- 27 Ekim 2014
- 74
- 29
- 8
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.001
canım çok üzüldüm geçmiş olsun,en yakın zamanda Rabbim şifa versin inşallah. Hamilelikte rahatsızlık çok daha ağır geçiyo psikolojik olarak bebeğime bişey olmasın korkusu yetiyo zaten insana. yakın zamanda kanama geçirdim bende seni çok iyi anlıyorum,tekrar çok geçmiş olsunDün iş yerinde çok kötü hissetmeye başladım son 2 saat diye bekleyim dedim sonlara doğru kustum ve kaburga agrılarım artı. Çıkışta Hastaneye gittik nöbetçi dr. Kadındoğuma görünmemi istedi, gönderdi. gece ateşim 38 e çıktı. Sabaha kadar düşürmeye çalıştık.sabah 37 ye düşürdük. Kendi dr. uma gittik ama bugun izinliymiş baska bi dr. da vardı ona görünelim dedik. Oda sıra bize yaklaştı doğuma gitti. Aksilik üstüne aksilik sinirlerimiz bozuldu. Başka hastaneye gittik ordada yarım saat bekledik. 36.5 a düşürdüler. Çok şükür kızımda bi sorun yokmuş. Enfeksiyon yüzünden olmuş dedi. Düzenli parol iç ateş düşürücü özelliği var dedi. Şimdi evdeyim ama yine ateşi 37.5 çıktı ishalde oldum. 2 gün raporluyum şimdi dün soğuk duşun altında kasılmakta korkutuyordu. ağlaya ağlaya yaptım. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Dün iş yerinde çok kötü hissetmeye başladım son 2 saat diye bekleyim dedim sonlara doğru kustum ve kaburga agrılarım artı. Çıkışta Hastaneye gittik nöbetçi dr. Kadındoğuma görünmemi istedi, gönderdi. gece ateşim 38 e çıktı. Sabaha kadar düşürmeye çalıştık.sabah 37 ye düşürdük. Kendi dr. uma gittik ama bugun izinliymiş baska bi dr. da vardı ona görünelim dedik. Oda sıra bize yaklaştı doğuma gitti. Aksilik üstüne aksilik sinirlerimiz bozuldu. Başka hastaneye gittik ordada yarım saat bekledik. 36.5 a düşürdüler. Çok şükür kızımda bi sorun yokmuş. Enfeksiyon yüzünden olmuş dedi. Düzenli parol iç ateş düşürücü özelliği var dedi. Şimdi evdeyim ama yine ateşi 37.5 çıktı ishalde oldum. 2 gün raporluyum şimdi dün soğuk duşun altında kasılmakta korkutuyordu. ağlaya ağlaya yaptım. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
canımmm cok gecmiş olsunnn dikkat et kendineee yaa üzüldümmmm.Dün iş yerinde çok kötü hissetmeye başladım son 2 saat diye bekleyim dedim sonlara doğru kustum ve kaburga agrılarım artı. Çıkışta Hastaneye gittik nöbetçi dr. Kadındoğuma görünmemi istedi, gönderdi. gece ateşim 38 e çıktı. Sabaha kadar düşürmeye çalıştık.sabah 37 ye düşürdük. Kendi dr. uma gittik ama bugun izinliymiş baska bi dr. da vardı ona görünelim dedik. Oda sıra bize yaklaştı doğuma gitti. Aksilik üstüne aksilik sinirlerimiz bozuldu. Başka hastaneye gittik ordada yarım saat bekledik. 36.5 a düşürdüler. Çok şükür kızımda bi sorun yokmuş. Enfeksiyon yüzünden olmuş dedi. Düzenli parol iç ateş düşürücü özelliği var dedi. Şimdi evdeyim ama yine ateşi 37.5 çıktı ishalde oldum. 2 gün raporluyum şimdi dün soğuk duşun altında kasılmakta korkutuyordu. ağlaya ağlaya yaptım. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
kızlarrrr kızlarrrrrr
az önce iğnemi oldum. ve göbeğim acıktı birsey farkettim.. gobeğimin sag tarafı sola göre şişik.. ve ara sıra gaz sancısı gibi bir şişme oluyordu gün boyu..
