- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.641
31 yasindayim...hislerim beni pek yaniltmadi 3 asilama suresince de hissettim..Germinal, ilk denemem diyorsun ama ne kadar karamsarsın.Çok merak ettim kaç yaşındasın?
31 yasindayim...hislerim beni pek yaniltmadi 3 asilama suresince de hissettim..
Yedim bile valla kabizlik icin surup vermisti doktor onu iciyorum şöyle bi arastirdim aman yemeyin diye bisey bulamadim bazen de kendimizin istedigi seyleri yapip mutlu olmayi rahatlamayi saglamaliyiz diye dusundum bunu ben cok sevdigim aci biberle yaptim:))Kabızlık yaparmi acaba normalde basur lu olanlarda pek önermez ler ya acıyı malum bizimde kabız olmamam iz gerekiyor.pul biber mi çekti canin
Canım bende senden çok ümitliyim sonuç daha belli değilken niye kendini uzuyorsun belki de meleğin içindedir oni da üzme moralini yuksek tut.31 yasindayim...hislerim beni pek yaniltmadi 3 asilama suresince de hissettim..
Afiyet şifa olsun:) bende canım in çektiklerini yapıyorum hem yaparken hem de yerken mutlu oluyorum immmmmmmYedim bile valla kabizlik icin surup vermisti doktor onu iciyorum şöyle bi arastirdim aman yemeyin diye bisey bulamadim bazen de kendimizin istedigi seyleri yapip mutlu olmayi rahatlamayi saglamaliyiz diye dusundum bunu ben cok sevdigim aci biberle yaptim:))
İşkence ye dönüyor böyle beklemek hepimiz çok merak ediyoruz iki ihtimal de bizler için Elhamdulillahi ala külli hâl demeye çalış canım Rabbim yüzümüzü güldürsün.31 yasindayim...hislerim beni pek yaniltmadi 3 asilama suresince de hissettim..
Ben kendimden ümitli değilim maalesef buraya surekli yazip bekleyen insanlarin da moralini bozmak istemiyorum...neticeyi yazarim artik kendinize iyi bakın.takip edicem sizi...Canım bende senden çok ümitliyim sonuç daha belli değilken niye kendini uzuyorsun belki de meleğin içindedir oni da üzme moralini yuksek tut.
canım bugün kontrol vardı nasıl durumlar başlıyor musun tedaviye?
Allahin gucune gider bak.31 yasindayim...hislerim beni pek yaniltmadi 3 asilama suresince de hissettim..
Canım doktor kabızlık için hangi şurubu verdi sana?Yedim bile valla kabizlik icin surup vermisti doktor onu iciyorum şöyle bi arastirdim aman yemeyin diye bisey bulamadim bazen de kendimizin istedigi seyleri yapip mutlu olmayi rahatlamayi saglamaliyiz diye dusundum bunu ben cok sevdigim aci biberle yaptim:))
İçini bunaltma yaşadığımız şey hiç kolay değil doğru.Ben kendimden ümitli değilim maalesef buraya surekli yazip bekleyen insanlarin da moralini bozmak istemiyorum...neticeyi yazarim artik kendinize iyi bakın.takip edicem sizi...
Kabizlik için ananas da cok iyi geliyor. Birde sabah ilik süt içmekte doğal denemek istersen arkadaşımCanım doktor kabızlık için hangi şurubu verdi sana?
Duphalac diye bi surup gunde iki olcu yemekle birlikte bi aksam bi sabah aliyorum cok rahat oluyor tavsiye ederimCanım doktor kabızlık için hangi şurubu verdi sana?
Öyle mi tamam canım çok sağol az önce zeytinyağ içtim biraz bir de bunları deneyeyim.Kabizlik için ananas da cok iyi geliyor. Birde sabah ilik süt içmekte doğal denemek istersen arkadaşım
Tamam canım teşekkür ederim.Duphalac diye bi surup gunde iki olcu yemekle birlikte bi aksam bi sabah aliyorum cok rahat oluyor tavsiye ederim
Yo ben bugun aile hekimine yazdırdim eczaneden aldım hiçbir sorun yasamadimYazıyorlar ama eczaneler vermiyor.Kadın doğum dr yazarsa veriyolar ben bizzat yaşadım.
Canım ne oldu test yaptırdın mı seni merak edip girmiştim?İnşallah canım
inşallah canım hepimiz görürüz. kucağımıza almayı nasip eder.
benim için düne kadar çok çabuk geçti vallah ama bugun geçmiyor akşam bakalım hayırlısı artık
Mrb cnm topikte gördüm sanırım sende çikolata kistiyle tup bebek yapmışsın bende gittim tüp bebek için bnm kistim 4cm Dr bidahaki adette başlıca dedi bana lucrin iğne verdi sana öncesinde bi tedavi uygulandimi bu arada inş bebis in seninledir darısı burda isteyen herkese Rabbim herkese nasip etsin bide hangi hastane senin cnm bende çok heyecanlıyım bidahaki ay içinDuphalac diye bi surup gunde iki olcu yemekle birlikte bi aksam bi sabah aliyorum cok rahat oluyor tavsiye ederim
İzmir üniversitesi hastanesinde tedavi gordum ben bir ay biesteron omega elevit kullandim sonra igneler gonal f ve m ile basliyan bi igne sanirim lucrin yoktu aralarinda umarim senin de iyi gecer tedavinMrb cnm topikte gördüm sanırım sende çikolata kistiyle tup bebek yapmışsın bende gittim tüp bebek için bnm kistim 4cm Dr bidahaki adette başlıca dedi bana lucrin iğne verdi sana öncesinde bi tedavi uygulandimi bu arada inş bebis in seninledir darısı burda isteyen herkese Rabbim herkese nasip etsin bide hangi hastane senin cnm bende çok heyecanlıyım bidahaki ay için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?