- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.101
Tup bebek olarak iki ilkinde elde olmayan bir sebeple yumurtaları embriyo oluşturmadan dondurduk daha sonrasında ikı embriyo oluştu ama kalitesini beğenmedi doktorum transfer etmedi onun öncesinde aşılamalar varbu kaçıncı denemen canım
Germinalı bende çok merak ediyorum birde alice bugün test yapcak ti o da haber vermedi daha
ayyyy bu çok güzel bir haber yaaa..senden bir öz geçmiş alabiliriz tekrardan :)Kizlaaarrrrr ikizlerim olacakmissss. Doktoordaydim ogleden once iki kese iki minnak ve iki tane gumbur gumbur atan minik kalp. Allahom saglikla kucagimixa versin. Herkese nasip etsin insallah. Osesi duyup duygulanmamak elde degil. Allahim ins.hepinizden teker teker hayirli haberleri alip sevindirsin bizi
RABBİM HAKKIMIZDA EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN ÖNCELİKLE TEZ CANLI ARKADAŞIM BENİM HERKES AYNI DEĞİL BELKİ BOŞUNA ÜZÜLÜYORSUN AMA NE OLURSA OLSUN HAYIRLISI OLSUNcanım kaçırdın galiba ben akşam bi çılgınlık yapıp kan verdim sonuç tabi ki negatif 6. günümdü çünkü şimdi bu korkuyla pazartesiyi beklemeye karar verdim
GÖZÜMÜZ AYDIN CANIM ARKADAŞIM DUALRINDA BİZLERİ EKSİK ETMEYECEĞİNDEN EMİNİM RABBİM KUCAĞINDA GÖRMEYİDE NASİP EDER İNŞ. SAĞLIKLA.....Kizlaaarrrrr ikizlerim olacakmissss. Doktoordaydim ogleden once iki kese iki minnak ve iki tane gumbur gumbur atan minik kalp. Allahom saglikla kucagimixa versin. Herkese nasip etsin insallah. Osesi duyup duygulanmamak elde degil. Allahim ins.hepinizden teker teker hayirli haberleri alip sevindirsin bizi
yapsana kız nasıl duruyorsun yapmadan :)canım 9. günüm bugün..pazarteside test günüm..yumurta takibi için netten test almıştım onunla beraber gelen gebelik testlerinden erken gebelik yazıyor..
haha bende aynı durumdaydım..transfer yapıldıktan sonra bakıcı sordu tutacağımı söyledim..çişle beraber bebekler gider korkusuylaodaya alındım 30 dk sonra sürgü istedim yap yap bitmiyor..yatağa döküleceğinden korktum neyseki vukuatsız atlattım..
Buralardayım kızlar takip ediyorum sizi yazmiyorum...benim 9. Gün test yapmama izin yok pazartesi gidip merkezde yaptiracagim hem doktorla konusmam gerekebilir...kasiklarimda agri oluyor az once sag kasigim siddetli agridi sanki adet olacagim...opudan once baslayan gogus siskinligim agrim gecti...genel adet belirtimdir goguslerim siser adet olmadan da iner...umutlu olmadigim icin yazip da kımsenin moralini bozmak istemiyorum acikca...umarim herkes pozitif sonuclar görür kendimden emin degilim dileyemiyorum...
Amin canim. Ben ne sikintilar cektim biliyorum insallah allahim herkese hayirli sonuclar veriem negatif sonuc alanlarada kendiligindej versin insm tedaviye gerek kalamadan.GÖZÜMÜZ AYDIN CANIM ARKADAŞIM DUALRINDA BİZLERİ EKSİK ETMEYECEĞİNDEN EMİNİM RABBİM KUCAĞINDA GÖRMEYİDE NASİP EDER İNŞ. SAĞLIKLA.....
aynen canım ya allah yardımcın olsun inş.Ahh canimmm catlicam meraktan walla kese goruncekmi gorunmucekmii.meraki saldi simdide sonrada kalk atisi telasesi baslicakk dogurana kadar rahatlayamicaz sanirim
canım gözün aydın çok mutlu oldum ya rabbim kucağına lamayı nasip etsin ikizlerini inş. :)))Kizlaaarrrrr ikizlerim olacakmissss. Doktoordaydim ogleden once iki kese iki minnak ve iki tane gumbur gumbur atan minik kalp. Allahom saglikla kucagimixa versin. Herkese nasip etsin insallah. Osesi duyup duygulanmamak elde degil. Allahim ins.hepinizden teker teker hayirli haberleri alip sevindirsin bizi
canım pozitif düşün pozitif olsun herşey sıkma canınıBuralardayım kızlar takip ediyorum sizi yazmiyorum...benim 9. Gün test yapmama izin yok pazartesi gidip merkezde yaptiracagim hem doktorla konusmam gerekebilir...kasiklarimda agri oluyor az once sag kasigim siddetli agridi sanki adet olacagim...opudan once baslayan gogus siskinligim agrim gecti...genel adet belirtimdir goguslerim siser adet olmadan da iner...umutlu olmadigim icin yazip da kımsenin moralini bozmak istemiyorum acikca...umarim herkes pozitif sonuclar görür kendimden emin degilim dileyemiyorum...
