- 1 Aralık 2014
- 1.519
- 1.001
- 198
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.861
BENDE 60 İLE HAMİLE KALDIM 55 E DÜŞTÜM ŞUAN 65 KİLOYOM
artık kimsecikler yok bizim topikte kızlar
hiç ses çıkmıyor daha doğurmadan
O zaman tatlım sen doğumda suyla beraber falan bir 10kg verirsin rahat ay ne güzel :)bnce gayet ii cnm bn 55 dim 73 oldum ama herkes sadece göbekte olduğunu söylüyo
antalyada öyle cnm nefes alamıyorum klimanın altında yığılıyorum resmen
:)))))))))))))En şanslımız sensin sanırsamBen 57 ile hamile kaldım şuan 65im. Aaaah ahhh. Kaynanamı kırmıyım diye yemeyeydim keşke Evlendikten sonra hatun sayesinde 9 kilo aldım 5 ayda
ciddi olamazsın ya 7 ayda 10 kilo aldıkVallaha kuzum heralde 2 ay içinde bir 10a yakın alırız...
Canım bizimde dün vardı kontrolümüz , iyiydi herşey çok şükür, benim doktorla ilgili çok sıkıntım yok ama hastaneyi hiç sevmiyorum , sürekli kötü bişey duyuyorum hakkında o yüzden çok tedirginim , hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız canım çocuklarımızı bi dahada o hastaneye hiç hitmeyizCNM benmde cumartesi kontrol burcuda
biri burcuyla sorun yaşamış geçen yazmış etkilendim umarım ikimizde sağsalim kurtarırız aynı dr ikimizinde.
bende başta öyle diyordum şimdi bende 35 -34 iyidir diyorum gittikçe ağırlaşıyoruz..kızlar 37 ci haftama kadar calısmak ıstıyodum ama zormuş bea ,erken çıkabilirim izne ..35-34 gibi
canım dün sordum doktora, son adet tarihine göre bekleyecekmişiz bebekleri , 2 hafta önce veya 2 hafta sonra olacak doğumun hiç bir göstergesi yok dedicok iyi olur birtanem bir sor sana zahmet
ne duydun canım hastane ile ilgili ?Dikkatli olmak lazım hangi sehirdeydin sen ?Canım bizimde dün vardı kontrolümüz , iyiydi herşey çok şükür, benim doktorla ilgili çok sıkıntım yok ama hastaneyi hiç sevmiyorum , sürekli kötü bişey duyuyorum hakkında o yüzden çok tedirginim , hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız canım çocuklarımızı bi dahada o hastaneye hiç hitmeyiz
aynen ya havalar da cok cok sıcak degıl suanda ama o haftalarda sıcak ıyıce bastırmış olacak herhaldebende başta öyle diyordum şimdi bende 35 -34 iyidir diyorum gittikçe ağırlaşıyoruz..
Çk sevindim cnmm maşallah kuzuna.bnde iki hafta sonra gidicemgünaydın hanımlar ve hayırlı ramazanlar
dün doktora gittik kızımı gördüm çok şükür herşey yolunda
evet cnm geçen hafta aldımÇ
ÇALIŞIR RAPORU MU ALDIN
hemde nası bu hafta tam bunaltıcı sıcaklar nesef alamıyorum nerdeyse klima tek çarem ondada korkarak açıyorumAy sorma tatlım ya klima bile etki etmiyor artık. Hayır bir de klimayı açınca ben anında hasta oluyorum o büyük sorun işte. Klimayı ne açabiliyorum ne kapatabiliyorum... Yaz bir geldi pir geldi dimi...
bana doktor dediki 22 haziranda gel istersen izine çıkarsın istersen çalışır raporu alırsın dedi 22 haziran da 30+5 Olacağım ama sıra bulamadım 23 haziranda gitsem sorunn olurmu kievet cnm geçen hafta aldım
Günaydınn cnmm hayırlı ramazanlarGunaydin,hayirli ramazanlar kizlarr))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?