- 25 Nisan 2009
- 34.364
- 39.842
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #34.741
bilemiyorum ki .Kizlar merhaba
emzirme sutyeni alacagim ama benim.goguslerim hic buyumedi.yine de 1 - 2 beden buyuk mu almaliyim?
canım park yatak kullanacaksan uyku seti almana gerek yok bence yan korumalıklarını kullanamazsın diye düşünüyorum. onun için boşa masraf yapma. zaten beşiklerin boyutu en fazla 70*130 oluyor onun için bu ölçüleri baz alabilirsinBana bir arkadaşım park yatağını verdi. Henüz açıp kurmadık gerçide, ölçüsünü alıp bakmaya başlayayım. Sağol tatlım
biz kendi park yatağımızı başkasına verdik . siz başkasından aldınız . ne güzel.Bana bir arkadaşım park yatağını verdi. Henüz açıp kurmadık gerçide, ölçüsünü alıp bakmaya başlayayım. Sağol tatlım
kız büyük konuşmaaaa :)biz kendi park yatağımızı başkasına verdik . siz başkasından aldınız . ne güzel.
umarim bizim yatak da gelir de 3. bebek için yeniden yatak almak durumunda kalmam.
çünkü onu da vereceğim sonuçta. 4. yu yapmayacağıma göre.
biz kendi park yatağımızı başkasına verdik . siz başkasından aldınız . ne güzel.
umarim bizim yatak da gelir de 3. bebek için yeniden yatak almak durumunda kalmam.
çünkü onu da vereceğim sonuçta. 4. yu yapmayacağıma göre.
ben taç ın almıştım yan korumalıklı pike yorganlı falan. hala tertemiz duruyor. küçük oğlana kullanıyorum yatağının üstüne seriyorum.canım sende uyku eti alma yorgan yasstık al uygunundan beşiğinede yan korum alırsın tamamdır.
tövbe tövbe . bağlattırcam inşallah. normal doğursam bile bağlattırırım rubikk cim.kız büyük konuşmaaaa :)
sen normal doğurursun bi aksilik olmazsa şüphem yok :) bağlat bakalım :)tövbe tövbe . bağlattırcam inşallah. normal doğursam bile bağlattırırım rubikk cim.
Günaydın kızlar face de ki gruba katıldım genelde sessiz takipte olduğum için hatırlamayabilirsiniz arada yazıyorum :) Keçeden kapı süsü falan paylaşılmış ben denedim kolay oluyor yapımı face attım resimlerini yapmak isteyen olursa deneyimleri aktarabilirim hem maliyeti çok uygun kendiniz yapınca hem de zevkli
Ellerine sağlık canımBunlarda diğerleri
KUZUM ben beşi koruma tek bulamıyorum dandik çok düz yorganı almıştım uyguna.canım sende uyku eti alma yorgan yasstık al uygunundan beşiğinede yan korum alırsın tamamdır.
KUZUM ben beşi koruma tek bulamıyorum dandik çok düz yorganı almıştım uyguna.
ama az önce özdilekde buldum 8 parça dehşet
http://www.n11.com/ozdilek-baby-girl-kiz-bebek-uyku-seti-8-parca-P16692390
bunu alacağım inş fiyatı çok uygun ve özdilek benim beşiğede tam.
kuzum zaten bi netde kalmış bayilerde yokmuş uyku seti olarak. araştırıyorum bakalım ben bişeyi beğendimmi pek başka şeye bakamıyorum. bu spor ya bayıldım.1 -2 tane daha beğendim ama en çok bu. n11 de harika var ugyunlarben de bunun nevresim takımına bakmıştım canım güzelmiş bıraz daha gez siteleri belki daha ucuza bulursun canım
benimde oluyor çok fazla değil ama sıcakdan mı oluyor bilmiyorum ellerimde ayak bileklerimde başladıben varımözellikle ayaklarım inanılmaz derecede şişiyor, sende de mi başladı şişme
o zaman al canım beğendiysen:)kuzum zaten bi netde kalmış bayilerde yokmuş uyku seti olarak. araştırıyorum bakalım ben bişeyi beğendimmi pek başka şeye bakamıyorum. bu spor ya bayıldım.1 -2 tane daha beğendim ama en çok bu. n11 de harika var ugyunlar
amin insallah hepimiz saglıkla sıhatle kullanalım insallahBende ince minder aldım zaten sana gelmediyse sevindim pimpiriklemiyo olanilirim:) güle güle kullansın meleğin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?