2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Benden de bir sene önce yaptırmam a rağmen histeroskopi istemişti temizlik benimki de ama ben yaptirmadim histeroskopi yi aret bey de gerek yok demişti zaten ama 4 seneyi geçmişti sanırım rahim filmi aret bey ozaman istedi rahim filmini bendede başka neler istedi

Besinci gun embriyosu canm aslinda ben de baslamak istiyorum ama esimde annem de izin vermiyor sanki yatarak tutacak gibi dusunuyorlar
Benim esim de ayni moddaydi sonra doktoruma sorduk o da yatsan da yatmasan da hic fark etmez, tutup tutmamasi senin hareketlerinden cok daha baska unsurlara bagli ki yattikca da bagirsak hareketlerin ve kan dolasimin yavaslayacagindan daha bile zararli olabilir ama yine de siz bilirsiniz dedi. Oyle deyince 3 gun yatmanin (o arada da gundelik islere devam ettim hep) yeterli olacagina karar verdik:)

Benm doktorumda iki gunden sonra yatma dedi ama dinletemiyorum evde vakit gecirmek iyidir diyor onu bir de bana sorsalar ah, bilmiyorum ya allah hayirla sonuclandirir insallah herkesinkini

valla çok şaşıdım 2 tane yaptrıdım zaten
HBsAG
HCV
hıv 1-2
bu testleri istedi canım bu testler nedir?

Canm o testleri esimle
HBsAG
HCV
hıv 1-2
canim o testler bizden de istendi esim ve ben yaptirdik kan sayimi, kan grubu bi de hiv virusu olup olmadigi icin rutin istrniyor diye biliyorum devlet hastanesinde yaptirabilirsin biz oyle yaptik

Canm o testleri esimle

canim o testler bizden de istendi esim ve ben yaptirdik kan sayimi, kan grubu bi de hiv virusu olup olmadigi icin rutin istrniyor diye biliyorum devlet hastanesinde yaptirabilirsin biz oyle yaptik
tamam canım çok sagol :)) bana sadece siz yaptırın dediler emriyolar sağlıklı olduğu için eşe gerek yok dediler ama ilk denemede eşimde yaptırmıştı

Reactions: mfk
Mrb arkadaşlar. Bnm bugün 11. Günüm. Dr, um 12. Günden sonra test yaptırmamı istedi. Çok stresliyim. Kasıklarımda batma oluyor. Ama zaman geçmiyor. Ve olusuz sonuç almaktan korkuyorm. Olumsuz olcak diye teste bile gitmek istemiyrm. Allahım sen bize yardım et.

HBsAG
HCV
hıv 1-2
Bunlar rutin testler ilk başladığında da merkeze istemiş ve yaptırmış olmalısın 6 ay geçince isteniyor.Virusler i arastirmak için istemiş

Hamile olmadigini hissetmek gibi bir sey yasayaninjz var mi? Ben de bugün hamile olmadigimi hissettim...6. Gunum ama adet belirtileri yasiyorum her ay yasadigim...icimde olmadı diyor bi ses ilk denemem...sanirim insan atlatiyor burda birkac deneme yapanlari goruyorum da insan atlatiyomus diyorum.esime de soyledim o da cok üzüldü neden test yapmadan konusuyosun dedi ama bilmiyorum o his icime oturdu bi kere...

Germinal, ilk denemem diyorsun ama ne kadar karamsarsın.Çok merak ettim kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…