- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.981
bak ya.
kıymet bilmiyor bu insanlar.
ben de 3 yıldır baya uğraştım yoruldum herşey benim üzerimdeydi bir kaç aydır yeni kız aldılar ona öğrettim şimdi hiç bi iş yapmıyorum sadece onun yaptıklarını kontrol edip önemli konular olursa onlara karar veriyorum onun için de yarım gün yeterNE GÜZEL harika cnım benimde yerime bakacak birini aldılar şimdiden kıza yalakalık yapıyorlar aman sen elleme sıkılma diyorlar :) oysaki ben 4 yıldır çok çektim ameleymişim. çakal olmak lazımmış. bundan bende hemen gideyim kalsınlar ortada diyorum.
biliyorum canım . borçlar var. mecbur.aynen öyle boşa veriyorsun emeğini boşa harcıyorsun. kızda fena çakal başta nasılsa sonra öyle gider diye daha şimdiden onu bilmem yapamam edemem yapıyor helal diyorum :))) ne insanlar var. akıllı kızmış hahahhagidipde hiç dönesim yok dilekcim ama borcumuz çok.
evet ya çok iyiymiş tabi tabi herşey karşılıklı ben de o ne derse yaparım bana çok güveniyor sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap dediaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne iyi patronmuş o . inananımoyurmmmmmmmmm
canım yeminle sanki beni anlattın. masada kağıt varsa o biticek kalkcak kafamı yiyorum iş beklerse hiç kalkmadığım oluyo farketmeden. bende kızı kontrol ediyordum. ama kız bana yükleniyorsunuz ben çok durmam diye tehditler ediyo. işim var bi dkka yapıyo falan böyle bi alem anlıcan. adamda korkudan bana gene başladı iş yaptırmaya. bende oturuyodum kontrol ediyodum.ben de 3 yıldır baya uğraştım yoruldum herşey benim üzerimdeydi bir kaç aydır yeni kız aldılar ona öğrettim şimdi hiç bi iş yapmıyorum sadece onun yaptıklarını kontrol edip önemli konular olursa onlara karar veriyorum onun için de yarım gün yeter
evet dediğin gibi iş hayatında çakal olmak lazım yoksa yüklendikçe yükleniyorlar bi bakıyorsun işin bitmiyor akşama kadar
mesela ben bakıyordum etrafıma herkes sigara molası çay molası verirdi ama ben veremezdim gerçi sigara içmiyorum ama rahat olamıyorum bi iş olunca bırakamıyorum mutlaka onu halletmeden içim rahat etmiyor
evet ya çok iyiymiş tabi tabi herşey karşılıklı ben de o ne derse yaparım bana çok güveniyor sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap dedi
Ne güzel canım.. gözün aydın... Patronun da ne iyiymiş maşallah..ben bugün patronumla konuştum rapor almama son 4 hafta kaldı dedim bu 4 haftada yarım gün gelsem olur mu dedim o da kabul etti sağolsun çok sevindim.
artık akşama kadar oturmak baya zorluyordu beni bir de lavabo da zorlanıyordum en azından öğleden sonra evde olurum yavaş yavaş temizliğimi yaparım
canım yeminle sanki beni anlattın. masada kağıt varsa o biticek kalkcak kafamı yiyorum iş beklerse hiç kalkmadığım oluyo farketmeden. bende kızı kontrol ediyordum. ama kız bana yükleniyorsunuz ben çok durmam diye tehditler ediyo. işim var bi dkka yapıyo falan böyle bi alem anlıcan. adamda korkudan bana gene başladı iş yaptırmaya. bende oturuyodum kontrol ediyodum.
bu insanlar gerçekten adiler. sen iyi yere düşmüşün canım. benim müdür hergün saatlerce kızı odasına alıp oturuyor sohbet şamata ee kızda yüz buluyor. sen anla işte. şimdiden bu kız böyleyse ben dönünce şefim olur benim bende çokkk durmam iş çok allah veriyor rıskımızı.
