Valla gece bizde yeter artik, horlama, yan dön kavgası vardıHu huuu kizlar..
sevgililer gunu atraksiyonlari devam ediyor galiba
Valla gece bizde yeter artik, horlama, yan dön kavgası vardıuyuyamayinca cok şirret olabiliyorum..
Yok canım soylemediler, cumada baktılar aslında gozukurmus ama bizim hastanedeki USG Ler o kadar kotuki resimde bebeği bile göremiyorum ben yaniListenin en basindaki isimlerin belli olmadi mi daha cinsiyetleri?gyilmaz1982 hastanede yattigin donem o kadar kontrol ettiler, bir sey soylemediler mi sana?
Yok canım soylemediler, cumada baktılar aslında gozukurmus ama bizim hastanedeki USG Ler o kadar kotuki resimde bebeği bile göremiyorum ben yanisadece kan istediler bide idrar bide ama ben vermedim haftaya verip kendi Dr uma gideceğim, bide 116 gr olduğunu suyunun ve eşinin iyi olduğunu söylediler,
Sen persembe günü ögrenceksin heralde dimiElbette once saglikli oldugunu bilmek istiyor insan ama ogrenme gunu yaklastikca merak da ediyor yani
Benim eşim çok merak ediyor, dürüst olmak gerekirse ben şuan cinsiyetini pek merak edemiyorumElbette once saglikli oldugunu bilmek istiyor insan ama ogrenme gunu yaklastikca merak da ediyor yani
Sen persembe günü ögrenceksin heralde dimi
Benim eşim çok merak ediyor, dürüst olmak gerekirse ben şuan cinsiyetini pek merak edemiyorumhic hevesim kalmadi halbuki hamile oldugumu ogrendigimde 12 hafta dolar dolmaz bebegim icin bisey alacaktim ama cikamiyorum ki ise zor gidip geliyorum bugün yine o kadar kotuki midem biseyde yiyemedim, inşallah bebegiminde benimde sagligima birşey olmaz
Allah gönlüne gore verir inşallah :) perşembe çıkar çıkmaz yaz bari cinsiyetini ama bana senin kizin olacak gibi geliyorEvet canim ama herkes cuma zannediyor
saglikla alacaksin kucagina merak etme.. cinsiyeti ben de pek merak etmiyordum ama sayili gun kalinca meraklanmaya basladim. Benim ablam basimin etini yiyor, doktordan cinsiyeti ogrenmeden cikarsan beni arama dedi en son :)
Allah gönlüne gore verir inşallah :) perşembe çıkar çıkmaz yaz bari cinsiyetini ama bana senin kizin olacak gibi geliyor
Hoşgeldin, seni de tablomuza ekleyelim:)Merhaba arkadaşlar bende Rabbim nasip ederse 16.eylül tahmini dogum inşallah bu grubu yeni buldum burda çok güzel dertlesip kafamiza takılan soruları birbirimize sorariz
tşk.ederim cnm evet işime yarayabilir bi kitap almak istiyorum zaten hamilelikle ilgili.Prof. Rıza Madazlı yı incelerken çoğul gebelik kitabına rastladım. İlginizi çekebilir.
http://www.rizamadazli.com/kitap-cogul-gebelik/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?