- 10 Mart 2014
- 1.596
- 1.470
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.301
sağol canım amiiinnn inşallahgözün aydın kuzumm güle güle otur sağlıkla mutlulukla:)
şimdi ikeadaki beşikler ayarlıdır. aşağı indirebilirsin büyüdükçemalum ilk çocuk ama park yatak ve ıkeadakı o beşikler arasında kaldım. eşim hiç beğenmedi ikeadakileri o ne öyle hapishane gibi diyor :)
o öyle deyınce benımde kafam karısıyor acıkcası diğer beşiklerdede çocuk ayaga kalkmaya basladımı düşüyormuş ablamın kızı 2 kez düşmüş .
hayırlı olsun yeni eviniz. doğuma hazırsın maşallahgünaydın tatlı annişler
19 mayısı haftasonuyla bağlayıp 4 günlük tatilde sonunda evimizi taşıdık, yeni eve yerleştik. felaket yoruldum ama heryerimiz ooohhhh mis gibi oldu :) artık doğurabilirim ben hazırım :)
canım neticede kızımız ikimizin ortak ürünü ortak karar alalım diyorum o park yatak taraftarı ben henüz taraftar olamadım kararsız ve bekleyiş içerisindeyim :)şimdi ikeadaki beşikler ayarlıdır. aşağı indirebilirsin büyüdükçe
hem düşmemesi açısından yüksek olması iyidir. parmaklıkların olduğu yere de ince köşe şeysi var ya. hani minder gibi. o bağlanıyor.
o şekilde yapılabilir bence.
kocalar bi işlerden anlamaz. onlara yorum yapma hakkı verirsek bi şeyi beğenmez.
ama yine de aklın park yatakta kalmışsan eğer alabilirsin.
sonuçta 2. bebeği de yapacaksın . o park yatak sana yine lazım olacak. yani ne hoşuna giderse neyi beğeniyorsan onu al şekerim
sağol canım ya, 4-4lük olmasa da hazırım valla artık doğurabilirim :) yeterki miniğim de hazır olsunhayırlı olsun yeni eviniz. doğuma hazırsın maşallah
Bana da 1 hafta önde gidiyor demişti doktorum ve doğum tarihini öne çekebiliriz demişti fakat doğum durumu son dakika bütün faktörlere göre belli olur, şu an için hiçbir tarih kesin değil değişebilir diye de eklemişti..Günaydın kızlar uzun zamandan beri giremiyorum siteye çalışma ve ev işi böyle daha ağır geliyor tavuk gibi erkenden uyuya kalıyorumSizlerin fikrine ve bilgisine ihtiyacım var. geçen hafta dr kontrolüm vardı ve bebek gene önde gidiyor son 4-5 aydır düzenli olarak önde gitmesi artıyor. şu an 12 gün önde ve dr doğumu öne aldı. normalde SAT a göre 19 ağustos ama 8 ağustosa yazın doğumu dedi. böyle birşey yaşadınız mı ve/veya duydunuz mu?
Ben de hala aynı kararsızlığı yaşıyorum.. Asıl istediğim büyüyen beşikti ama kullanışsız olduğu yönünde genel kanı var.. O yüzden en son park yatakta karar kıldım.. Park yatakları tip olarak beğenmediğim için istemiyordum ama arkadaşımın gönderdiği hoşuma gitti. Hala karar vermiş sayılmam da bu modele yakınım :)malum ilk çocuk ama park yatak ve ıkeadakı o beşikler arasında kaldım. eşim hiç beğenmedi ikeadakileri o ne öyle hapishane gibi diyor :)
o öyle deyınce benımde kafam karısıyor acıkcası diğer beşiklerdede çocuk ayaga kalkmaya basladımı düşüyormuş ablamın kızı 2 kez düşmüş .
teşekkür ederim canım biraz korku ve merak bastı işte ne yalan söyliyeyim.canımcım.
