- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.961
bizde balayına gitmedikİnşallah gideriz balayinada gidemedik içime oturdu :))))
Canım benimde bacak, ayak bileklerim, ayaklarım ve ellerim şişiyordu hatta son kontrolümde doktoruma soyledım oda baktı patolojik birşey yok tuzu azalt dedi. bende zaten yemeklere az tuz koyuyorum ama yinede şişiyor bol haraket et oturdugun zamanlarda ayagının altına tabure koy uzat. eee artık hamileliğin ilerleyen dönemlerindeyiz bu kadarda olur yani :)canım ya birtek yemeklerdeki tuz kullandığım, başka yerde yok ki zaten tuz hayatımda. napsam yemekleri tuzsuz mu yapsamya benim annemde albüm vardı kardeşime hamileyken acaba genetik bişey mi ondan bende de mi var ki acaba
Günaydın :)Günaydın kızlar :)
bu ismi çocuklar da söylüyor morxx çim.
biz kararsızız.
hala kesin net bu olsun diyemiyoruz.
senin gerçek ismin neydi ?
o da olabilir.GÜNAYDIN KIZLAR
EDA DA OLABİLİR BENCE
kıyamam ben sana kuzum benim allahım ferahlık versin kolaylık versin inşallah sağlık huzur versin oda olacak inan. nasip olur inş. bizimde nasipse bakalım bizde geçen sene gitmedik biyere bakalım.Eksinin dipinde ayligindan gecn ay yalan gelmesin 50 TL çekti eskilerden cikabilsek bide bebisin masrafları falan derken kaç yıl gerek aman fakirlik gözün kor olsun
duygucum.duygu canım hadi ya çocuklarda mı söyledi ela bilindik değil pek çocukların bilmesi istemesi değişik kıyamam ben onlara. nasıl istersen cnım espri yapıyorum. ben eloşum elam diye seviyorum kızçem kesinleştiğinden beri.
valla edayıda elayıda şu forumda koyucam diyeni hiç görmedim 2-3 kişi düşünüp geçmiş elayı okadar. çevremdede ela olan yok eda olan iki tane ela baya var.o da olabilir.
eda , ela
ama hep olan isimler bunlar canımcım. biraz da az kullanılan bi isim olsaydı. iyi olurdu.
o da olabilir.
eda , ela
ama hep olan isimler bunlar canımcım. biraz da az kullanılan bi isim olsaydı. iyi olurdu.
valla edayıda elayıda şu forumda koyucam diyeni hiç görmedim 2-3 kişi düşünüp geçmiş elayı okadar. çevremdede ela olan yok eda olan iki tane ela baya var.
evet ya zaman daralıyor heyecanlanıyorum ben evde yeni bi bebiş olacak bütün düzenimizi değiştirecekkızlar şaka maka kalp atışı duycaz cinsiyet derken nerdeyse 7 ayımız dolucak şaka gibi nasıl geçti gitti aylar ya. hamdolsun allahımaaa
kızlar şaka maka kalp atışı duycaz cinsiyet derken nerdeyse 7 ayımız dolucak şaka gibi nasıl geçti gitti aylar ya. hamdolsun allahımaaa
ben bugün patronumla konuştum rapor almama son 4 hafta kaldı dedim bu 4 haftada yarım gün gelsem olur mu dedim o da kabul etti sağolsun çok sevindim.
artık akşama kadar oturmak baya zorluyordu beni bir de lavabo da zorlanıyordum en azından öğleden sonra evde olurum yavaş yavaş temizliğimi yaparım
heycanlanıyorum burdan onlar doğunca yazışmalarımıza farklı boyutta devam edicez :) ben belki o dönem giremem nete pek evde pc yok çünki :)Evett ya su gibi geçiyor zaman azcık dha kaldı sonra bebişlerimizle yeni hayatımıza merhaba diyicez ,inş :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaben bugün patronumla konuştum rapor almama son 4 hafta kaldı dedim bu 4 haftada yarım gün gelsem olur mu dedim o da kabul etti sağolsun çok sevindim.
artık akşama kadar oturmak baya zorluyordu beni bir de lavabo da zorlanıyordum en azından öğleden sonra evde olurum yavaş yavaş temizliğimi yaparım
zaten bebişler olunca kimseler sık sık giremeyecek canım. herkes bebişleriyle ilgilenecek.heycanlanıyorum burdan onlar doğunca yazışmalarımıza farklı boyutta devam edicez :) ben belki o dönem giremem nete pek evde pc yok çünki :)
NE GÜZEL harika cnım benimde yerime bakıcak birini aldılar şimdiden kızayalakalık yapıyorlar aman sen elleme sıkılma diyorlar :) oysaki ben 4 yıldır çok çektim ameleymişim. çakal olmak lazımmış. bundan bende hemen gideyim kalsınlar ortada diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?