- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.501
kız dun doktorum ılk defa kılo ıle ılgılı uyardı valla
şekerin çıkmadı ama kılo problemın var yedıklerıne dıkkat etmen gerekıyor dedi pirinç unlu gıda kızartma meyve(enfazla 2 porsıyon) ıste baya saydı bunlardan uzak dur dedı.
bende uzak durmaya calısıyorum sımdı cunku daha hızlı kılo alcaz artık
ohhh git benım yerımede eglen kuzummmm tatılde kafan rahat mıs gıbı denızın tadını cıkar
geçmiş olsun canımkızlar 3 gün önce ayak parmağımda damar kasıldı. kramp gibi oldu. ertesi gün parmağımın o bölgesine kan oturdu ve morardı
7 ay önce de yine sol elimin işaret parmağı öyle olmuştu. damar şişmişti patlayacak gibi
3 dakika kadar aşırı bi ağrı oldu. sonra geçti.
ertesi gün o parmağım da morarmıştı.
bugün sağlık ocağına uğradım. kan pıhtılaşmasına bakıldı. normal değerler.
kalp damar cerrahisine gitmelisin denildi.
kadın doğumcuna söyle dedi doktor.
allah korusun zamanında dogumlar yapaılım insallah.bunu takıp dahada stres yapma ama herseyin bası stres cünkü rahat olbenimde senin gibiydi aşağıdan vuruyordu ve benim artı olarak çok baskı vardı.çocuk dönmemiş dedi bugün doktor.daha zamanı var dönebilir ama duruş şekli erken doğumuda tetikleyebilir dedi ve fitil verdi.açıkçası moralim çok bozuldu tamda eylül deniz arkadaşımızın doğumunun arkasından olunca çok tedirgin oldum
canım senın kız suan ne kadarlık ki bızım senınle aynı ıdı normaldeKIZ benimki ay önce uyardı ama benim aksine yavaşladı alımım iştahımda yok ama kilolarca meyve yiyom saymıyım şimdi hahahaha.
bu arada iznin sonunamı sor ne dicek bakalım dr sana.belki haftasını yakalamıştır ondan diyodur.
benimkide yaklaşık sizinkilerle aynı dün gittim doktora 28+0 da 1121 gr normal dedi ama sizinkine göre baya düşük kilosu
Ooo iyiymiş ne bileyim facedeki grupta doktorları 28. Haftda normal doğum yapabilirsin diyenler olmuş bende merak ettim sorayım dedim:)37. hafta söylerim dedi canım
Benim doğru dürüst iş yaptığımda yok oturuyorum tüm gün ama yinede nerden çıktı bu işe gelmeme isteği anlamadım gitti kuzular gelince bide geri dönmesi var bunun o zaman nasıl bırakıcazya aynen hiiiçççç dayanasım yok.
daha dünya var yatemmuz 18 gbi oluyor son 3 haftaya dayanabilirsem kabuss gibi.
Bende merakımdan dayanamayıp sordum :) neyse 34. Haftaya kadar kafam rahat en azından korku sarmıştı çünkü :)biz henüz doğum şekli ıle ılgılı hıc konusmadık :)
Benim göbüş şimdiden 9 aylık gibi zaten 14 kilo aldım hızlı almayalımm artık doğum ne zaman diyor gören bu gidişle yuvarlanıcammmmkız dun doktorum ılk defa kılo ıle ılgılı uyardı valla
şekerin çıkmadı ama kılo problemın var yedıklerıne dıkkat etmen gerekıyor dedi pirinç unlu gıda kızartma meyve(enfazla 2 porsıyon) ıste baya saydı bunlardan uzak dur dedı.
bende uzak durmaya calısıyorum sımdı cunku daha hızlı kılo alcaz artık
ohhh git benım yerımede eglen kuzummmm tatılde kafan rahat mıs gıbı denızın tadını cıkar
Gelişim mi hızlı gidiyor seninde canım erkene gele gele temmuz başında gelicek bu bebeklerBende doğum izni için gün sayıyorum 1 ay var benim.doğum 27 temmuz gözüküyo en son.biran önce geçsinde evimde sereserpe yayılayım
24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım
24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım
bende 14 kg aldım ama kımse benım hamıle oldugumu anlamıyorBenim göbüş şimdiden 9 aylık gibi zaten 14 kilo aldım hızlı almayalımm artık doğum ne zaman diyor gören bu gidişle yuvarlanıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?