- 25 Nisan 2009
- 34.366
- 39.845
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.341
insan bu rakamları görünce tahta alıp çakası geliyor . ne bu beBugün itibariyle 99 günümüz kaldı ...Kızlar dün MotherCare e gittim ,normal bildiğin beşikler (tahtadan ahşap vs)1000 tl nin altına yoktu ,1900 -1600 vs cok vardı bize cok gereksız pahalı geldı ,oda yapmayacağım ıcın ılk aşamada ,6 ay ıcın besıge bu parayı vermem oda yaparım ılerıde daha ıyı
evet . şimdi büyüdü ya . baya bi farklı hareketleri. dirsek , diz hissettiriyor kendini.inş cnm öyledir.tedirgin oldum biraz açıkçası bi sıkıntısı varda debeleniyo mu diyeee.hoff hareket etse bi dert etmese bi dert.endişe edicek bişey buluyorum mutlaka
benmde heryerim ağrıyo bugün kamyon çarpmış gibiyim.kuyruk sokumum batıyo.Geçen gün belim ağrıyodu geçti.daha neler nelerrrselam kızlar,
benim oğluş büyüyor kilo alıyor sanırım kaburgama iyice baskı yapmaya basladı. dün gecede böbrek mi desem kaburga mı sırt mı tam kestiremiyorum öyle bi ağrıyla uyandım. kalktım bı tur attm evin içinde iyi geldı
bende komple istiyorum inşallah yarım yapmaz benim dr
oğlumda da tamamen uyumuştum hiç bişey hissetmedim kısa zamanda da iyileşmiştim
şekerim öğlen oldu.Günaydın kızlar :)
kızçem de bazen yapıyor. çırpınır gibi oluyor içerde. dışarıda olsa alır eline bakarsın . ne oluyor diye ama . ben de o gün endişe ettim mesela . noluyo bu kızadün bende de oldu o kadar çok hareket ettiki aşırı rahatsız etti beni. acaba birşeymi var diye çok huzursuzlandım ama bugün sakinledi bende nedenini anlayamadım dünkü aşırı rahatsız edici hareketin arabaya yetişmek için biraz koşturdum ondan sonra başladı acaba rahatsızmı oldu diye düşündüm
hiç uyumuyomu peki cnm? hiç durmayınca tedirgin oldum siter istemezevet . şimdi büyüdü ya . baya bi farklı hareketleri. dirsek , diz hissettiriyor kendini.
hiç durmuyor mu gün içinde. hareketsiz kaldığı 1 saat falan vardır .hiç uyumuyomu peki cnm? hiç durmayınca tedirgin oldum siter istemez
aynen Dilekcim ya ..Kocam zaten nedir bu falan oldu ,normal yatak bile bundan ucuz neredeyse çocuk için cok ozenılıyor ya oyuzden soygun yapıyorlar bu tip ürünlerdeinsan bu rakamları görünce tahta alıp çakası geliyor . ne bu be
Doğum korkusu sarıyor beni de yavaş yavaş.. Nasıl olacak acaba endişesi falan.. Doğru değil aslında çok düşünmek de insanın elinde olmuyor işte.. Ben de sezeryan olursa toptan uyutsunlar diyorum.. Görümcem ve bi arkadaşım epidural yaptı çok rahat oldu, çabuk ayaklandılar.. Ama KK'da epidural yapanların sıkıntısını okudum falan tırstım yanievet sezeryan olacağım
biçok insan lokal anesteziyi desteklese de ben de tamamen uyutulmaktan yanayım
ben hiç epidural olmadım ama olanlarda baş ve bel ağrısı olduğunu duymuştumcnm epidural sezeryanı da cok tavsiye eden oluyor bebek doğar doğmaz herşeyini görüyorsun flan ama tabi hangisi daha kolay iyi olur bilemiyorum
hayırlısı ne ise o olsun canımDoğum korkusu sarıyor beni de yavaş yavaş.. Nasıl olacak acaba endişesi falan.. Doğru değil aslında çok düşünmek de insanın elinde olmuyor işte.. Ben de sezeryan olursa toptan uyutsunlar diyorum.. Görümcem ve bi arkadaşım epidural yaptı çok rahat oldu, çabuk ayaklandılar.. Ama KK'da epidural yapanların sıkıntısını okudum falan tırstım yani
Merhabalar,ben de adayim ama tam netice icin cok heyecanliyim.daha var bat icin,belirtiler tamam ama İnsallah ben de ogrenince adimi yazdiririm.belirtileriniz nelerdi ve net nasil ogrendiniz arkadasim
ben daha hiç bir bakım ürünü almadım.hangi marka aldın cnmkızlar siz vücut yıkama jeli aldınızmı? bebeğin vücudunu neyle yıkıcaz ? ben şampuan,sabun,bebe yağı ve bebe sütü aldım,başka bişey alcakmıyız
Merhaba arkadaşlar.6haftalik grbeyim.doktora gittik.bebeğimizin kalp atışını duyduk.ama doktor kese biraz bozuk dedi.iğne verdi haftalık iğne.acaba kese sonradan düzelir mi
benmde düne göre sakin biraz daha.bende pikniğe fln gittim dün yoruldum biraz o yüzden mi acabadün bende de oldu o kadar çok hareket ettiki aşırı rahatsız etti beni. acaba birşeymi var diye çok huzursuzlandım ama bugün sakinledi bende nedenini anlayamadım dünkü aşırı rahatsız edici hareketin arabaya yetişmek için biraz koşturdum ondan sonra başladı acaba rahatsızmı oldu diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?