2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatile gitmeyi ben de çok istiyorum kızlar ya
bazı yerlerde butik oteller var ev ortamı gibi sadece kahvaltı veriyorlar öyle bir tatil olmalı ki hem ev ortamı gibi rahat olmalı hem de yeme içme hazırlama derdi olmamalı var mı böyle biryer bilenler

Canım benimde bacak, ayak bileklerim, ayaklarım ve ellerim şişiyordu hatta son kontrolümde doktoruma soyledım oda baktı patolojik birşey yok tuzu azalt dedi. bende zaten yemeklere az tuz koyuyorum ama yinede şişiyor bol haraket et oturdugun zamanlarda ayagının altına tabure koy uzat. eee artık hamileliğin ilerleyen dönemlerindeyiz bu kadarda olur yani :)

bu ismi çocuklar da söylüyor morxx çim.
biz kararsızız.
hala kesin net bu olsun diyemiyoruz.
senin gerçek ismin neydi ?

duygu canım hadi ya çocuklarda mı söyledi ela bilindik değil pek çocukların bilmesi istemesi değişik kıyamam ben onlara. nasıl istersen cnım espri yapıyorum. ben eloşum elam diye seviyorum kızçem kesinleştiğinden beri.

Eksinin dipinde ayligindan gecn ay yalan gelmesin 50 TL çekti eskilerden cikabilsek bide bebisin masrafları falan derken kaç yıl gerek aman fakirlik gözün kor olsun
kıyamam ben sana kuzum benim allahım ferahlık versin kolaylık versin inşallah sağlık huzur versin oda olacak inan. nasip olur inş. bizimde nasipse bakalım bizde geçen sene gitmedik biyere bakalım.

duygucum.
bizim oğlanların sınıflarında birer tane ela var zaten.

sen kesinleştirmişsin ismini ne güzel . darısı bizlerin başına.

o da olabilir.
eda , ela
ama hep olan isimler bunlar canımcım. biraz da az kullanılan bi isim olsaydı. iyi olurdu.
valla edayıda elayıda şu forumda koyucam diyeni hiç görmedim 2-3 kişi düşünüp geçmiş elayı okadar. çevremdede ela olan yok eda olan iki tane ela baya var.

o da olabilir.
eda , ela
ama hep olan isimler bunlar canımcım. biraz da az kullanılan bi isim olsaydı. iyi olurdu.
valla edayıda elayıda şu forumda koyucam diyeni hiç görmedim 2-3 kişi düşünüp geçmiş elayı okadar. çevremdede ela olan yok eda olan iki tane ela baya var.

kuzum ela yok yazcaktım sonunda yanlış yazdım :)))

ben bugün patronumla konuştum rapor almama son 4 hafta kaldı dedim bu 4 haftada yarım gün gelsem olur mu dedim o da kabul etti sağolsun çok sevindim.
artık akşama kadar oturmak baya zorluyordu beni bir de lavabo da zorlanıyordum en azından öğleden sonra evde olurum yavaş yavaş temizliğimi yaparım

NE GÜZEL harika cnım benimde yerime bakıcak birini aldılar şimdiden kızayalakalık yapıyorlar aman sen elleme sıkılma diyorlar :) oysaki ben 4 yıldır çok çektim ameleymişim. çakal olmak lazımmış. bundan bende hemen gideyim kalsınlar ortada diyorum.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne iyi patronmuş o . inananımoyurmmmmmmmmm

bak ya.
kıymet bilmiyor bu insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…