bebeğimde sag tarafta hareketliydi gün boyu..
sag taraf şişikken bebeğim ardarda vurdu. ovdum felan göbeğim dalgalandı resmen gördüm... ama sag tarafım şiş yanii.. sürekli değil tabi bebeğim dolaşırken şişiyor öyle gördümm.. ay anlatabilmişimdir umarım..
bir sorun yoktur dimi ??
sertleşmede canım yanıyordu. bu sertlesme gibi deil gaz sancısı gibi...
bir de bir deee göbek cevremde iğne batması gibi zaman zaman acı oluyorr. sizde de var mıı ????
canım çok geçmiş olsun o halde bide doktor beklemek de yormuştur seni stres yapmışsındır inşallah biran önce iyi olursunDün iş yerinde çok kötü hissetmeye başladım son 2 saat diye bekleyim dedim sonlara doğru kustum ve kaburga agrılarım artı. Çıkışta Hastaneye gittik nöbetçi dr. Kadındoğuma görünmemi istedi, gönderdi. gece ateşim 38 e çıktı. Sabaha kadar düşürmeye çalıştık.sabah 37 ye düşürdük. Kendi dr. uma gittik ama bugun izinliymiş baska bi dr. da vardı ona görünelim dedik. Oda sıra bize yaklaştı doğuma gitti. Aksilik üstüne aksilik sinirlerimiz bozuldu. Başka hastaneye gittik ordada yarım saat bekledik. 36.5 a düşürdüler. Çok şükür kızımda bi sorun yokmuş. Enfeksiyon yüzünden olmuş dedi. Düzenli parol iç ateş düşürücü özelliği var dedi. Şimdi evdeyim ama yine ateşi 37.5 çıktı ishalde oldum. 2 gün raporluyum şimdi dün soğuk duşun altında kasılmakta korkutuyordu. ağlaya ağlaya yaptım. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
cnm bnm 2 bebik olunca eğer ikisi de ynı taraftaysa göbeğimin bi tarafı daha siş oluyo bazen biri sağda biri solda oluyo o zmn yaymanlasmış toparlak oluyo:) ama diğer seyler olmyokızlarrr görmediniz sanırımmmm sizde de var mı böyle durum ???
geçmiş olsun canımmmcanım çok geçmiş olsun o halde bide doktor beklemek de yormuştur seni stres yapmışsındır inşallah biran önce iyi olursun
canım bebek toplanıyor bir tarafa kasılma oluyor yani normal bir durumkızlarrr görmediniz sanırımmmm sizde de var mı böyle durum ???
Geçmiş olsun canım vücut iflas etti demek ki birdenbire o kadar kötü olmuşsun.. dikkat et kendine, dinlen.. Çabucak toparlarsın inşallah..Dün iş yerinde çok kötü hissetmeye başladım son 2 saat diye bekleyim dedim sonlara doğru kustum ve kaburga agrılarım artı. Çıkışta Hastaneye gittik nöbetçi dr. Kadındoğuma görünmemi istedi, gönderdi. gece ateşim 38 e çıktı. Sabaha kadar düşürmeye çalıştık.sabah 37 ye düşürdük. Kendi dr. uma gittik ama bugun izinliymiş baska bi dr. da vardı ona görünelim dedik. Oda sıra bize yaklaştı doğuma gitti. Aksilik üstüne aksilik sinirlerimiz bozuldu. Başka hastaneye gittik ordada yarım saat bekledik. 36.5 a düşürdüler. Çok şükür kızımda bi sorun yokmuş. Enfeksiyon yüzünden olmuş dedi. Düzenli parol iç ateş düşürücü özelliği var dedi. Şimdi evdeyim ama yine ateşi 37.5 çıktı ishalde oldum. 2 gün raporluyum şimdi dün soğuk duşun altında kasılmakta korkutuyordu. ağlaya ağlaya yaptım. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Canım bende de oluyor tek tarafa toplanma zaman zaman.. Ama bir ağrı ya da sızlama yapmıyor bu durum..kızlarrr görmediniz sanırımmmm sizde de var mı böyle durum ???
