- 6 Kasım 2012
- 417
- 303
- 333
Aynen bende öyle ilk hamileliğim de kalp atışına takmıştım. Kalbi atsın herkese öyle söyliycem diye malesef kalbi attı 1 hafta sonra durdu. Onun için kötü düsunmemek gerek kötüyü biz çağırıyoruz galiba..kizlar evet kötüyü düşünüp çağırmayın bende ilk hamileligimde hep erken dogumdan korktum kac haftalik dogarsa yasar ne olur ve sonunda korktugunu basima getirdim 30. haftada doğum yaptim gelişim geriligi sebebi ile ve kizimi zeynep nurumu 33 gün kuvozden aonra kaybettim bu sefer aklima getirmemeye calisiyorum gelmiyomu her an ama la havle cekerek nesmele cekerek atiyorum aklimdan güzel hayyallerle
benimde bi zamanlar vardı bi iki yerde ufak kanama alanım ama benim doktorum bunlar normal dedi, iğne falan da vermedi, her hamilelikte gözükür içerde bu kadar kanama alanı dedi, bence kafana takma,Kızlar iyi günler birsey sormak istiyorum sizlere. Leke ve kanamam yok bugün kendi doktoruma değil bulunduğum yerde devlet hastanesine gittim kanama alanı var küçük dedi iğne verdi ve istirahat önerdi bu durumu yaşayan oldu mu?
şimdi özel başka doktora gittim canim o da çok küçük bir alan korkma bebeğin gayet sağlıklı tüp bebek doktorun iğne vurdur dedi ise tedbir amaçlı vurdur kendine biraz dikkat et yeter dedi sukurler olsun haftaya gel ikili tarama yapalım dedi.benimde bi zamanlar vardı bi iki yerde ufak kanama alanım ama benim doktorum bunlar normal dedi, iğne falan da vermedi, her hamilelikte gözükür içerde bu kadar kanama alanı dedi, bence kafana takma,
Gözün aydın, hersey bundan sonra da yolunda gider inşallah.şimdi özel başka doktora gittim canim o da çok küçük bir alan korkma bebeğin gayet sağlıklı tüp bebek doktorun iğne vurdur dedi ise tedbir amaçlı vurdur kendine biraz dikkat et yeter dedi sukurler olsun haftaya gel ikili tarama yapalım dedi.
için rahatlamıştır biraz, inşallah 2 li testin de güzel çıkar canımşimdi özel başka doktora gittim canim o da çok küçük bir alan korkma bebeğin gayet sağlıklı tüp bebek doktorun iğne vurdur dedi ise tedbir amaçlı vurdur kendine biraz dikkat et yeter dedi sukurler olsun haftaya gel ikili tarama yapalım dedi.
Gözünüz aydın:) bulantısız, kanamasız güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim canı gnülden.Kontrolüm vardı benim de. Kalp atışını duyduk esimle.o ne müthiş bir his.
pat pat..pat pat..
Küçük bir kanama alanı var ama endişe edeceğimiz bir şey yok dedi.istirahat edeceksin evde dedi. Zaten kanama da kahve telvesi gibi oldu.kahve renkli leke ve kanamadan korkma dedi.iki hafta sonraya randevu verdi.
Çok teşekkür ederim.inşallah geçecek bu sıkıntılar. Herkese bebekleriyle sağlıklı günler güzel gelecekler dilerimGözünüz aydın:) bulantısız, kanamasız güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim canı gnülden.
Tebrik ederim oğlunuz için, isim belli mi ?fıstıklar tünaydın... kaç gündür yazamıyordum. kanaması olanları okudum. İçinizi ferah tutun nolur... pek çok hamilede görülüyor sanırım. çok okudum forumlardan. çok şükür herkesinki geçti, sağlıkla sıhhatle devam ediyor hamilelikler. hep pozitif düşünelim... hem bebeklerimiz hem kendimiz için..
Bu arada benim de bugün tüp doktorumda son kontrolüm vardı. zar zor söyledim başka yerde gebelik takibi yaptırmayı düşündüğümü, orada kendimi rahatsız hissettiğimi, diğer hastalarının ona daha çok ihtiyacı olduğunu düşündüğümü...vs. sağolsun ne zaman istersen arayabilirsin dedi, iyi haberlerimizi beklediğini söyledi . Zaten oğlumun orda kardeşleri var daha
Lulinda cım benim haneme de bi erkek yazabilirsin artık valla bu kadar erkeğe gelin nasıl bulucaz meraktayım:) ama böyle bi türkiyede bilinçli annelerin yetiştireceği, bilinçli erkek çocuklara da çok ihtiyaç olduğunu düşünüp mutlu oluyorum. bu memelekette kız çocuk yetiştirmek ömür törpüsü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?