2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana bir arkadaşım park yatağını verdi. Henüz açıp kurmadık gerçide, ölçüsünü alıp bakmaya başlayayım. Sağol tatlım
canım park yatak kullanacaksan uyku seti almana gerek yok bence yan korumalıklarını kullanamazsın diye düşünüyorum. onun için boşa masraf yapma. zaten beşiklerin boyutu en fazla 70*130 oluyor onun için bu ölçüleri baz alabilirsin

Bana bir arkadaşım park yatağını verdi. Henüz açıp kurmadık gerçide, ölçüsünü alıp bakmaya başlayayım. Sağol tatlım
biz kendi park yatağımızı başkasına verdik . siz başkasından aldınız . ne güzel.
umarim bizim yatak da gelir de 3. bebek için yeniden yatak almak durumunda kalmam.
çünkü onu da vereceğim sonuçta. 4. yu yapmayacağıma göre.

:) valla öyle oldu. İste bence kuzum, dünyanın parası sonuçta. Verdiğin yatağın üstüne yatmaya çalışmıyorlardır inşallah.. Hiç sevmem o tarz insanları..

canım sende uyku eti alma yorgan yasstık al uygunundan beşiğinede yan korum alırsın tamamdır.
ben taç ın almıştım yan korumalıklı pike yorganlı falan. hala tertemiz duruyor. küçük oğlana kullanıyorum yatağının üstüne seriyorum.

bundan benim aldığım.
9 yıl önce 50 tl ye almıştım.

Günaydın kızlar face de ki gruba katıldım genelde sessiz takipte olduğum için hatırlamayabilirsiniz arada yazıyorum :) Keçeden kapı süsü falan paylaşılmış ben denedim kolay oluyor yapımı face attım resimlerini yapmak isteyen olursa deneyimleri aktarabilirim hem maliyeti çok uygun kendiniz yapınca hem de zevkli

tövbe tövbe . bağlattırcam inşallah. normal doğursam bile bağlattırırım rubikk cim.
sen normal doğurursun bi aksilik olmazsa şüphem yok :) bağlat bakalım :)

maliyeti ne oldu sana?

maliyeti ne oldu sana?[/QUOTE]
Keçeler uygun zaten fiyatı ortalama 100 liraya falan gelmiştir 100 tane bebek dolap süsü kapı süsü yapıyorum daha da malzemelerim bitmedi tam tamamlamadım ama o civarda şimdilik

ben de bunun nevresim takımına bakmıştım canım güzelmiş bıraz daha gez siteleri belki daha ucuza bulursun canım
kuzum zaten bi netde kalmış bayilerde yokmuş uyku seti olarak. araştırıyorum bakalım ben bişeyi beğendimmi pek başka şeye bakamıyorum. bu spor ya bayıldım.1 -2 tane daha beğendim ama en çok bu. n11 de harika var ugyunlar

o zaman al canım beğendiysen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…