Ne kadar güzel yazmışsın çok duygulandim :) hayırlısıyla kucağına al ınsallaj canım2014 eylulde asilama seruveniyle baslayan(onceki klomen kullanmalarimi saymiyorumtedavi surecimi ikinci bir asilamayla taclandirmistim kasim ayinda. Ogretmen oldugum icin yariyil tatilini degerlendirmek istemistim ama asilamadan sonra iki ay dinlenmemi.soylediler.kaldi bizim umutlar bahara derken mart ayinda tup bebek.haziranda dondurulmus oldu. Bu seferde yaz tatilini degerlendirmek istedim okuldannizin almak zor oldugu icin.bende temmuzda hastane degisriterek tekrar sifirdan tupe basladim ve ikizlerim benimle cok sukur. Sebep mi neydi. Yoktu. Tertemizdi hersey. Doktor bile.sasirmisti.demekki zamani sumdiymis. .eski doktoeuma donunce cok rahatlamistim. Adami cok seviyordum cunku transferden sonrada iki gun yatip sinra kalktim. Daha oncede yazmistim. Bu bebekler kesinlikle dua bebegim baska hcbi aciklama bulamiyorum cunku. Oncekilerden hicbir farki yoktu tedavilerimin cnku. Kafaniz rahat olsun ve bolbol dua edin arkadaslar
Valla ne yazdim ne ettim bilmiyorumm okadar heyecanliyimki elleeim titriyir. Saclalamissamda affola.
Bu arada cumanin mubarekligine cok inaniyorum. opumda cuma yapildi.Ilk sonucmda cumaydi.ilk seslerni duyusum onlari ilk gorusumde cuma oldu cok sukur
ne kadar güzel yazmışsın valla çok duygulandım dua olarak neleri okudun canım yasin ve meryem suresini mi okudun2014 eylulde asilama seruveniyle baslayan(onceki klomen kullanmalarimi saymiyorumtedavi surecimi ikinci bir asilamayla taclandirmistim kasim ayinda. Ogretmen oldugum icin yariyil tatilini degerlendirmek istemistim ama asilamadan sonra iki ay dinlenmemi.soylediler.kaldi bizim umutlar bahara derken mart ayinda tup bebek.haziranda dondurulmus oldu. Bu seferde yaz tatilini degerlendirmek istedim okuldannizin almak zor oldugu icin.bende temmuzda hastane degisriterek tekrar sifirdan tupe basladim ve ikizlerim benimle cok sukur. Sebep mi neydi. Yoktu. Tertemizdi hersey. Doktor bile.sasirmisti.demekki zamani sumdiymis. .eski doktoeuma donunce cok rahatlamistim. Adami cok seviyordum cunku transferden sonrada iki gun yatip sinra kalktim. Daha oncede yazmistim. Bu bebekler kesinlikle dua bebegim baska hcbi aciklama bulamiyorum cunku. Oncekilerden hicbir farki yoktu tedavilerimin cnku. Kafaniz rahat olsun ve bolbol dua edin arkadaslar
Valla ne yazdim ne ettim bilmiyorumm okadar heyecanliyimki elleeim titriyir. Saclalamissamda affola.
Bu arada cumanin mubarekligine cok inaniyorum. opumda cuma yapildi.Ilk sonucmda cumaydi.ilk seslerni duyusum onlari ilk gorusumde cuma oldu cok sukur
canım tedavin hayırlı olsun erken gebelik testi mi yaptın ? sonuç ne zaman çıkacakSelam arkadaşlar transferimin 6.günü 6.günde idrar testi yapıp pozitif cıkanları görünce dayanamayıp bende yaptım sonuç negatif cıktı cok üzüldüm şimdi kesin sonuç için kan testi verdim bekliyorum belki çok erken ama sonuçta test günüm 4 gün sonra eğer bebek varsa kanda cıkacağını düşündüm
Okla gittim gekdim stresi bile olumsuz etkiliyordu csnim. En azindan ortadan kaybolunca sorguya cekikmek bile igrenc bir duyguydu. O yuzden yaz tatili iyi bir secim. Suan hangi asamadasin bilmiyorum ama ins..pozitif sonuclari alir ikinci donem okula gitmek zorunda kalmazsin sendeNe kadar güzel yazmışsın çok duygulandim :) hayırlısıyla kucağına al ınsallaj canım
Bende öğretmenim bu arada :) bende tedavi için yaz tatilini bekledim kıyamadim çocuklarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?