- 6 Mart 2015
- 95
- 50
- 18
- 43
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.701
Yemektn sonra 1 saat sonrada icebiliyosun.Sut ayran peynir gibi seylerle birlikte alma etkidi azalirmisGünaydın teyzecikler doktorum ilacımı değiştirmiş gyno ferro sanol vermiş bu ilacı kullanan var mı aç karnına yazıyor ama siz ne zaman kullanıyorsunuz
Bende de ayni durum oluyor ayaklarini vuruyor heralde oda baski yapiyorKızlar ,bebişi idrar torbasına baskı yapan var mı benim gibi ,sabahtan beri sanki oraya vuruyormuş gibi oluyor ,wc ye gittim çıkınca anında gene baskı var,bu durumda bebek hangi pozisyonda bunu da bır anlasam??Kafası mı aşağıya gıttı bılemedim
çok sancı varsa ihmal etme bi görün hastaneye nst ye bağlasınlarkarnım agrıyor ve ara ara sancı gırıyor yayılıyor karnıma oy cok fena
İhmal etme sakın benimde karın ağrısıyla başladı sancılarımkarnım agrıyor ve ara ara sancı gırıyor yayılıyor karnıma oy cok fena
Canim nasil bi karin agrisi buİhmal etme sakın benimde karın ağrısıyla başladı sancılarım
Canım adet sancım hiç olmadı benim ama çok fenaydı dayanılır gibi değil yavaş yavaş artı tabiCanim nasil bi karin agrisi bu
Adet sancisi gibi mi yoksa gaz sancisi gibi mi bu agri
Benimde tum karnima yayilan agrim oluyor o yuzdan merak ediyorum oyle bi agrimiCanım adet sancım hiç olmadı benim ama çok fenaydı dayanılır gibi değil yavaş yavaş artı tabi
cevap vericekk yokmu hiçç..hangi ialcı sürmem gerek geçmesi içinn
Canim gecmiyorsa doktora git. Birde duzenli mi sanci geliyor ?karnım agrıyor ve ara ara sancı gırıyor yayılıyor karnıma oy cok fena
aynen öyle canım acayip rahatsız ediyordu dedim böyle giderse bu baskıyla doğururum ben.doktora daha birşey söylemeden muayene eder etmez bu pozisyonunda kendince sakıncaları var erken doğumu tetikleyebilir dedi.sonra dinlendikçe o baskı azaldı ama hiç bunda 40. haftayı görecekmişim gibi gelmiyor yinede hayırlısıCanım yazının başını kaçırmışım, vajinaya doğru mu yapıyodu seninki de baskıyı. Dün benim gene sürekli vajinaya makata tekme atıp durdu oturamadım bile çok bunaldım izin aldım eve gittim soluma yattım gene geçen haftada olmuştu aynısı yatınca problem yok ama 10 dk oturayım gene tekmeler aynı yere sonra gece biraz ağrı oldu döndü mü falan dedim, süreki dua ettim, şimdi tekmeler biraz daha yukarı oldu bunada razıyım ama öbür türlü sürekli çıkacakmış hissi veriyor
Aa canim o baski bendede var oturdugumda kalkarken cok oluyor erken dogumu tetikleye bilir miaynen öyle canım acayip rahatsız ediyordu dedim böyle giderse bu baskıyla doğururum ben.doktora daha birşey söylemeden muayene eder etmez bu pozisyonunda kendince sakıncaları var erken doğumu tetikleyebilir dedi.sonra dinlendikçe o baskı azaldı ama hiç bunda 40. haftayı görecekmişim gibi gelmiyor yinede hayırlısı
Bir saat sürdü karin ağrım başında bir sancı girdi karnım da yayıldı belli süre sancı girdi çıktı bir saat sizlan dim eşim de nöbet de biraz daha sürse arayacak timİhmal etme sakın benimde karın ağrısıyla başladı sancılarım
Yok canım sancı bir kere girdi sonra ağrı devam etti ..Canim gecmiyorsa doktora git. Birde duzenli mi sanci geliyor ?
1 saatlik uykuyla duruyorum. hic uyuyamadim ya
evet cnm tüp bebekler hayırlısı olsun hakkımızda inş bnde ağustosa kalmıcam diye korkmaya basladm bu hafta annemlerde temmuz 22-27 arası tatile gidecekler bari onlar gelse de snr doğursam yoksa kim yardım edecek bana ortada kalırım hastanedeİnşallah hayırlısı olur canım. senin sanıyorum tüp bebekti değil mi? Kendiliğinden ikiz değil yani.. Bende aşılamayla hamile kaldım çok istedim ikiz olsun diye ama olmadı :) Tahmini doğum tarihine göre aramızda az gün varmış. bakalım nasıl olacak. Seninkiler mi erken davranacak benim ki mi :) Bana ağustosa kalmam gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.
evet cnm tüp bebekler hayırlısı olsun hakkımızda inş bnde ağustosa kalmıcam diye korkmaya basladm bu hafta annemlerde temmuz 22-27 arası tatile gidecekler bari onlar gelse de snr doğursam yoksa kim yardım edecek bana ortada kalırım hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?