsızlık çok daha ağır geçiyo psikolojik olarak bebeğime bişey olmasın korkusu yetiyo zaten insana. yakın zamanda kanama geçirdim bende seni çok iyi anlıyorum,tekrar çok geçmiş olsun

ÇOK ÜZÜLdüm canım allah tekrarını yaşatmasın baya uğraşmışsınız.
allah şifa versin.

canımmm cok gecmiş olsunnn dikkat et kendineee yaa üzüldümmmm.

kızlarrr görmediniz sanırımmmm sizde de var mı böyle durum ???

canım çok geçmiş olsun o halde bide doktor beklemek de yormuştur seni stres yapmışsındır inşallah biran önce iyi olursun

cnm bnm 2 bebik olunca eğer ikisi de ynı taraftaysa göbeğimin bi tarafı daha siş oluyo bazen biri sağda biri solda oluyo o zmn yaymanlasmış toparlak oluyo:) ama diğer seyler olmyo

Geçmiş olsun canım vücut iflas etti demek ki birdenbire o kadar kötü olmuşsun.. dikkat et kendine, dinlen.. Çabucak toparlarsın inşallah..
Canım bende de oluyor tek tarafa toplanma zaman zaman.. Ama bir ağrı ya da sızlama yapmıyor bu durum..

Çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsuun cnmm ? şimdi nasıl oldun peki iyimisin

cnm benm bebişte hep sağda takılyıor hatta sağ taraf bi anda sivriliyor sertleşiyor ovunca geçiyo ve orası sanki iç karnım yırtılmış gibi acıyo.doktora sorcam cumartesi günü

Çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın... En kısa sürede toparlanman dileği ile ....

cnm benm bebişte hep sağda takılyıor hatta sağ taraf bi anda sivriliyor sertleşiyor ovunca geçiyo ve orası sanki iç karnım yırtılmış gibi acıyo.doktora sorcam cumartesi günü
Bende de oluyo o acı ayağa kalkıyorum oturamıyorum o zaman. Ayy şimdiden skştırmaya başladı keratalar Ben sormuştum normal dedi. Ayaklarım çok şişiyor dedim normal dedi. Bi numara büyük giyiyorum ayakkabıyı davul gibi oluyor ayaklarım

KUZUM kızmı seninkide benimde sağıma kasığıma ağrı giriyordu bigün elimle az kasığı ovdum kızıda yukarı kaldırır gibi sağ göbeğimi altdan kaldırdım ogün bugündür. göbeğimin ortasında hissediyom acım gitti ve harketleri yayıldı hep sağa vuruyordu yavrum sıkışmıştı heralde kız şimdi 2 gündür maşallah. kucağıma lıp sevmek istiyorum koklamak yemek stiyorum.

çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelirsin:)

Meraklanma birşeycik yok, bende de oluyor çok da normal olması, sağ tarafına toplanmıştır acaba nasıl bi hareket yapsam diyordur:)
benim haftama gelince daha da çok hissedersin öyle toplanınca ovuyorum diyorum ki bu kızımın sırtımıymış acaba:) seviyorum bi güsellll...

canım geçmiş olsun . bi an evvel düzelirsin inşallah.
soğuk duş yerine ılık duşa girmelisin canım benim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…