yani kilo ve boy olarak önde ise erken doğabilir tabi. hazırlıklı olmak lazım. sen yine 8 ağustosa hazır olmuş ol
BEN ikea aldım kurduk çok güzel bence ayarlandığı içinde güzel kuzenim 4 yaşına kadar yattı.şimdi ikeadaki beşikler ayarlıdır. aşağı indirebilirsin büyüdükçe
hem düşmemesi açısından yüksek olması iyidir. parmaklıkların olduğu yere de ince köşe şeysi var ya. hani minder gibi. o bağlanıyor.
o şekilde yapılabilir bence.
kocalar bi işlerden anlamaz. onlara yorum yapma hakkı verirsek bi şeyi beğenmez.
ama yine de aklın park yatakta kalmışsan eğer alabilirsin.
sonuçta 2. bebeği de yapacaksın . o park yatak sana yine lazım olacak. yani ne hoşuna giderse neyi beğeniyorsan onu al şekerim
Bana da 1 hafta önde gidiyor demişti doktorum ve doğum tarihini öne çekebiliriz demişti fakat doğum durumu son dakika bütün faktörlere göre belli olur, şu an için hiçbir tarih kesin değil değişebilir diye de eklemişti..
Ben de hala aynı kararsızlığı yaşıyorum.. Asıl istediğim büyüyen beşikti ama kullanışsız olduğu yönünde genel kanı var.. O yüzden en son park yatakta karar kıldım.. Park yatakları tip olarak beğenmediğim için istemiyordum ama arkadaşımın gönderdiği hoşuma gitti. Hala karar vermiş sayılmam da bu modele yakınım :)
çok güzelmişşşşşhttp://www.ikea.com.tr/urun-katalog...roplar/99017761/stuva-dolap-kombinasyonu.aspx kızlar bizim şifonyerimizde bunun bütün çekmeceleri beyaz olanı annemede dolabını aldırcam toplam 1000 tl ye gelmiş olcak odası
benim bütün ev beyaz kızın odasıda bembeyaz dı dahada beyaz oldu ondan renksiz aldım kuzum bençok güzelmişşşşş
ama yeşili de çok tatlı.
renkler benim için çok önemli. rengini çok sevdim.
Bana da 1 hafta önde gidiyor demişti doktorum ve doğum tarihini öne çekebiliriz demişti fakat doğum durumu son dakika bütün faktörlere göre belli olur, şu an için hiçbir tarih kesin değil değişebilir diye de eklemişti..
Ben de hala aynı kararsızlığı yaşıyorum.. Asıl istediğim büyüyen beşikti ama kullanışsız olduğu yönünde genel kanı var.. O yüzden en son park yatakta karar kıldım.. Park yatakları tip olarak beğenmediğim için istemiyordum ama arkadaşımın gönderdiği hoşuma gitti. Hala karar vermiş sayılmam da bu modele yakınım :)
canım mesela benim ilk oğlum hep 10 gün önden gitti.Normal zamanındamı (40 hafta) doğdu peki sizinki.Doğacağı zamanı bebek belirliyor diye okuyorum hep bende ama işte zaman yaklaştıkça merakta artıyor, ilk olunca bebek bilgisizlik hat safhadabelki yaşayan bilen duyan tecrübeli anneler vardır dedim teşekkür ederim canımcım.
canım ben cok fena üşüttüm , doktor ciğerlerini üşütmüşsün mutlaka antibiyotik içmen lazım dedi, çok kötüydüm mecbur içtim , içtiğim gibi çıkartım , midem hala bulanıyo benim çünkü vesselam kullanamadım antibiyotiği.Zeytin yağını önerdiler 1 şeker kaşığı öksürdükçe , boğaz ağrım dayanılmaz oldukça 3 gün falan içtim çok şükür atlattım.Şimdide boğazım ağrıycak gibi olunca hemen içiyorum iyi geliyor.PEKİ cnm hastalığı engelliyormu tamamen geçiyormu anlıkmı alıyor kuruluğu yırtılma hissi iğrenç yutkunamıyorum ya
ahahahahahaha
kızlar bu korkuluğa bakın . çok tatlıııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?