- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.621
Canim seninki bi de dondurulmus ve 5.gun, predictor early cozer bu isi
Benim de oyleydi canim, doktorum ek olarak proluton depot diye bir igne yaptirmisti her kanamada, o aninda kesiyordu canim.. Devam ederse oner doktorunaEwet canim ama sabah oglen aksam 2 ser tane fitil olatak kullaniyorum doktorda buna dewam et dedi
Benden de bir sene önce yaptırmam a rağmen histeroskopi istemişti temizlik benimki de ama ben yaptirmadim histeroskopi yi aret bey de gerek yok demişti zaten ama 4 seneyi geçmişti sanırım rahim filmi aret bey ozaman istedi rahim filmini bendede başka neler istedimerhaba arkadaşlar bugün adetimin 4 günü doktora gittim bu ay dondurulmuş emriyolarımla 3,denemeyi yaptırmayı düşünüyordum ama olmadı doktorum bende rahim filmi istedi.daha önce 1 kez çektirdim fakat 1,5 sene geçmiş son çektirdiğimin üstünden benden tekrar film istedi ve filim bakacakmış belki laporoskop mi ne isteyebilirmiş dokjtor biz bazen muaynede göremiyoruz rahimde yapışma vs olabiliyor biz şimdi rahim filmi çektirelim dedi bir kaç test daha istedi
daha önce 2 kez çektirdim herşey temizdi neden tekrar istedi ki
Benim esim de ayni moddaydi sonra doktoruma sorduk o da yatsan da yatmasan da hic fark etmez, tutup tutmamasi senin hareketlerinden cok daha baska unsurlara bagli ki yattikca da bagirsak hareketlerin ve kan dolasimin yavaslayacagindan daha bile zararli olabilir ama yine de siz bilirsiniz dedi. Oyle deyince 3 gun yatmanin (o arada da gundelik islere devam ettim hep) yeterli olacagina karar verdik:)Besinci gun embriyosu canm aslinda ben de baslamak istiyorum ama esimde annem de izin vermiyor sanki yatarak tutacak gibi dusunuyorlar
Benm doktorumda iki gunden sonra yatma dedi ama dinletemiyorum evde vakit gecirmek iyidir diyor onu bir de bana sorsalar ah, bilmiyorum ya allah hayirla sonuclandirir insallah herkesinkiniBenim esim de ayni moddaydi sonra doktoruma sorduk o da yatsan da yatmasan da hic fark etmez, tutup tutmamasi senin hareketlerinden cok daha baska unsurlara bagli ki yattikca da bagirsak hareketlerin ve kan dolasimin yavaslayacagindan daha bile zararli olabilir ama yine de siz bilirsiniz dedi. Oyle deyince 3 gun yatmanin (o arada da gundelik islere devam ettim hep) yeterli olacagina karar verdik:)
Pekii hamileligin devam ettimi canimm kanamalardan sonraaaBenim de oyleydi canim, doktorum ek olarak proluton depot diye bir igne yaptirmisti her kanamada, o aninda kesiyordu canim.. Devam ederse oner doktoruna
valla çok şaşıdım 2 tane yaptrıdım zatenBenden de bir sene önce yaptırmam a rağmen histeroskopi istemişti temizlik benimki de ama ben yaptirmadim histeroskopi yi aret bey de gerek yok demişti zaten ama 4 seneyi geçmişti sanırım rahim filmi aret bey ozaman istedi rahim filmini bendede başka neler istedi
canim o testler bizden de istendi esim ve ben yaptirdik kan sayimi, kan grubu bi de hiv virusu olup olmadigi icin rutin istrniyor diye biliyorum devlet hastanesinde yaptirabilirsin biz oyle yaptikvalla çok şaşıdım 2 tane yaptrıdım zaten
HBsAG
HCV
hıv 1-2
bu testleri istedi canım bu testler nedir?
tamam canım çok sagol :)) bana sadece siz yaptırın dediler emriyolar sağlıklı olduğu için eşe gerek yok dediler ama ilk denemede eşimde yaptırmıştıCanm o testleri esimle
canim o testler bizden de istendi esim ve ben yaptirdik kan sayimi, kan grubu bi de hiv virusu olup olmadigi icin rutin istrniyor diye biliyorum devlet hastanesinde yaptirabilirsin biz oyle yaptik
Bunlar rutin testler ilk başladığında da merkeze istemiş ve yaptırmış olmalısın 6 ay geçince isteniyor.Virusler i arastirmak için istemişvalla çok şaşıdım 2 tane yaptrıdım zaten
HBsAG
HCV
hıv 1-2
bu testleri istedi canım bu testler nedir?
Kabızlık yaparmi acaba normalde basur lu olanlarda pek önermez ler ya acıyı malum bizimde kabız olmamam iz gerekiyor.pul biber mi çekti caninArkadaslar transferin 4.gunundeyim bu surecte aci biber pul biber yemenin zarari varmi soyle bi internete baktim yok gibi
Etti canim 6. Haftada kalp atisini duyamasak da gorduk, 8.haftada kontrole gittigimizde ise bebegin hic buyumedigini ve kalbinin durmak uzere oldugunu fark ettikPekii hamileligin devam ettimi canimm kanamalardan sonraaa
Tamam canım çok sagolBunlar rutin testler ilk başladığında da merkeze istemiş ve yaptırmış olmalısın 6 ay geçince isteniyor.Virusler i arastirmak için istemiş
Canimmm ozur dilerim seni uzmeo istemedimm inss cifter cifter gelirr bebislerinnEtti canim 6. Haftada kalp atisini duyamasak da gorduk, 8.haftada kontrole gittigimizde ise bebegin hic buyumedigini ve kalbinin durmak uzere oldugunu fark ettiksonrasinda da kurtaj oldum apar topar...
Canim benim ne dusuncelisin, toparladim bir kac ay icinde geri dondum sahalara, uzmedin yaniCanimmm ozur dilerim seni uzmeo istemedimm inss cifter cifter gelirr bebislerinn
Hamile olmadigini hissetmek gibi bir sey yasayaninjz var mi? Ben de bugün hamile olmadigimi hissettim...6. Gunum ama adet belirtileri yasiyorum her ay yasadigim...icimde olmadı diyor bi ses ilk denemem...sanirim insan atlatiyor burda birkac deneme yapanlari goruyorum da insan atlatiyomus diyorum.esime de soyledim o da cok üzüldü neden test yapmadan konusuyosun dedi ama bilmiyorum o his icime oturdu bi kere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?