- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.761
CNM benimde bir kere 50 ml bakıldı 144 çıktı dr um normal sıkıntı yok dedi değerimiz yakın hiç takma. diğer konudada allah yardımcın olsun.
Canım umarım bakıcı sorununu çözersin zor bi durum izne ayrılmamıza da az kaldı annenlr kv idare etse iyi olur senin için ben de cumartesi yaptırdım 156 çıktı 140 üst sınırmış beni diyetisyene yönlendirdi doktorum diyetle kontrol altına alırız dedi sana da öyle diyebilir doktorunu arayıp bilgilendirsen iyi olur çok beklemeden diyete başlaman gerekebilir
bende aynı demir hapını kullanıyorum tok karına ama sadece 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünlerini tüketmemek gerekiyor o yüzden aksam yemeginden 2 saat sonra atıyorumMerhaba kızlar,
Demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz?? Bir de aç mı alıyorsunuz demir ilacını??
Dr bana ferro sanol duedonal verdi bu hap hamilelikte pek önerilmiyor sanırım bir de aç alıyorum hapıBunun dışında bir de Vinalac İmmunitum vitamin hapım var.
valla şaştım da kaldım bi el atıverin.
akşam viadan alcaz canım ayırttım.o zaman al canım beğendiysen:)
sıcakta etkiliyor olabilir ama tuz da büyük etken.benimde oluyor çok fazla değil ama sıcakdan mı oluyor bilmiyorum ellerimde ayak bileklerimde başladı
benim kapı süsüm arkadaşımdan geldi. sağ olsun . kızçesi vardı. bana yolladı.Tamamen bitmedi ama fikir olabilir sizede
benim doktorum dün yazdı kan hapıbende aynı demir hapını kullanıyorum tok karına ama sadece 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünlerini tüketmemek gerekiyor o yüzden aksam yemeginden 2 saat sonra atıyorum
Kızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
benimde kramp giriyor ayagıma durmadan yaaaaa sizde yok mu ???sıcakta etkiliyor olabilir ama tuz da büyük etken.
benimde ayak bileklerimde ve bacaklarımda oluyor şişlik baya hemde .
birde hamileliğin ilerleyen dönemlerinde normalmiş şişliklerin oluşması
aa kuzumm senin sonuçlar ne çıktı dün işlerin vardı genebenim kapı süsüm arkadaşımdan geldi. sağ olsun . kızçesi vardı. bana yolladı.
benim doktorum dün yazdı kan hapı
maltofeer yazmış
sonuçlarda bi şey yok canımcım.aa kuzumm senin sonuçlar ne çıktı dün işlerin vardı gene
O durumda ayak parmaklarini kendine cekersen faydasi olur canimbenimde kramp giriyor ayagıma durmadan yaaaaa sizde yok mu ???
sabah 6 da uyandırdı beni uykudan ovdum gecti ama halen baldırım acıyoor :/
ara ara oluyor bende ama sık değil 15 günde 1 gibi.benimde kramp giriyor ayagıma durmadan yaaaaa sizde yok mu ???
bidaha olursa ki olmaz insallah öyle yaparım canım.. saolO durumda ayak parmaklarini kendine cekersen faydasi olur canim
benimde haftada 1 ya oluyor ya olmuyor. haftaya kontrolüm var canım gidince söylüceeem.ara ara oluyor bende ama sık değil 15 günde 1 gibi.
doktoruna söyle canım.
aaa nedendir üşütttün müü acaba ? kullandıgın bi ilaç felan mı rahatsız etti yoksa bilemedim bak nedendir.KIZLAR mideme sancı girmeye başladı bianda nedendir ya sıkışıyo sancı göğsüme yayılıyo
Aynen benimkide,keyifleri kacmis demek bunlarinKUZUM benimde dün salladımkça 1 iki etti. bu sabah düne göre kendiliğinden hareketli çok şükür. demek normal kuzum takmayalım
daha kramp girmedi ama bu sabah tam giriyor gibi oldu son anda engelledım pozıyon degıstırıp :)benimde kramp giriyor ayagıma durmadan yaaaaa sizde yok mu ???
kızlar saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz .
doğal ya da ne bileyim organik boya ile saç boyayan var mı aramızda.
KIZLAR mideme sancı girmeye başladı bianda nedendir ya sıkışıyo sancı göğsüme yayılıyo
kuzucum. yanlarda beyazlar çıktı iyice de.malesef bu konuda hiçbir fikrim yokçünkü hiç saçımı boyatmadım.
bence seninde ihtiacın yok kuzum saçların gayet hoş
havaları güzel gördün ince giyindin üşüttün demi. geçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?