- 27 Ekim 2014
- 700
- 676
- 103
- Konu Sahibi ayse1234512
-
Günaydın canım bal ve zencefil öksürük ve boğaz şişkinliğine iyi gelir diye biliyorum. Dene istersen geçmezse. Geçmiş olsun.Gunaydin kizlar
Bogazim cooooooooooooook fena sismiscatlayacak sanki.neler yapayim var mi onerileriniz?
Sirke+su ile gargara yapayim dedim ne mumkun gargarada bile acayip canim yandi.bogazimi yukari kaldiramiyorumki gargara icin.
Gripten pek kurtulamam zaten kis mevsiminde.cok zor bir donem beni bekliyor.offffffcoooooooook aciyor
Saol canim deniycemGünaydın canım bal ve zencefil öksürük ve boğaz şişkinliğine iyi gelir diye biliyorum. Dene istersen geçmezse. Geçmiş olsun.
Doğru söylüyorsun canım bende üzerine titrememeye çalışıyorum ama ilk ve özlenen bi gebelik olunca elimde değil sakinmamak :)Kusura bakma da çok saçmalamış arkadaşın hamile diye heykel gibi mi davranıyormuş kendisi ağır kaldırma çok yorucu iş yapma tamam ben mesela akşam ustu bir çıktım evden daha eve girmedim şuanda bowling oynuyoruz bunu okuyunca yazmak istedim sakınılan göze çöp batarmış
Ay Hemen deniyorum onu daherkese gunaydin
gribe bal limon su kariismi da iyi geliyo kizlar
Canım bende henüz bulantı yok zaten ilk bebegimde de yoktu ancak bir kaç ay sonra yanma başlar benim çok zor ve iğrenç bi durum yanma için bir iki Yudum süt içince kısa bir süre için geçiyor canım ama unutma bir bardak değil bir iki Yudum sadece yandıkça içersinKızlar sanırım yavaş yavaş mide hassasiyetim başlıyor benimne güzel bulantı yanma vs yok diye seviniyordum ama erken sevindim galiba içim dalga dalga olmaya başladı bugün ilerlerse kabus dolu günler başlayacak.. Siz ne durumdasınız?
Eylül'üm geçmiş olsun bende de çok az Boğaz ağrısı var ılık Şeyler içiyorum Ihlamur ayva Yaprağı filan iyi geliyorGunaydin kizlar
Bogazim cooooooooooooook fena sismiscatlayacak sanki.neler yapayim var mi onerileriniz?
Sirke+su ile gargara yapayim dedim ne mumkun gargarada bile acayip canim yandi.bogazimi yukari kaldiramiyorumki gargara icin.
Gripten pek kurtulamam zaten kis mevsiminde.cok zor bir donem beni bekliyor.offffffcoooooooook aciyor
Günaydın canım ben pek bişey hissetmiyorum sanki hamile DeğilimKızlar Günaydın :) Nasıl gidiyor hamilelik bakalım ?
Günaydın güzel hamişlerrr
Hamileliğini öğreneli 3 gün oldu ne güzel tembellik ediyorum cumadan beri ama malesef pzt işe dönücem yığılmıştır şimdi işler masada
Canım bende henüz bulantı yok zaten ilk bebegimde de yoktu ancak bir kaç ay sonra yanma başlar benim çok zor ve iğrenç bi durum yanma için bir iki Yudum süt içince kısa bir süre için geçiyor canım ama unutma bir bardak değil bir iki Yudum sadece yandıkça içersin
Bulantı için Dr lar ilaç veriyor fazlalaşırsa alırsın
Eylül'üm geçmiş olsun bende de çok az Boğaz ağrısı var ılık Şeyler içiyorum Ihlamur ayva Yaprağı filan iyi geliyor
Günaydıın sırf liste için seni bekliyoruz bizzKızlar Günaydın :) Nasıl gidiyor hamilelik bakalım ?
Merhaba teşekkürler hem 2008 hem de 2015 Ağustos annesi Olacağım inşallah2014 agustos annesi olarak hepinizi tebrik ediyorum bol bebisli bol paylaşımlı bi topik olsun
Ccanım ben gebelikten 2 ay önce boyatmıştı. Değişiklik olsun diyekizlar aranizda.normalde sacini boyayanlar var miiii.....benm cok beyazim war....her ay boyuyordum hatta yone boyayacktm bebis haberini ogrendim....simdi.boyaymak istemiyorum.ama beyazlarm cok cozum.bulamadim...boyanin ustune kina tutar mi sizce...sacalrim kahve tonunda
İnşallahMerhaba teşekkürler hem 2008 hem de 2015 Ağustos annesi Olacağım inşallah
2008 deki Arkadaşlarımla hala görüşüyorum inşallah bu topik de öyle eğlenceli ve bol muhabbetli geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?