2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? ya da bu konudaki fikriniz nedir,

doktor 14. Hafta gibi basla, sort giymis gibi olan bolgene sur bir de goguslere dedi ama etkili olavak diye bir sey yok dedi.

benim doktor da bu agrilar normal ama baska seylerin de habercisi olabilir dedi, hep acik kapi birakiyor ve o ihtimaller icimi kemiriyor bugun karin, kasik, rahim agri ve batmalarim oluyor sabahtan beri 1000 turlu kotu senaryo yazdim yine..

yani evet çatlamayı önleyici kesin birşey yok, bol su içicez ,ama en azından yağlardan alırsam yine de sürerim faydası olur olmaz bakıcaz artık :) en azından nemlendirir diye düşünüyorum

Kızlar ya size bi sorum olacak ben şimdi 10 haftalik hamileyim ama hamilelikle ilgili pek bi belirtim yok ne mide bulantisi ne kasik agrilari sadece biraz ayakta kalinca belim kuyruk sokumum agriyo buna seviniyorum tabiki şükürler olsun rahat bi hamilelik geçiriyorum diye ama içim dede bi korku oluyo Bebeğim iyimi diye geçmişte 3 düşük oldu oda içimde bi korku tabi

Benim de hafif bulanti disinda belirtum yoktu, o korkuyu surekli yasiyoruz. Kimimiz metanetli davraniyor kimimiz ise(basta ben) nerdeyse her hafta doktor kontrolune gidiyoruz

Senin hamileliğin ilerlemiş ki epeyce canım. 3 ayı çıkardıktan sonra düşük ihtimali oldukça düşüyormuş. Ilerleyen dönemde başka Kaynaklı sorunlardan dolayı düşük olursa olurmuş ama onu da zaten düzenli kontrollerde tespit ederler. Yine de düşebilirmiş tabii ama o Bebeğin doğması halinde anomalili olma ihtimali dolayısıyla düşermiş ilerleyen dönemde.. Bence içini ferah tutmaya çalış? Sağlıklıysa devam edecek, değilse düşecek. Ben hergün bunu hatırlatıyorum kendime, hala..

Kızlar iyi günler birsey sormak istiyorum sizlere. Leke ve kanamam yok bugün kendi doktoruma değil bulunduğum yerde devlet hastanesine gittim kanama alanı var küçük dedi iğne verdi ve istirahat önerdi bu durumu yaşayan oldu mu?

Bugun ablam da aynisinj dedi, bu saatten sonra bebege bir sey olursa senin yapabilecegin hicbir sey yok zaten dedi. Yediklerine, hareketlerine dikkat ediyorsun, testlarini yaptirdin, duzenli doktor kontrolune gidiyorsun, burdan sonrasi senin elinde degil zzten dedi. Ben cok okuyorum internetten, forumlardsn vs ve bebegini kaybeden kadinlarin bircogunda kanama olmuyor bile, doktora giitiklerinde 1 hafta veya 15 gun once bebegi kaybettiklerini ogrenmisler hep, ben bunlari okuyup ve cevremden dinleyip psikopata bagladim. Doktorum da pimpirikli olunca iyice gaza geliyorum..
en sonunda dag evine falan yerlesip internet, hastane olmayan bir yerde geciricem kalan aylarimi

Evet canım ben yaşadım , 10 gün oluyor şakır şakır aktı bacaklarımdan. Aynı iğneden bana da vuruldu ve kesin istirahat verdi , 3 gün hastanede kaldım önlem olarak . Şimdi de hala çok gezmiyorum evde bile. Bugün kontrolüm vardı , 1 hafta daha dikkat edeceksin istirahat dedi . Progestanı hap olarak ağızdan kullanmaya başladım . Sen de kaldır ayaklarını havaya Dinlen iyice . 5 güne kadar kahverengi akıntı devam etti ağrıyla beraber normalmiş . Çok geçmiş olsun . Rabbim yaşatmasın bir daha

Benim de hafif bulanti disinda belirtum yoktu, o korkuyu surekli yasiyoruz. Kimimiz metanetli davraniyor kimimiz ise(basta ben) nerdeyse her hafta doktor kontrolune gidiyoruz

Ya evet bazılarından duyuyorum hamileligimi hiç anlamadım diyo ama işte insanın elinde değil hersey Rabbimin takdiri hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah

[TABLE='' class: grid, width: 500'']
[TR]
[TD]
" " Hamilemiz " " [/TD]