Seneye kuzularla gideriz diye avutalım en güzeli kendimizi hatunlarbende özellikle kızım da çok istiyordu tatil
ama işte bizde aynen borçlardan gidemiyoruz
ne yapalım kısmet artık Allah sağlık versin de bir dahaki senelerde inşallah
Çok geçmiş olsun canımDün iş yerinde çok kötü hissetmeye başladım son 2 saat diye bekleyim dedim sonlara doğru kustum ve kaburga agrılarım artı. Çıkışta Hastaneye gittik nöbetçi dr. Kadındoğuma görünmemi istedi, gönderdi. gece ateşim 38 e çıktı. Sabaha kadar düşürmeye çalıştık.sabah 37 ye düşürdük. Kendi dr. uma gittik ama bugun izinliymiş baska bi dr. da vardı ona görünelim dedik. Oda sıra bize yaklaştı doğuma gitti. Aksilik üstüne aksilik sinirlerimiz bozuldu. Başka hastaneye gittik ordada yarım saat bekledik. 36.5 a düşürdüler. Çok şükür kızımda bi sorun yokmuş. Enfeksiyon yüzünden olmuş dedi. Düzenli parol iç ateş düşürücü özelliği var dedi. Şimdi evdeyim ama yine ateşi 37.5 çıktı ishalde oldum. 2 gün raporluyum şimdi dün soğuk duşun altında kasılmakta korkutuyordu. ağlaya ağlaya yaptım. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
çok geçmiş olsuun cnmm ? şimdi nasıl oldun peki iyimisinDün iş yerinde çok kötü hissetmeye başladım son 2 saat diye bekleyim dedim sonlara doğru kustum ve kaburga agrılarım artı. Çıkışta Hastaneye gittik nöbetçi dr. Kadındoğuma görünmemi istedi, gönderdi. gece ateşim 38 e çıktı. Sabaha kadar düşürmeye çalıştık.sabah 37 ye düşürdük. Kendi dr. uma gittik ama bugun izinliymiş baska bi dr. da vardı ona görünelim dedik. Oda sıra bize yaklaştı doğuma gitti. Aksilik üstüne aksilik sinirlerimiz bozuldu. Başka hastaneye gittik ordada yarım saat bekledik. 36.5 a düşürdüler. Çok şükür kızımda bi sorun yokmuş. Enfeksiyon yüzünden olmuş dedi. Düzenli parol iç ateş düşürücü özelliği var dedi. Şimdi evdeyim ama yine ateşi 37.5 çıktı ishalde oldum. 2 gün raporluyum şimdi dün soğuk duşun altında kasılmakta korkutuyordu. ağlaya ağlaya yaptım. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
cnm benm bebişte hep sağda takılyıor hatta sağ taraf bi anda sivriliyor sertleşiyor ovunca geçiyo ve orası sanki iç karnım yırtılmış gibi acıyo.doktora sorcam cumartesi günükızlarrr görmediniz sanırımmmm sizde de var mı böyle durum ???
