- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 108
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.801
DALİN İÇİNDE ÖYLE DEMİŞLERDİ BUNU ÖNERDİKLERİ İÇİN BENDE BUNU ALDIMben kızım için almıştım ama memnun kalmadım her yıkamada çamaşırların üzerinde deterjan kalıntıları bırakıyordu en iyisi dalin markalı deterjan
DENİZE gir bol bol işten çıkınca sabahları oh tadını çıkarmerhabaa kızlarrr...çokk sıcak buralarrr 3 gündür fenayımm 2 hafta nasıl geçicekkkkkkkkkkkk
canım sodaa iyi geldi yaa tsk ederim. bende bundan sonra yanma baslayınca soda içerim.KUZUM soğuk yağlı sakın diyim yeme klimadan uzak dur yanmaların sebepleri bebek haricinde bunlarda çok etkili.
süt beni dahada ekşitti rahatlatan beni tek şey aade soda
dene derim bebek içinde sağlıklı ben 8 aydır hergün 1-2 tane içtim hiç bırakmadan ayranda acayip rahatlatıyor. ve ılık su içiyorum yandığı gün dün ölüyodum resmen yemek borum acıyodu asitden.
bugün iyiyim değişiyor.
benim yeni başlayan bişey daha var mideme kramplar giriyor biranda kız sıkıştırıyor galiba çözemedim
hızlı yemek hiç yemedim hayatımda heppp yavaştım halen yavaşım canımm. dün kontroldeydim eger böyle olsaydı doktora mutlaka söylerdim artık 2 hafta sonraki kontrolde söylerim.. saol canımmmm.Re
flü canım bende de bazen oluyor ve doktora söyledim şurup verdi.yandığı zaman içiyorum.sık ve hızlı yemekten bide yemek arasında sıvı tüketme.yemekten sonra meyve yeme
ayyyy burasıdaa aynıı öyleeee dışarı cıktım geldim şeyime kadar ıslanmışımmmm.. ne alcaktım etcektim unuttum hep. o kadar bunaldım yaniiiii :)merhabaa kızlarrr...çokk sıcak buralarrr 3 gündür fenayımm 2 hafta nasıl geçicekkkkkkkkkkkk
cok tatlılar insan bunları kullanabilir miii yahuu ?? hediye mi geldi sen mi aldın ? okumada felan mı dagıtcan canımm?Eki Görüntüle 1559089
Sabunlarımız geldi
Cok tatlilar yaa nerden sipariş verdin canimEki Görüntüle 1559089
Sabunlarımız geldi
Ben bugün yıkadım canım gayet temiz ve yumuşacık oldu ek durulama yaptım miss gibi olduDALİN İÇİNDE ÖYLE DEMİŞLERDİ BUNU ÖNERDİKLERİ İÇİN BENDE BUNU ALDIM
roxy mi canim ? Bende ondan aldım ama daha yikamadim. Hepsinde ek durulama yapılıyor herhalde. Yapmadım diyeni görmedim. Roxy için kalıntı bırakmıyor dedikleri için onu aldım bende.. İnşallah iyi çıkar.Ben bugün yıkadım canım gayet temiz ve yumuşacık oldu ek durulama yaptım miss gibi oldu
Hos buldum canim... yok usg de bakmadi cati muayinesi yapti eliyle olcdu 2 dedi cok az anlamadim bende kisa dedi erken dogum tehliken var dedi bukadar..yarin usg ye gidicem bakalim orda ne diyicekler..Hosgeldin canim Allah hepimize bebislerimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bende de kisalma var canim senin ne kadar olctu doktorun..
Evet roxy canım misler gibi oldu hemderoxy mi canim ? Bende ondan aldım ama daha yikamadim. Hepsinde ek durulama yapılıyor herhalde. Yapmadım diyeni görmedim. Roxy için kalıntı bırakmıyor dedikleri için onu aldım bende.. İnşallah iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?