2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmiş olsun arkadasım.Allah acil şifa nasip etsin ins

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
nasıl şimdi eşinin durumu?

kız yok bildiğn naz yaptı :) sallıyorum bir iki tekme sora tekrar duruyodu dedim tamam uyuyo demekki böyle bu dönem rahatladım

Geçmiş olsun arkadaşım. Esin en kisa surede sağlığına kavuşur ve bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..

Çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda eşine şifa versin. Senin de yardımcın olsun. Kendine dikkat etmeye çalış bebeğinin ve eşinin sana ihtiyacı var

çok geçmiş olsun arkadaşım Allah acil şifalar versin bebeğine ve sana bağışlasın eşini

canım ben ferrum ve elevit kullanıyorum fakat biraz düzensiz aklıma geldikçe bir türlü düzene oturtamadım

KIZLAR SLM DÜN UYKU SETLERİNE baktım çok para ya 200 den başlıyor. şaka gibi ya para tuzağı ya of herşey pahalı

KIZLAR SLM DÜN UYKU SETLERİNE baktım çok para ya 200 den başlıyor. şaka gibi ya para tuzağı ya of herşey pahalı
slm canım çok pahalı değil mi markası bilindik bir marka mıydı ondan mı acaba
biz iki gün önce annemle birlikte aldık 60 tl ye şimdi işyerindeyim şuan resmi, yok akşam çekip eklerim bi bakarsın
mobilya beşik içine koyacağım kenar korumaları var başlığı yorganı yastığı ve çarşafı var

Evet maalesef çok pahalı.. Herşey bebekle alakalı herşey çok pahLı..çünkü anneler almadan duramıyo kendimize almıyoruz ama onlara sıra gelince dayanamıyoruz..

Sağol tatlım valla bende Taç ın sitesine bakmıştım en ucuzu 160 TL idi. Ama bunlar park yatak için değil galiba değil mi? Ölçüleri büyük gibi geldi bana..
canım yorgan ölçüleri genelde hepsinde aynı 95*145 ama çarşaf ölçüleri değişiyor. ürünün özelliklerine bakıp ona göre alabilirsin.

ben uyku seti almayacağım onun için bakmıyorum :)

canım yorgan ölçüleri genelde hepsinde aynı 95*145 ama çarşaf ölçüleri değişiyor. ürünün özelliklerine bakıp ona göre alabilirsin.

ben uyku seti almayacağım onun için bakmıyorum :)

Bana bir arkadaşım park yatağını verdi. Henüz açıp kurmadık gerçide, ölçüsünü alıp bakmaya başlayayım. Sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…