[TD]
Cinsiyeti
[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD] Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]1- Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2- asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Ela[/TD]
[TD]04.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3- esilaecrin [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4- sevcanf [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5- Lulinda [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]08.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6- Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7- gyilmaz1982 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]8- S sevimli26 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]9- @serap07 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]10- gypsy84 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11- gulsennnn [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]12- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]13- tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]14- opera [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]15- Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]16- O opuntia [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]17- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]18- @lostlife [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]19- papatyam83 [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]20- @Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]21- sabirlikiz [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]22- coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]23- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]24- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]25- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]26- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]27- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]28- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]29- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]30- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]31- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]32- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]33- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Aynı şeye bende Kafamı taktım bi ara.. Bir arkadaşa sordum forumdan, kanamasa olmamıştı onun da.. Bulantım da kesilince pimpiriklemdim ben de.. Bugün doktora gittim, bebek haftasına uygundu. Demek ki bulantımın azalmış olması ve o vajinal ağrılar doğalımış. İçimi ferahlattım da şu an, hep o telkinde buluncam kendime. Sağlıksızsa düşecek. Benim kendi doktorumla randevum haftaya aslında. Adam çağırmadı, hafta hafta takibe gerek bile görmedi. Düşecekse ben bile tutamam der zaten hep. Sadece rahat ol, şu an herşey yolunda dedi. Ikili teste gel sen direk dedi geçti. Biraz uzak durmak lazım bence felaket senaryolarından ve bu konuda elimizden çok da fazla bişii gelmediğimi kabul edip rahatlamak lazım gibi.. Ben teslim bayrağını çekeceğim artık hepten.. Yoksa kafayı yiyeceğim. Üstelik benim 2 düşüğüm var şimdiye kadar.

Selam kızlar,
Tablomuzu tarihe göre düzenledim. Vatana millete hayırlı olsun:)
Dün ilk defa yatarken elimi karnıma koymuştum. 2 tane minik baloncuk patlaması gibi pıt pıt birşey hissettim. Erkendir di mi? Gaz mı acep

yani evet çatlamayı önleyici kesin birşey yok, bol su içicez ,ama en azından yağlardan alırsam yine de sürerim faydası olur olmaz bakıcaz artık :) en azından nemlendirir diye düşünüyorum
Canım bana lierac önerdi doktorum Hergün masaj yaparak karnıma basenlerime ve göğüs ucu hariç göğüslerime sürecekmişim . Ozon yağını da önerdi doktorum .

Benim bu şekilde olmadı , direk kanamam oldu 10 gün oluyor , hala istirahat ediyorum .hiç endişe etme , benim onca kanamaya rağmen ki 4 saate yakın sürdü hiçbirşey olmadı şükür :) cinsiyeti bile öğrendik .. Sadece Dinlen , ilaç verdiyse onları düzenli iç. Geçmiş olsun..

en guzeli teslim bayragi tabi, ben de silkelenip kendime gelecegim, ne bu yaa, surekli stres kaygi.. persembe aksami cinsiyet ogrencem insallah ona motive edicem kendimi..

tablo super olmus ama cinsiyetler nasil alakasiz tarihlerdr belli olmus di mi? Kizlar daha gec gosteriyormus, aradakiler kiz mi acaba senin pit pitlar da muhtemelen gazdir 20. Haftaya yakin hissediliyormus ilk gebeliklerde ama 'genelde' yaziyor hep yani istisnalar da olabilir..

kizlar evet kötüyü düşünüp çağırmayın bende ilk hamileligimde hep erken dogumdan korktum kac haftalik dogarsa yasar ne olur ve sonunda korktugunu basima getirdim 30. haftada doğum yaptim gelişim geriligi sebebi ile ve kizimi zeynep nurumu 33 gün kuvozden aonra kaybettim bu sefer aklima getirmemeye calisiyorum gelmiyomu her an ama la havle cekerek nesmele cekerek atiyorum aklimdan güzel hayyallerle

tralleria canım çok teşekkür ederim yatiyorum sürekli. Yatarken akmiyor Lavaboya gittikçe peceteye geliyor bikac damla ama rengi acik kirmizidan koyuya doğru kahvemsi hal aldı. Allah kimseye yasatmazin canım amin. Yarın kendi doktoruma da gidecegim. bu doktor kalp atışını gördü karindan.inşallah geçici bir korkudur yaşadığım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.Sen de kendine dikkat et .Sevgiler

Rica ederim . O peçeteye gelme hali işte 4-5 gün sürüyor , kabızlığa dikkat et , kanama olacağından ya da bebişe bi şey olacağından değil de zorlanırsan psikolojik açıdan sıkıntı olur demişti doktorum . Rahat ol , aklın hep orda biliyorum ama düşünmemeye çalış . İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağız :)

Geçmiş olsun cnm. Bende yaşadım. 6. Haftada 7-8 saat süren bir kanama ydi. Pruloton iğne ve progestan la kesildi ve bir daha olmadı çok şükür. 15 gün yatak istirahati yaptım. Sadece yemek ve wc ye kalktım. Çok dikkat etmelisin. Ev işi yapma sakın. Yorma kendini Allah'ın izniyle birşey olmaz yeter ki doğ desin gerisi boş.

Cok tesekkurler canim doktorum az evvel surekli yatmana gerek yok kalkabilirsin dedi ama kalkmiyorum wc disinda.yarin kontrole gidince rahatlayacagim biraz daha.ama cevaplariniz ilactan kiymetli.Allah hicbirimize yasatmasin sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…