Ohhh çok iyi yapmışsın, yarasın, bugünde ben bir ödülü hak ettim:) kendime ödül beğenecemevet canım ödüllendirdim kendimi akşam saat 7 de yattım yatış o yatış sabah 7:30 da uyandım :)
Çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın... En kısa sürede toparlanman dileği ile ....Dün iş yerinde çok kötü hissetmeye başladım son 2 saat diye bekleyim dedim sonlara doğru kustum ve kaburga agrılarım artı. Çıkışta Hastaneye gittik nöbetçi dr. Kadındoğuma görünmemi istedi, gönderdi. gece ateşim 38 e çıktı. Sabaha kadar düşürmeye çalıştık.sabah 37 ye düşürdük. Kendi dr. uma gittik ama bugun izinliymiş baska bi dr. da vardı ona görünelim dedik. Oda sıra bize yaklaştı doğuma gitti. Aksilik üstüne aksilik sinirlerimiz bozuldu. Başka hastaneye gittik ordada yarım saat bekledik. 36.5 a düşürdüler. Çok şükür kızımda bi sorun yokmuş. Enfeksiyon yüzünden olmuş dedi. Düzenli parol iç ateş düşürücü özelliği var dedi. Şimdi evdeyim ama yine ateşi 37.5 çıktı ishalde oldum. 2 gün raporluyum şimdi dün soğuk duşun altında kasılmakta korkutuyordu. ağlaya ağlaya yaptım. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Bende de oluyo o acı ayağa kalkıyorum oturamıyorum o zaman. Ayy şimdiden skştırmaya başladı keratalarcnm benm bebişte hep sağda takılyıor hatta sağ taraf bi anda sivriliyor sertleşiyor ovunca geçiyo ve orası sanki iç karnım yırtılmış gibi acıyo.doktora sorcam cumartesi günü
KUZUM kızmı seninkide benimde sağıma kasığıma ağrı giriyordu bigün elimle az kasığı ovdum kızıda yukarı kaldırır gibi sağ göbeğimi altdan kaldırdım ogün bugündür. göbeğimin ortasında hissediyom acım gitti ve harketleri yayıldı hep sağa vuruyordu yavrum sıkışmıştı heralde kız şimdi 2 gündür maşallah. kucağıma lıp sevmek istiyorum koklamak yemek stiyorum.cnm benm bebişte hep sağda takılyıor hatta sağ taraf bi anda sivriliyor sertleşiyor ovunca geçiyo ve orası sanki iç karnım yırtılmış gibi acıyo.doktora sorcam cumartesi günü
çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelirsin:)Dün iş yerinde çok kötü hissetmeye başladım son 2 saat diye bekleyim dedim sonlara doğru kustum ve kaburga agrılarım artı. Çıkışta Hastaneye gittik nöbetçi dr. Kadındoğuma görünmemi istedi, gönderdi. gece ateşim 38 e çıktı. Sabaha kadar düşürmeye çalıştık.sabah 37 ye düşürdük. Kendi dr. uma gittik ama bugun izinliymiş baska bi dr. da vardı ona görünelim dedik. Oda sıra bize yaklaştı doğuma gitti. Aksilik üstüne aksilik sinirlerimiz bozuldu. Başka hastaneye gittik ordada yarım saat bekledik. 36.5 a düşürdüler. Çok şükür kızımda bi sorun yokmuş. Enfeksiyon yüzünden olmuş dedi. Düzenli parol iç ateş düşürücü özelliği var dedi. Şimdi evdeyim ama yine ateşi 37.5 çıktı ishalde oldum. 2 gün raporluyum şimdi dün soğuk duşun altında kasılmakta korkutuyordu. ağlaya ağlaya yaptım. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Meraklanma birşeycik yok, bende de oluyor çok da normal olması, sağ tarafına toplanmıştır acaba nasıl bi hareket yapsam diyordur:)kızlarrr görmediniz sanırımmmm sizde de var mı böyle durum ???
canım geçmiş olsun . bi an evvel düzelirsin inşallah.Dün iş yerinde çok kötü hissetmeye başladım son 2 saat diye bekleyim dedim sonlara doğru kustum ve kaburga agrılarım artı. Çıkışta Hastaneye gittik nöbetçi dr. Kadındoğuma görünmemi istedi, gönderdi. gece ateşim 38 e çıktı. Sabaha kadar düşürmeye çalıştık.sabah 37 ye düşürdük. Kendi dr. uma gittik ama bugun izinliymiş baska bi dr. da vardı ona görünelim dedik. Oda sıra bize yaklaştı doğuma gitti. Aksilik üstüne aksilik sinirlerimiz bozuldu. Başka hastaneye gittik ordada yarım saat bekledik. 36.5 a düşürdüler. Çok şükür kızımda bi sorun yokmuş. Enfeksiyon yüzünden olmuş dedi. Düzenli parol iç ateş düşürücü özelliği var dedi. Şimdi evdeyim ama yine ateşi 37.5 çıktı ishalde oldum. 2 gün raporluyum şimdi dün soğuk duşun altında kasılmakta korkutuyordu. ağlaya ağlaya yaptım. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?