2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kabızlık yaparmi acaba normalde basur lu olanlarda pek önermez ler ya acıyı malum bizimde kabız olmamam iz gerekiyor.pul biber mi çekti canin
Yedim bile valla kabizlik icin surup vermisti doktor onu iciyorum şöyle bi arastirdim aman yemeyin diye bisey bulamadim bazen de kendimizin istedigi seyleri yapip mutlu olmayi rahatlamayi saglamaliyiz diye dusundum bunu ben cok sevdigim aci biberle yaptim:))

Afiyet şifa olsun:) bende canım in çektiklerini yapıyorum hem yaparken hem de yerken mutlu oluyorum immmmmmm

Canım bende senden çok ümitliyim sonuç daha belli değilken niye kendini uzuyorsun belki de meleğin içindedir oni da üzme moralini yuksek tut.
Ben kendimden ümitli değilim maalesef buraya surekli yazip bekleyen insanlarin da moralini bozmak istemiyorum...neticeyi yazarim artik kendinize iyi bakın.takip edicem sizi...

Canım doktor kabızlık için hangi şurubu verdi sana?

Ben kendimden ümitli değilim maalesef buraya surekli yazip bekleyen insanlarin da moralini bozmak istemiyorum...neticeyi yazarim artik kendinize iyi bakın.takip edicem sizi...
İçini bunaltma yaşadığımız şey hiç kolay değil doğru.
Bir sürü de hormon alıyoruz duygularımız Daha da gün yüzüne çıkıyor. Hepimiz senin gibiyiz emin ol. Ve seni anlıyoruz seni en çok da anliycak insanlarız. Senin bayagi oldu sanırsam transfere bence yarın test yaptır. Bebis varsa bostan yere uzmemis olursun kendini

Kızlar kendinize bir uğraş bulun biran önce. Tmm burada yazışmakta oyalıyor insanı ama hep bebek tutundu mu diye düşünüp duruyorsunuz. Benden test yaptırmadan önceki akşam çok açık pembe bi su geldi. Sonra kahverengi lekeye döndü. o kadar ümitsiz bir şekilde kan verdim ki anlatamam. Ama sonuç hissettiğim gibi çıkmadı ve dünyalar benim oldu. Çok şükür Allah'a....ve isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah....

Duphalac diye bi surup gunde iki olcu yemekle birlikte bi aksam bi sabah aliyorum cok rahat oluyor tavsiye ederim
Mrb cnm topikte gördüm sanırım sende çikolata kistiyle tup bebek yapmışsın bende gittim tüp bebek için bnm kistim 4cm Dr bidahaki adette başlıca dedi bana lucrin iğne verdi sana öncesinde bi tedavi uygulandimi bu arada inş bebis in seninledir darısı burda isteyen herkese Rabbim herkese nasip etsin bide hangi hastane senin cnm bende çok heyecanlıyım bidahaki ay için

İzmir üniversitesi hastanesinde tedavi gordum ben bir ay biesteron omega elevit kullandim sonra igneler gonal f ve m ile basliyan bi igne sanirim lucrin yoktu aralarinda umarim senin de iyi gecer tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…