- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.201
canim tekrardan cok çok gecmis olsun. kizina da masallah neİkinciymişim 16 gün hastenede kaldım o sırada giremedim ya kaçırmışım hangi arkadaş doğum yaptı?
Benim herşey normaldi, evde otururken birden suyum geldi. apar topar doktorumuza gittik oda çok fazla su geldiğini yatış yapmamı söyledi.. Fakat 16 gün gelmedi kızım o az suyla dayandı. Tabi 16 gün daha benimle kalması çok şey kazandırdı.. Sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım sürekli yattım ve 2 hafta daha büyüttük kızı sonunda sancılarım başladı ve geldi küçük olduğu için riske atılmadı ve sezeryan yapıldı.. Çok şükür doğalıda 1 hafta oldu ve gün geçtikçe büyüyor..
Haklısın canım olabilir doğuma hazırlanıyoruz bir de yavaş yavaş alıştryor sanırım ..rahim büyüdüğü içindir herhalde canım. benimde dün misafirlikte belim agrıdı inceden inceden sonra gecti. insallah önemli bişey değildir.
Gecmis olsun canim..insAllah hicbir sorun cikmayacakKızlar 2 gündür tansiyonum düşmüyodoktora gidiyorum dua edin bize lütfen
önemli canım dikkatli ol.Kızlar 2 gündür tansiyonum düşmüyodoktora gidiyorum dua edin bize lütfen
geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun acil şifalarKızlar 2 gündür tansiyonum düşmüyodoktora gidiyorum dua edin bize lütfen
Kızlar 2 gündür tansiyonum düşmüyodoktora gidiyorum dua edin bize lütfen
Bebegin sagligi herseyden onemli kesinliklebende 15 kg aldım ama umrumda degıl yeterki kızım sağlıklı olsun ki çok şükür herşey yolunda :)
afiyet olsun canım rica ederim
geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar 2 gündür tansiyonum düşmüyodoktora gidiyorum dua edin bize lütfen
İkinciymişim 16 gün hastenede kaldım o sırada giremedim ya kaçırmışım hangi arkadaş doğum yaptı?
Benim herşey normaldi, evde otururken birden suyum geldi. apar topar doktorumuza gittik oda çok fazla su geldiğini yatış yapmamı söyledi.. Fakat 16 gün gelmedi kızım o az suyla dayandı. Tabi 16 gün daha benimle kalması çok şey kazandırdı.. Sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım sürekli yattım ve 2 hafta daha büyüttük kızı sonunda sancılarım başladı ve geldi küçük olduğu için riske atılmadı ve sezeryan yapıldı.. Çok şükür doğalıda 1 hafta oldu ve gün geçtikçe büyüyor..
Tatil bitti mi canımgünaydın kızlar..
İkinciymişim 16 gün hastenede kaldım o sırada giremedim ya kaçırmışım hangi arkadaş doğum yaptı?
Günaydn cnmHerkese günaydın
41 kere maşallahİkinciymişim 16 gün hastenede kaldım o sırada giremedim ya kaçırmışım hangi arkadaş doğum yaptı?
Tatil bitti mi canım
dinlenebildin mi[/QUOTE
bitti kuzum
izmir kapalı bulutluydu korkudan denize giremedim bikere belime kadar birkerede komple girdim.
ama hamilelik beni cesaretsiz yaptı bırakamadım kendimi sulara
bol bol uyudum
yürüdüm az gezdim
kocamla tüm gün olmak da yetti.
hava hep serindi ama.
doğurmadan geldiğimize seviniyorum.
havuzda pis diye girmedim. anlıcan uyuma tatiliydi. ama hiç tansiyon düşmedi halsizlik olmadı demekki beni perişan etmiş.
haftaya iznim başlıcak dayanabildiğim kadar dayancam sonra çıkcam.
normal tatilllerimiz gibi olmadı artık olmazda seneye kızla oluncada değişik olur.
şimdi o bavullar nası yerleşcek merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?