- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
- Konu Sahibi ayse1234512
-
Gayet normal belirtilerin canım benim ikinci olduğundan gayet sakinim sadece çift çizgiyi beklerken heyecan yaptımartık keyfini çıkarma vakti Allah nasip ederse alacak nefesi varsa sağ salim gelir inşallah
Ben eminim 2 haftalık benim fasulye ama takvimde 5 haftalık çıkıyor
Insallah ya sağlıkla gelir hepsi. Daha once kotusunu yaşayınca insan mutlu olmaya korkuyo. Allah bir daha bana da kimseye de yasatmasin.
Hoşbuldum arch2401Hayirli olsun hosgeldin aramiza
Sol tarafimda hafif ağrılar oluyor hatta sol bacağıma vuruyor halsizlik bende istanbul avrupa yakasindayim bu arada moSenin sağlı sollu çift taraflımı kasık ağrın var yoksa tek taraflı yoğun bi ağrınmı var benimde ilk bebeğim :)
Bende hem sağ hem solda ağrı var kime denk geldiysem tek taraflı bacağa vuran ağrıdan bahsediyor ama bende böyle bir ağrı yokSol tarafimda hafif ağrılar oluyor hatta sol bacağıma vuruyor halsizlik bende istanbul avrupa yakasindayim bu arada mo
Bir şey yoktur cnm boşuna kendini üzme. Ben de bugün doktora gittim b12 eksikliği çıktı iğne verdi bir de keseyi göremedim beta hcg ise 364 çıktı ( kanı 26 kasımda vermiştim). Ama hiç kafama takmıyorum bünyeden bünyeye değişir bu bulgular.Bende hem sağ hem solda ağrı var kime denk geldiysem tek taraflı bacağa vuran ağrıdan bahsediyor ama bende böyle bir ağrı yokbende bir sorunmu var yoksa ???
Bende hem sağ hem solda ağrı var kime denk geldiysem tek taraflı bacağa vuran ağrıdan bahsediyor ama bende böyle bir ağrı yokbende bir sorunmu var yoksa ???
Dis geb hangi hafta belli oluyor?Cok gecmis olsun. Benim de dis gebelik tecrubem var ve onda da cok siki takip gerekiyor. Daha oncekinde ic kanama gecirip bir tupumu aldirdim. simdi kasik agrimizin ne kadari normal anlayamıyorum.
Tesekkur ederim canimhayirli olsun cnm gayet net
Zobiskaaaaa nerelerdesin?Hahahahaaa kuzum aynen ya 3 tane aldm bugün XDdedim ki yarin sabah yaparım nerdeeeee eve gelir gelmez baktm eşim yok hemen yaptm bi de uslanma denen bişey yok ha , şimdi de diyorum yarin sabah ta yapsam mı =)))
Canim en basindan itibaren bhcg iki gunde bir ikiye katlamiyorsa artis seklinden supheleniliyor. Doktoruna bagli en badinda da anlayan var. Zaten keseyi de rahimde goremiyorlar. Benim 6. Hafta icinde ic kanama baslamisti.Dis geb hangi hafta belli oluyor?
Ayyyy Allah korusun hepimiziCanim en basindan itibaren bhcg iki gunde bir ikiye katlamiyorsa artis seklinden supheleniliyor. Doktoruna bagli en badinda da anlayan var. Zaten keseyi de rahimde goremiyorlar. Benim 6. Hafta icinde ic kanama baslamisti.
AmiiiinnnAyyyy Allah korusun hepimizi
Bana yakinsin bende avcilardayim canim :)Kızlar günaydınnnn :) muhtemelen önümüzdeki hafta içi birçoğumuz keseleri görmek için doktora gideceğiz sonraki haftada kalp atışları :) inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız şu iki haftayı :) bu arada istanbul beylikdüzünde oturan varmı?
Hangi hastaneye gideceksin doktor buldunmu kendine :)Bana yakinsin bende avcilardayim canim :)
yok canım şiddetli ağrı olmadıkdan sonra kötü düşünme yada daha farklı birr durum sezmedilçe birşey yokturBende hem sağ hem solda ağrı var kime denk geldiysem tek taraflı bacağa vuran ağrıdan bahsediyor ama bende böyle bir ağrı yokbende bir sorunmu var yoksa ???
şuan avcılar hospıtal sadullah beye gidiyorum en son muanede memnun kaldım gayet konuşkan sempatik ilgili biri kullandıkları cihazlarda iyi bi aksilik çıkmazsa bu şekillde devam edicem sen buldunmu?Hangi hastaneye gideceksin doktor buldunmu kendine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?