evet cnm karşıda olması sıkıntı bana, burda bile trafikte boğuşuyoruz doktora giderken,canım ben engin oral a gidiyorum..tüp bebeğide kendisyle yaptık doğumuda Allah nasip ederse onunla yapacağım..tavsiye ederim..ama karşıda oturuyorsun sıkıntı olur mu senin için bilemem..
aynen katiliyorum. ama bizlerde duyarli insanlar olarak cocuk yapmazsak meydan bu pisliklere ve onlarin yetistirdigi çocuklara kalacak.
Endise ne demek bana sor, agri olsa dert olmasa dert.. bulantilarim da senin gibi 2-3 gun olmaz sonra yine olur seklinde gidiyordu.ben de korkup sormustum doktora, cevap: arada kesilebilir tabi ama baska seylerin de habercisi olabilir tabi endiselenmekte haklisniz.. benkm doktor pimpirikli biri, oooo bisey olmaz takma kafana demez yani.. onun icin randevu aralarini uzatmadan git. Kac gunde bir goruyorsun doktoru?
Asıl doktorumla randevum haftaya. Telefonda sordum bu durumu kendisine, 10. haftada Beta HCG pik yapar ve sonrasında yavaş yavaş düşmeye başlarmış. 12-14. haftaya kadar bulantılar kabul edilebilirmiş ama 14. haftadan sonra devam etmesi durumunda bebekte anomali düşünülürmüş. 10. haftadan sonra bulantı şikayetinin azalması normal dedi. Ama ben ultrasona giricem yine de bugün. İçim rahat etsin. Başka bir doktora randevum var.
aynı vajina ağrısı bende de var. Sanki içerden bir şey vajinamı yukarı doğru çekiştiriyor gibi.. Ara ara gelip geçiyor, çok da uzun sürmüyor. Doktorum rahmin genişlemesine bağlı olarak hissedilen ağrılardır bunlar ve normaldir dedi.
Evet baya erkek annesi adayı var :) banada herkes kız diyor çünkü kızlar anneyi çok yoruyormus :) benimki de beni baya yordu vallaAy gercekten miiiiii???
herkes erkek diyor kiz diyen 3-4 kisiden birisin valla..
Benim tercihim yok, kiz olursa bakmak daha kolay ve keyifli olur diyr dusunuyorum ama cidden farketmez. Bana da senin kizin olacakmis gibi geliyor, topigi erkekler basti zaten azcik kiz lazim di mi
soracağım yarın, yazarım doktordan gelince
ben estrofemi gebelik sonucumu alınca birden bıraktım valla, bi sorun olmadı, nitekim jeli de yavaş yavaş değil de birden kestim.Kizlar hepinize selamlar Allah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Biz 7+3gunluk olduk kalp sesini duyduk doktorum esttrafrom ilacini birak dedi ama baska bir formda arkadasa doktoru bir kerede birakilmaz on gunde azaltarak birakcaz demis sizler bi evreden gectiniz nasil yaptiniz yardimci olurmusunuz
Cok saol canim icim rahatldi ben basta gunde 6tane iciordum 3 taneye dusurdu kalp sesini duyduk bugun birak dedi diger arkadasa doktoru birden birakinca kanama olabilir demis o yuzden sizlere sormak istedim tekrar tesekkurler :)ben estrofemi gebelik sonucumu alınca birden bıraktım valla, bi sorun olmadı, nitekim jeli de yavaş yavaş değil de birden kestim.
estrofemi bende günde 4 tane alıyordum.birden bıraktım ama 12.haftaya geldim bıraktım.coraspini bıraktım.folikasiti bıraktım.progestan bazen iğne bazen jel olarak kullanıyordum.onuda bıraktım ama doktorum tedbir amaçlı ağızdan 100 mg günde 3 tane 15gün devam etmemi söyledi.2 hafta önce lekelenme yaşamıştım o sebeple progestana 15 gün daha devam ettiriyor.Kizlar hepinize selamlar Allah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Biz 7+3gunluk olduk kalp sesini duyduk doktorum esttrafrom ilacini birak dedi ama baska bir formda arkadasa doktoru bir kerede birakilmaz on gunde azaltarak birakcaz demis sizler bi evreden gectiniz nasil yaptiniz yardimci olurmusunuz
Dikkat et hep yat uzan geçer..ben de yaşadım bi şey olmaz canım inş..Merhaba. Bugün kanamam oldu epey.kırmızı bu sefer. Yakındaki hastaneye gittim.karından ultrasonla baktı kese de duruyor bebek de dedi. Kalp atışını da gördü. Ben öldüm öldüm dirildim. Bebek olması gerektiği boyutta kalbi atıyor dedi. Saglikli bebekse devam eder kanama bile olsa dedi.Henüz kendi doktoruna ulaşamadım. Proluton vurulup geldim rapor verdi.Allahım yardim ettralleria sen mi yasamistin boyle bir kanama? Bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?