2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

canım ben engin oral a gidiyorum..tüp bebeğide kendisyle yaptık doğumuda Allah nasip ederse onunla yapacağım..tavsiye ederim..ama karşıda oturuyorsun sıkıntı olur mu senin için bilemem..
evet cnm karşıda olması sıkıntı bana, burda bile trafikte boğuşuyoruz doktora giderken,

Bu rıza madazlının muayenehanesi nerde baktım haftasonu bir de ne göreyim..
benim tüpçüyle aynı klinik..
o kadar gittim geldim hiç dikkat etmemişim diğer doktorlar kim diye :)

Ogullarini çok canlar yakacak,çapkın olacak diye yetistirmeseler aileler...
Kızlarını kız olmak baştan bir eksiklik ve dikkat edilmesi gereken bir kusur bilincaltiyla etkilemeseler..
Paşa oğlum istedi yapilacak! diye sınırsız ve gereksiz hak tanımasa..
Sen kizsin diye bastirmasa
Cinsiyetçi, ırkçı, mezhepçi, ayrımları ogretmese..
Dünyanın kendi etraflarında donmedigini, herkesin herkes kadar kıymetli olduğunu anlatsa...
İnsani değerleri vermeden verilen dinî değerlerin bomboş kalacağını aileler kendisi bir anlasa..
Hepiniz bilinçli, çağdaş, özenli anneler olacaksınız. Ve bence de onlara benzemeyen çocuklarımız hem bir görev, hem bir umut olacak bundan sonrasına..

günaydın kızlar,
benim dr randevum yarın saat 14:00 te, inşallah güzel haberlerle gelirim, gösterirlerse cinsiyetlerini görürüz herhalde artık, çok merak ediyorum bende, bu arada regl sancısı bende sık sık var, rahim büyümesine bağlıyorum tabi, ama son bi iki haftadır batma şeklinde değil de ona benzer bişey, vajinama doğru sızlama oluyor sanki ama saniyelik bişey, batma da olabilir, yarın unutmazsam bi soracağım, benim dr hızlı muayene ettiği için sorcağım soruları unutuyorum hep ,

I imgednz birebir katiliyorum sana.. gucci85 valla bu agrilari sor benim icin de.. Pelvik agri dedikleri bu sanirim, benim de kasigimda batma, aynen vajinamda sizlama seklinde bir 'uyuzluk' hissi var. Agrinin siddeti 5 uzerinden 1 ya da 2dir ama huzursuz ediyor beni.

Günaydın kızlar nihayet telefonuma kavuştum umarım görüşmeyeli herşey yolundadir. Öpüyorum hepinizi
Ayrıca kadına el kaldiran şiddet gösteren cinsel obje gibi gösteren ve davrananlari Allaha havale ediyorum dilerim kadinlarimiza yaşattıklarinin aynısını çekmeden öbür dünyaya göç etmezler

aynı vajina ağrısı bende de var. Sanki içerden bir şey vajinamı yukarı doğru çekiştiriyor gibi.. Ara ara gelip geçiyor, çok da uzun sürmüyor. Doktorum rahmin genişlemesine bağlı olarak hissedilen ağrılardır bunlar ve normaldir dedi.

Merhaba. Bugün kanamam oldu epey.kırmızı bu sefer. Yakındaki hastaneye gittim.karından ultrasonla baktı kese de duruyor bebek de dedi. Kalp atışını da gördü. Ben öldüm öldüm dirildim. Bebek olması gerektiği boyutta kalbi atıyor dedi. Saglikli bebekse devam eder kanama bile olsa dedi.Henüz kendi doktoruna ulaşamadım. Proluton vurulup geldim rapor verdi.Allahım yardim et tralleria sen mi yasamistin boyle bir kanama? Bilgisi olan var mi?

Evet baya erkek annesi adayı var :) banada herkes kız diyor çünkü kızlar anneyi çok yoruyormus :) benimki de beni baya yordu valla

Kizlar hepinize selamlar Allah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Biz 7+3gunluk olduk kalp sesini duyduk doktorum esttrafrom ilacini birak dedi ama baska bir formda arkadasa doktoru bir kerede birakilmaz on gunde azaltarak birakcaz demis sizler bi evreden gectiniz nasil yaptiniz yardimci olurmusunuz

ben estrofemi gebelik sonucumu alınca birden bıraktım valla, bi sorun olmadı, nitekim jeli de yavaş yavaş değil de birden kestim.

ben estrofemi gebelik sonucumu alınca birden bıraktım valla, bi sorun olmadı, nitekim jeli de yavaş yavaş değil de birden kestim.
Cok saol canim icim rahatldi ben basta gunde 6tane iciordum 3 taneye dusurdu kalp sesini duyduk bugun birak dedi diger arkadasa doktoru birden birakinca kanama olabilir demis o yuzden sizlere sormak istedim tekrar tesekkurler :)

estrofemi bende günde 4 tane alıyordum.birden bıraktım ama 12.haftaya geldim bıraktım.coraspini bıraktım.folikasiti bıraktım.progestan bazen iğne bazen jel olarak kullanıyordum.onuda bıraktım ama doktorum tedbir amaçlı ağızdan 100 mg günde 3 tane 15gün devam etmemi söyledi.2 hafta önce lekelenme yaşamıştım o sebeple progestana 15 gün daha devam ettiriyor.

Dikkat et hep yat uzan geçer..ben de yaşadım bi şey olmaz canım inş..

Ummandabirkatre çok teşekkür ederim böyle anlarda birinin ben de yaşadım ve geçti demesi, tecrübesini anlatması nasıl bir nimet anlatamam.sizin dışınızda kimseye de soramam çünkü kimse bilmiyor. Kendi doktorum kalp atışının görulmesi çok iyi bekleyecegiz,cogu kiside olabiliyor dedi.yarin da ona gideceğim. Simdilik tuvalet dışında kalkmiyorum hic. İnşallah sorunsuz devam eder. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…