- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.581
Hayat Müşterek tabi ki de yardım edecekler benim eşim ev işlerini pek beceremez ama çocuğa iyi bakar oyalar oyunlar oynar Ayağında filan sallareşim de öyle diyo az kaldı hepsi sana kalcak diyo bnde ya bebiklere bakacaksın ya ev işine devam diye takılıyorm:)))
Bizim yolculuk Alanya'ya canım kendi aracımızla gideçeğiz
Ben de gidince sorayım otel görevlilerine havuz temiz mi diye o zaman, denize giremiyorum da ben havuz temiz ise havuza girerim
anladm teşekkr ederm bi deneyeyim bakalmcanım herkesin yapısı farklı tabi ama benim cildim çatlamaya müsait eskiden kalan baya çatlağım var kalça ve basenlerde ama bu jel dediğim gibi eskilerin bile görünümünü azalttı ben çok memnunum eczanede indirim vardı 2 tane 200 ml lık 2.si %50 indirimliydi bide aynı zamanda bebişim şampuan vs ürünlerinide alınca eczacı total üzerindede baya bi indirim yaptı baya uyguna getirmiş oldum
aynen canım dün konuşuyorum kızım şimdiden yaramazlığa başladın ama sabret biraz daha acele etme dur durduğun yerde diyorum
Hangi otele gittiniz canım bana adını veya linkini atar mısın
Tatlım Antalya mı? Ben Medical Park ta Timur Uğurlu ya gidiyorum. Pek çok tavsiye üzerine bambaşka sebeplerle başladım bu doktora ve aşırı memnunum..
Ne yiyosunuz diye sorunca ne bileyim hemen hemen herkesin evinde olan seyleri yazdim ya da alinabilcek seyleri baska seyleri dusundum canim bilerek yazmadim.zaten yemek zorunda oldugumuz seyler bunlar duzenli.kusura bakma cnm vallacanım ya bu kadar detaylı yazmasaydın keşke canımızı çektirdin heeeee
Ehhh aksam menunuz belli oldu,kolay,basit bi menu size.afiyet olsun:)Allah müdürü ıslah etsin arkadaşım.. Ne kadar düşüncesiz, anlayışsız bu insanlar ya..
Okurken benim de aklımdan geçti, canım çekti valaBöyle bi hayal ettim misss falan :)
kuzum kusura bakmadım da senın onları yazdıgın saatte işte olduğumdan benim için ulaşılmazdıNe yiyosunuz diye sorunca ne bileyim hemen hemen herkesin evinde olan seyleri yazdim ya da alinabilcek seyleri baska seyleri dusundum canim bilerek yazmadim.zaten yemek zorunda oldugumuz seyler bunlar duzenli.kusura bakma cnm valla
canım bana ozelden adını yaz kısa surelıgıne grubu acarım senı kabul ederimYa kizlar bende Face agustos qurubuna girmek istiyorum amma kabul etmediniz 27 hafta bitiyor 6 kilo almisim fazlami?
Neden yaptirdinizMerhaba cnm bende dun yaptirdim iğnemi
Uyusmazligi ignesi yaptirdim dunNeden yaptirdiniz
düne kadar baya hareketli geçiyordu günler şimdi daha sakin ve bol bol dinlenerek geçirmeye çalışıyorum en azından 36. haftayı bir görsem içim rahatlayacak.hayırlısı artık.dediğin gibi streste geriyor insanı.hiçbir şeyi takmamak gerekiyor ama insanlar o kadar düşüncesizki malesef takıyorsunallah korusun zamanında dogumlar yapaılım insallah.bunu takıp dahada stres yapma ama herseyin bası stres cünkü rahat ol
Hayir cnm.ilk dogumum ama.daha omce bir dusugum.var coraspriin ve clexan igne kullaniyorum o yuzden riske atamam seni dedi doktorneye göre sezeryan dedi canım?
daha onceden sezeryan dogumun mu var?
benimde 78, 1.saat 144, 2. Saat 115 banada normal dedi. 75 mg yukleme yapildi .KUZUM benim71 e 144 dü normal dediler bu nası oluo :)))
Yok canim normal almisin. kilo alimi bunyeye gore degisiyor baskasiyla kiyaslama canim kendiniYa kizlar bende Face agustos qurubuna girmek istiyorum amma kabul etmediniz 27 hafta bitiyor 6 kilo almisim fazlami?
Clexan bnde kullanıyorum doktorum normal doğumu destekliyor.Hayir cnm.ilk dogumum ama.daha omce bir dusugum.var coraspriin ve clexan igne kullaniyorum o yuzden riske atamam seni dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?