2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

çift çizgiyi görenlerrr belirtiniz var mııııı?
Canim ara ara regl olcakmis gibi kramplarim oluyodu ve basim agriyodu bastan beri, 3 gundur de cok gaz yapan bir sey yemememe ragmen cok fena durumdayim, progestan sindirimi yavaslatiyor ya ona bagladim..iki gundur de karnim cok agriyor ve yemeklerin kokusu garip geliyor. Ama bunlarin hamilelikle alakasi olmayip zehirlenmis de olabilirim cunku Ankara'da acayip ishal salgini varmis, herhalde sularda bir sey var, malesef bende de basladi

canım transferden sonra kaçıncı günün bugün ve testlerin erken gebelik testi mi
canım 9. günüm bugün..pazarteside test günüm..yumurta takibi için netten test almıştım onunla beraber gelen gebelik testlerinden erken gebelik yazıyor..
Bende süngü istedim yap yap bitmiyo :)) hrmşireye dedim tasıcak bitmiyor bu :))
haha bende aynı durumdaydım..transfer yapıldıktan sonra bakıcı sordu tutacağımı söyledim..çişle beraber bebekler gider korkusuyla odaya alındım 30 dk sonra sürgü istedim yap yap bitmiyor..yatağa döküleceğinden korktum neyseki vukuatsız atlattım..

Bende kendime şaşırıyorum evde 4 tane test var yapmaya korkuyorum ben pozitif hayalim e devam edeyim ama usutmusum gibi Karnım ağrıyor korkmaya başladım
Aynen çok karnım agriyor adet mi oldum diye bakıyorum sürekli hatta canımı sıkıyor bu durum bugün 11. Gün ilçede olduğum için test versem.hep bir sonraki gün çıkacakmış özel hastane var bir tane onda da öyle bir gün nasıl beklenir sonuç evde hiç hamilelik testi yok olsa çoktan yapardım heralde
Artık bu aksam ilde bir hastaneye gitcez hayırlısı artık :)
Bugün pozitif giren arkadaşlarım hayırlı olsun

Ben doktum her yere ya bi de Allah'tan altimda bebeklerin alt acma bezi gibi bir sey vardi da her yer islanmadi, boyle bir rezillik olamaz

Hepimiz gorelim insallah pozitifleri canim, keske evde testin olsa cikardi coktaan

senin 11. günün olduğu için çıkar galiba..benim 3. gün embriyosu ve 9. gün olduğu için cesaret edemedim..

Ben doktum her yere ya bi de Allah'tan altimda bebeklerin alt acma bezi gibi bir sey vardi da her yer islanmadi, boyle bir rezillik olamaz
benle sağolsun hasta bakıcısı ilgilendi..allah onlarında yarıdımcısı olsun yaa

Insallah guzel seyler soyler canim, tedavin de cok iyi gecer ve bir an once kavusursun bebisine..e2 neden yuksek oluyo peki?
bir kac sebebi var.ama normalade 80 altina inmesi lazim gonalf icin.bid e benim adetim cok acayip oldu bu ay.55 gun sonunda oldum.pazardan beri lekelenmem vardi.dunu 2.gun kabul ettik ama bence dun 1 denebilir bugunku yogunluga gore.bo de ben yanlislikla estrofem ictim dun sabah.o da cok etki etti.neysr yarin tekrar e2 bakilacak.ona gore doktorum hakan hocayi arayip ona gore planlamayi yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…