- 19 Mart 2010
- 293
- 163
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.741
5 kilo aldim canimcanım kaç kilo aldınki bu kadar dert ediyosun bende kiloyu çok takanlardanım ama bebişim için umursamıyorum şu aralar ama sana tavsiyem şu olabilir yinede yumurta peynir et gibi protein içeren besinler tüket suyu bol içmelisin ilk sırada bebiş için yine ikinci sırada süt için üçüncü sıradada kilo için işe çok yarıyo hamurişi tatlıdanda olabildiğince uzak dur canım benim kilo alımım çok yavaşladı bu şekilde besleniyorum
Canım tüm hamileligin boyunca 5 kilo aldıysan bişi diil bence.. takılacak bi kilo hiç değil.. hatta bence ortalamanın altında :)5 kilo aldim canimdaha iki ay var o zamana kadar cok kilo alirim diye korkuyorum
Bi de kilo verdirir mi o
Yerim ben senin sıpanı sağlıklı hayırlı haberlerini yazarsın inş canım salı günü gittik kafası aşağıdaydı çok şükür nazlı dana yüzünü gösterdi herşey normal dedi bakalım canım e annesi oyun oynuyor icerde danacıkdikkat et canım kendine bende napim oyle evdeyim stajada gitmiyom sacma sapan uyuyorum gün sayıyorumcumaya doktora gidiccem cok merak ediyom sıpayı benim sıpa aşağı tarafa yayıldı sanırım ters donmedi ama sağ aşağı tarafta kafası sol tarafta poposu sol yukarı doğruda ayakları var diye tahmin ediyom senin şıpa nasıl iyidir inşallah
Ayy canim ne guzel seninki donmus benimki yolu bulamiyo dahaYerim ben senin sıpanı sağlıklı hayırlı haberlerini yazarsın inş canım salı günü gittik kafası aşağıdaydı çok şükür nazlı dana yüzünü gösterdi herşey normal dedi bakalım canım e annesi oyun oynuyor icerde danacık
Canim valla sen 5 kiloyla boyle diyosan ben 10 kilo aldim intihar etmem lazim5 kilo aldim canimdaha iki ay var o zamana kadar cok kilo alirim diye korkuyorum
Bi de kilo verdirir mi o
Canim facedeki grupta yoksun sanirim bebisi bugun cok daha iyiymis cok sukur grupca sevindik toparliyomus kendini artik☺Selam kizlar masallah herkez iyi sanirim allah iyilik versin ben en cokEylul -deniz i
Merak ettm nasil oldu bebisi nasil acaba?
Döner kuzum benimki erkenci sanırımAyy canim ne guzel seninki donmus benimki yolu bulamiyo dahabizim dana daha gostermedi yuzunu bakalim bunda gosterecekmi sag salim kucagimiza aliriz insallahhhh
Merhabalar..doktorunuz rahim agzi boyunu olcuyor mu..benim bu haftaki kontrolumde kisalma oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi 10 gunluk rapor aldim evde dinleniyorum..boyle birsey yasayaninuz var mi acaba
Hiç bişey söylemedi bunla ilgili bi sorun olsa söylerdi sanırım..Merhabalar..doktorunuz rahim agzi boyunu olcuyor mu..benim bu haftaki kontrolumde kisalma oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi 10 gunluk rapor aldim evde dinleniyorum..boyle birsey yasayaninuz var mi acaba
Gecen hafta 4 un ustundeymis bu hafta 3.2 son 1 haftada 2 kez ucak yolculugu yaptim gunubirlik gidis donus cok yorucuydu sonra kizim rota virusu kapti kac gundur hastanedeydik kasilmalarim artti doktora gidince 1 haftada kisalma olmus bir de asagi inmis korkuyorumBenimde ölçtü 20 ggün oluyor. Kaç çıktı senin ? 25mm altını risk sayiyorlarmis. İnşallah 10 güne toparlarsin canim.
geçmez kuzum alışsan iyiolur benım bacaklarımda ve popomda var ve hamile kalmadan once 2 yıl spora yaptım pilates yürüyüş falan ama düzelmiyorCanim benim karnimda acayip catlak var spor falanla cabuk gecermi acaba
Tamam canim benim tesekkur ederimCanim valla sen 5 kiloyla boyle diyosan ben 10 kilo aldim intihar etmem lazimbu tarz beslenmen hem bebege yararli hemde sana kilo aldirmaz ama aldigin kilo hicte cok degil bu kadar kendini kasma bebegin herseyden daha onemli tatlim
Canim facedeki grupta yoksun sanirim bebisi bugun cok daha iyiymis cok sukur grupca sevindik toparliyomus kendini artik☺
Gecmez migeçmez kuzum alışsan iyiolur benım bacaklarımda ve popomda var ve hamile kalmadan once 2 yıl spora yaptım pilates yürüyüş falan ama düzelmiyor
Canim ruyada gordum ki cok sisko olmusumCanım tüm hamileligin boyunca 5 kilo aldıysan bişi diil bence.. takılacak bi kilo hiç değil.. hatta bence ortalamanın altında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?