benimki senin anlattığının tam tersi patronum öyle laubaliliği sevmiyor zaten hacı dır kendisikız bende öyleyim 4 yıldır tek bir şeyi sormadan yapmam ne varsa bana sorar söyler herşeyi ben yönetiyordum. ama adam ben biraz işkolik oynak değilim bunu sevmedi. yıllarca ne istiyorsa iş köpek gibi yaptırdı şimdi kıza sen yapma başkası yapar diyor ben yıllardır yaptım ya enayimiydim diyorum. ahh ahh sen iyi insana gelmişsin karşılıkla alakalı değil canım. her zaman iyiler denk gelmiyor iyilere.
benimki senin anlattığının tam tersi patronum öyle laubaliliği sevmiyor zaten hacı dır kendisi
Allah yardımcın olsun canım ya doğumdan sonra el altından iş araştırırsın işine gelen bi iş bulur değiştirirsinNe güzel. benim sewdiğim insan türü. benimki de ataist 60 yaşında ama normal değil.
kimi insan bilir işiniaynen öyle boşa veriyorsun emeğini boşa harcıyorsun. kızda fena çakal başta nasılsa sonra öyle gider diye daha şimdiden onu bilmem yapamam edemem yapıyor helal diyorum :))) ne insanlar var. akıllı kızmış hahahhagidipde hiç dönesim yok dilekcim ama borcumuz çok.
BENDE düşünüyorum tazminatı biz çıksak alamıcazki. verirlermi bilmiyorum alsam rahatlarız işde bakar bebeğede bakarım diyorum. hiç dönmek istemiyorum.kimi insan bilir işini
ama hak mı bunu da düşünmek lazım canım
senin düşündüğünü bende düşünüyorum ama bizim de borç çok
diyorum bazen doğum izni yıllık izinler ücretsiz v.s. bitince alayım tazminatı
borcu kapatırım onla.. çıkayım ama yok yok
neyse artık sağlık olsun..
bizim şirket veriyor canımBENDE düşünüyorum tazminatı biz çıksak alamıcazki. verirlermi bilmiyorum alsam rahatlarız işde bakar bebeğede bakarım diyorum. hiç dönmek istemiyorum.
bizim şirket veriyor canım
ama kıdem mi ihbar mı daha az olan varya onu vermiyor
işte sonra böyle bir iş bulamam dünyanın bin türlü hali var
prim günüm dolmadı daha ne olur ne olmaz çıkmayayım diyorum
ama işte
amin inşallahne güzel bizimde eskiden veriyordu şimdi bilmem ne olur. ah işte onlar çıkarsa diyom bazen.
en güzeli allah hayırlısı neyse onu versin bize inşallah. evdede oturamam ben zaten.
Amin canm inş ilerde çok güzel bi tatil yaparızbizde balayına gitmedik
kısmet diyelim sağlık olsun da canım :)
eda eylülün soyadıyla birlikte baş harfleri kısaca eda yani :)o da olabilir.
eda , ela
ama hep olan isimler bunlar canımcım. biraz da az kullanılan bi isim olsaydı. iyi olurdu.
kızımız olsaydı biz Ela koyacaktık ablası karar vermişti ama nasibimiz oğlanmış :)valla edayıda elayıda şu forumda koyucam diyeni hiç görmedim 2-3 kişi düşünüp geçmiş elayı okadar. çevremdede ela olan yok eda olan iki tane ela baya var.
evleneli bir yılı geçmediyse onu bahane edip alabilirsin canım kendi isteğinle çıktığında verilmiyor istisna işyerleri hariçBENDE düşünüyorum tazminatı biz çıksak alamıcazki. verirlermi bilmiyorum alsam rahatlarız işde bakar bebeğede bakarım diyorum. hiç dönmek istemiyorum.
geçti 2 yıl oldu canm malesef.eda eylülün soyadıyla birlikte baş harfleri kısaca eda yani :)
kızımız olsaydı biz Ela koyacaktık ablası karar vermişti ama nasibimiz oğlanmış :)
evleneli bir yılı geçmediyse onu bahane edip alabilirsin canım kendi isteğinle çıktığında verilmiyor istisna işyerleri hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?