- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.081
Ayni durumdayim canim iki gundur karnim cok agriyor..Bende kendime şaşırıyorum evde 4 tane test var yapmaya korkuyorum ben pozitif hayalim e devam edeyim ama usutmusum gibi Karnım ağrıyor korkmaya başladım
Canim ara ara regl olcakmis gibi kramplarim oluyodu ve basim agriyodu bastan beri, 3 gundur de cok gaz yapan bir sey yemememe ragmen cok fena durumdayim, progestan sindirimi yavaslatiyor ya ona bagladim..iki gundur de karnim cok agriyor ve yemeklerin kokusu garip geliyor. Ama bunlarin hamilelikle alakasi olmayip zehirlenmis de olabilirim cunku Ankara'da acayip ishal salgini varmis, herhalde sularda bir sey var, malesef bende de basladiçift çizgiyi görenlerrr belirtiniz var mııııı?
canım 9. günüm bugün..pazarteside test günüm..yumurta takibi için netten test almıştım onunla beraber gelen gebelik testlerinden erken gebelik yazıyor..canım transferden sonra kaçıncı günün bugün ve testlerin erken gebelik testi mi
haha bende aynı durumdaydım..transfer yapıldıktan sonra bakıcı sordu tutacağımı söyledim..çişle beraber bebekler gider korkusuylaBende süngü istedim yap yap bitmiyo :)) hrmşireye dedim tasıcak bitmiyor bu :))
Aynen çok karnım agriyor adet mi oldum diye bakıyorum sürekli hatta canımı sıkıyor bu durum bugün 11. Gün ilçede olduğum için test versem.hep bir sonraki gün çıkacakmış özel hastane var bir tane onda da öyle bir gün nasıl beklenir sonuçBende kendime şaşırıyorum evde 4 tane test var yapmaya korkuyorum ben pozitif hayalim e devam edeyim ama usutmusum gibi Karnım ağrıyor korkmaya başladım
canım 9. günüm bugün..pazarteside test günüm..yumurta takibi için netten test almıştım onunla beraber gelen gebelik testlerinden erken gebelik yazıyor..
haha bende aynı durumdaydım..transfer yapıldıktan sonra bakıcı sordu tutacağımı söyledim..çişle beraber bebekler gider korkusuylaodaya alındım 30 dk sonra sürgü istedim yap yap bitmiyor..yatağa döküleceğinden korktum neyseki vukuatsız atlattım..
Hepimiz gorelim insallah pozitifleri canim, keske evde testin olsa cikardi coktaanAynen çok karnım agriyor adet mi oldum diye bakıyorum sürekli hatta canımı sıkıyor bu durum bugün 11. Gün ilçede olduğum için test versem.hep bir sonraki gün çıkacakmış özel hastane var bir tane onda da öyle bir gün nasıl beklenir sonuçevde hiç hamilelik testi yok olsa çoktan yapardım heralde
Artık bu aksam ilde bir hastaneye gitcez hayırlısı artık :)
Bugün pozitif giren arkadaşlarım hayırlı olsun
Insallah guzel seyler soyler canim, tedavin de cok iyi gecer ve bir an once kavusursun bebisine..e2 neden yuksek oluyo peki?kizlar benim e2 dusmemis.sanirim 2 gun cetrotide kullanip baslayacagiz gonala.simdi doktoru bekliyorum.bakalim ne diyecek
Aynen çok karnım agriyor adet mi oldum diye bakıyorum sürekli hatta canımı sıkıyor bu durum bugün 11. Gün ilçede olduğum için test versem.hep bir sonraki gün çıkacakmış özel hastane var bir tane onda da öyle bir gün nasıl beklenir sonuçevde hiç hamilelik testi yok olsa çoktan yapardım heralde
Artık bu aksam ilde bir hastaneye gitcez hayırlısı artık :)
Bugün pozitif giren arkadaşlarım hayırlı olsun
benle sağolsun hasta bakıcısı ilgilendi..allah onlarında yarıdımcısı olsun yaaBen doktum her yere ya bi de Allah'tan altimda bebeklerin alt acma bezi gibi bir sey vardi da her yer islanmadi, boyle bir rezillik olamaz
bir kac sebebi var.ama normalade 80 altina inmesi lazim gonalf icin.bid e benim adetim cok acayip oldu bu ay.55 gun sonunda oldum.pazardan beri lekelenmem vardi.dunu 2.gun kabul ettik ama bence dun 1 denebilir bugunku yogunluga gore.bo de ben yanlislikla estrofem ictim dun sabah.o da cok etki etti.neysr yarin tekrar e2 bakilacak.ona gore doktorum hakan hocayi arayip ona gore planlamayi yapacaklarInsallah guzel seyler soyler canim, tedavin de cok iyi gecer ve bir an once kavusursun bebisine..e2 neden yuksek oluyo peki?
canım kaçırdın galiba ben akşam bi çılgınlık yapıp kan verdim sonuç tabi ki negatif 6. günümdü çünkü şimdi bu korkuyla pazartesiyi beklemeye karar verdimdnzderya canım var mı sende belirti filan..ne zaman test yaptırmaya karar verdin
vavvvv çok tez canlısın ama çok erken yapmışsın..sen de benim gibi pazartesiyi bekle o zaman :)canım kaçırdın galiba ben akşam bi çılgınlık yapıp kan verdim sonuç tabi ki negatif 6. günümdü çünkü şimdi bu korkuyla pazartesiyi beklemeye karar verdim
bu kaçıncı denemen canımBenimde 3. Gun embriyosu 11. Gün ama daha önce o kadar çok hamilelik testi yapıp çıkmadı ki korkuyorum heralde onlardan
öyle oldu yaa saçmaladım işte neyse ki hala umudum var inşallah pazartesi hayırlı haberler verebiliriz ikimizdevavvvv çok tez canlısın ama çok erken yapmışsın..sen de benim gibi pazartesiyi bekle o zaman :)
Ahh canimmm catlicam meraktan walla kese goruncekmi gorunmucekmii.meraki saldi simdide sonrada kalk atisi telasesi baslicakk dogurana kadar rahatlayamicaz sanirim5 mi çok geç değil mi nasıl duracaksın o saate kadar :) bende merak ediyorum nasıl hesaplanıyor :)
inşallah canım inşallahöyle oldu yaa saçmaladım işte neyse ki hala umudum var inşallah pazartesi hayırlı haberler verebiliriz ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?