- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.721
farketmiyor dıye bilıyorumcanım sen dodex mi kullanıyordun
doktor dodex iğne verdi
açmı tokmu yapılcak sormadm
Kızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinKızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
Benimki bir kac kere hareket etti.sende varmi hareket cnm.
kız yok bildiğn naz yaptı :) sallıyorum bir iki tekme sora tekrar duruyodu dedim tamam uyuyo demekki böyle bu dönem rahatladımcanım dün bende çok yürüdüm ve yoruldum
bide dışarıda sıcakta bekledik işle alakalı bişeydi
kuzum doğru düzgün kıpırdamadıkorktum baya
akşam dinlenirken de pek oynamadı kalbimi ferah tutmaya çalıştım
ama bugün maşallah.. bu haftalarımızda oluyo öyle diyolar
ama tam bilmiyorum tabi.. bu arada tatlı bişeyler ye bakalım napcak?
Geçmiş olsun arkadaşım. Esin en kisa surede sağlığına kavuşur ve bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..Kızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
vay nazlı kız vayykız yok bildiğn naz yaptı :) sallıyorum bir iki tekme sora tekrar duruyodu dedim tamam uyuyo demekki böyle bu dönem rahatladım
Kızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
çok geçmiş olsun arkadaşım Allah acil şifalar versin bebeğine ve sana bağışlasın eşiniKızlar eşimin rahatsızlığı ile ilgilenmekten yaklaşık 20 gündür yediklerim o kadar az ki su bile doğru dürüst içemedim ama elh Dr um hiç etkilenmemiş dedi kısacası herşey ALLAH ın elinde 15 günde 4 kez ameliyat oldu hastayı kaybedeniliriz bile dedi Dr bana hamileliğimi fark etmedi kimseyi üzmek için anlatmıyorum ama onu koruyanın ALLAH olduğunu o kadar iyi hissettim ki
canım ben ferrum ve elevit kullanıyorum fakat biraz düzensiz aklıma geldikçe bir türlü düzene oturtamadımMerhaba kızlar,
Demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz?? Bir de aç mı alıyorsunuz demir ilacını??
Dr bana ferro sanol duedonal verdi bu hap hamil elikte pek önerilmiyor sanırım bir de aç alıyorum hapıBunun dışında bir de Vinalac İmmunitum vitamin hapım var.
valla şaştım da kaldım bi el atıverin.
canım sende uyku eti alma yorgan yasstık al uygunundan beşiğinede yan korum alırsın tamamdır.KIZLAR SLM DÜN UYKU SETLERİNE baktım çok para ya 200 den başlıyor. şaka gibi ya para tuzağı ya of herşey pahalı
slm canım çok pahalı değil mi markası bilindik bir marka mıydı ondan mı acabaKIZLAR SLM DÜN UYKU SETLERİNE baktım çok para ya 200 den başlıyor. şaka gibi ya para tuzağı ya of herşey pahalı
Evet maalesef çok pahalı.. Herşey bebekle alakalı herşey çok pahLı..çünkü anneler almadan duramıyo kendimize almıyoruz ama onlara sıra gelince dayanamıyoruz..KIZLAR SLM DÜN UYKU SETLERİNE baktım çok para ya 200 den başlıyor. şaka gibi ya para tuzağı ya of herşey pahalı
Süpermiş fiyatlarıda çok iyi.. Bizede yaradı:))
canım yorgan ölçüleri genelde hepsinde aynı 95*145 ama çarşaf ölçüleri değişiyor. ürünün özelliklerine bakıp ona göre alabilirsin.Sağol tatlım valla bende Taç ın sitesine bakmıştım en ucuzu 160 TL idi. Ama bunlar park yatak için değil galiba değil mi? Ölçüleri büyük gibi geldi bana..
canım yorgan ölçüleri genelde hepsinde aynı 95*145 ama çarşaf ölçüleri değişiyor. ürünün özelliklerine bakıp ona göre alabilirsin.
ben uyku seti almayacağım onun için bakmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?