2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi ikeadaki beşikler ayarlıdır. aşağı indirebilirsin büyüdükçe
hem düşmemesi açısından yüksek olması iyidir. parmaklıkların olduğu yere de ince köşe şeysi var ya. hani minder gibi. o bağlanıyor.
o şekilde yapılabilir bence.
kocalar bi işlerden anlamaz. onlara yorum yapma hakkı verirsek bi şeyi beğenmez.
ama yine de aklın park yatakta kalmışsan eğer alabilirsin.
sonuçta 2. bebeği de yapacaksın . o park yatak sana yine lazım olacak. yani ne hoşuna giderse neyi beğeniyorsan onu al şekerim

hayırlı olsun yeni eviniz. doğuma hazırsın maşallah

canım neticede kızımız ikimizin ortak ürünü ortak karar alalım diyorum o park yatak taraftarı ben henüz taraftar olamadım kararsız ve bekleyiş içerisindeyim :)
zaten kendimde en çok kızdıgım huyum bu kararsızlık
neyse iki seçeneğim var bakalım hangısı olacak :)

Bana da 1 hafta önde gidiyor demişti doktorum ve doğum tarihini öne çekebiliriz demişti fakat doğum durumu son dakika bütün faktörlere göre belli olur, şu an için hiçbir tarih kesin değil değişebilir diye de eklemişti..
Ben de hala aynı kararsızlığı yaşıyorum.. Asıl istediğim büyüyen beşikti ama kullanışsız olduğu yönünde genel kanı var.. O yüzden en son park yatakta karar kıldım.. Park yatakları tip olarak beğenmediğim için istemiyordum ama arkadaşımın gönderdiği hoşuma gitti. Hala karar vermiş sayılmam da bu modele yakınım :)

Eklentiler

• IMG-20150519-WA0004.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 88
BEN ikea aldım kurduk çok güzel bence ayarlandığı içinde güzel kuzenim 4 yaşına kadar yattı.

güzele benziyor canım inşallah en kısa zamanda karar veririz yaaa yoksa bu kararsızlıkla minderde yatırcam cocugu :)

Normal zamanındamı (40 hafta) doğdu peki sizinki.Doğacağı zamanı bebek belirliyor diye okuyorum hep bende ama işte zaman yaklaştıkça merakta artıyor, ilk olunca bebek bilgisizlik hat safhada belki yaşayan bilen duyan tecrübeli anneler vardır dedim teşekkür ederim canımcım.

canım mesela benim ilk oğlum hep 10 gün önden gitti.
ve 38+3 de doğdu

ikinci oğluşum da yine 10 gün önden gitti hep.
o ise 40+1 de doğdu

bu bebek de 10 gün kadar önde aslında ama doktorlar normal kabul ediyor şimdilik. sat a göre gidiyorlar. genelde öyle yapar doktorlar .

PEKİ cnm hastalığı engelliyormu tamamen geçiyormu anlıkmı alıyor kuruluğu yırtılma hissi iğrenç yutkunamıyorum ya
canım ben cok fena üşüttüm , doktor ciğerlerini üşütmüşsün mutlaka antibiyotik içmen lazım dedi, çok kötüydüm mecbur içtim , içtiğim gibi çıkartım , midem hala bulanıyo benim çünkü vesselam kullanamadım antibiyotiği.Zeytin yağını önerdiler 1 şeker kaşığı öksürdükçe , boğaz ağrım dayanılmaz oldukça 3 gün falan içtim çok şükür atlattım.Şimdide boğazım ağrıycak gibi olunca hemen içiyorum iyi geliyor.
Yani tedavi edici özelliği var , tabi hakiki zeytin yağı olacak, marketten alırsan sızma al riviera olmasın inşallah sanada şifa olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…