- Konu Sahibi ayse1234512
-
Gayet normal belirtilerin canım benim ikinci olduğundan gayet sakinim sadece çift çizgiyi beklerken heyecan yaptımartık keyfini çıkarma vakti Allah nasip ederse alacak nefesi varsa sağ salim gelir inşallah
Evet canım bu kk da mesela 4+1 de bile 5 diyor sanırımSat a gore hesaplanandan on gun once mi dogdu?
AminnnnnnInsallah ya sağlıkla gelir hepsi. Daha once kotusunu yaşayınca insan mutlu olmaya korkuyo. Allah bir daha bana da kimseye de yasatmasin.
Eylül deniz Kızın kaç Yaşında benim de oğlum var bu ikinci olacak inşallahEvet canım bu kk da mesela 4+1 de bile 5 diyor sanırım
Evt 5 diyor burda. 4+4diyor bana bikac farkli yerden de hesaplama yaptmEvet canım bu kk da mesela 4+1 de bile 5 diyor sanırım
Zorunluluk değil ama genelde öyle oluyor çoğul gebelikte canımKızlar yaşımın gençliğine verin ben şimdi mutlaka sezaryan mı yapmk zorundayım
Çok korkarım ben ya iğneden bile korkarımZorunluluk değil ama genelde öyle oluyor çoğul gebelikte canım
Evet çok erken henüz canımÇok korkarım ben ya iğneden bile korkarımdüşünmek için çok erken neyse strese girmeyeyim boşuna
Ben de sabah zor kalkıyorum akşamda erkenden uykum geliyor arada midem tuhaf oluyor kızım da çok rahattımBugün kalktım eşimi dükkana gönderdim kahvaltısını hazırlayıp evi topladım biraz sonra tv karşısında uyuyakalmışım. Öğlen uykusundan nefret eden ben 11-12 gibi uyuyup tee 5te zorla kalktımBaşka bir belirti yok bende. Sizde var mı acabaa
Benim aci bi tecrubem varbos gebelik
Beklemeyi tercih ediyorum o yuzden
Saglikli olsunlar yeter
Agri oluyor evet.benim daha cok sag tarafta oluyor.sol geciyor da sag bazen cok fena
hayırlı olsun cnmMerhaba hanimlar, bende bugun kan testi sonuclarimi aldim ve insallah agustos annesiyim :) 2,5 yasinda bir oglum var... hepimiz icin hayirli bir surec olmasini dilerim..
hayirli olsun cnm gayet net
Slm herkeseee
Kızlar bende bugün öğrendim Allah'ın izniyle hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?