Ben de 28 hafta olmadan birşey almayı düşünmüyorum. Çok beğendiğin birşey varsa al tabii, neden olmasın:)Kızlar , hic alışveriş yapan var mı aranızda bebis icin. ?? Doktorum 7 ay dolmadan hiçbir sey alma dedi , kanama da oldu ya korktum cesaret edemiyorum, cok da icin gidiyor , alsam mı ki bi iki sey :)
Heyooo süper haber, ekliyorum hemen:)kızlar ben geldiimm,
cinsiyetlerimizi tabloya ekleyin lütfen :)
bi kız bi erkek inşallah :)
kızlar ben geldiimm,
ayyyyyy çok sevindim.....
maşallahhayırlısıyla, saglıkla kucagına al inşallah :)
hayırlı olsun süperr
gucci tebrikler.biri kız biri erkek ohhh tadından yenmez.
Ayy çok sevindim neguzeel bir kız bir erkek :) hayırlı olsun canım Rabbim kucaklarimiza almayi da nasip etsin cumlemize inşallah amin[/QUOTE
amin inşallah cümlemize :) tşk.ederim
Harika bir haber bu.kızlar ben geldiimm,
amin cnm sağol, darısı herkesin başınaHarika bir haber bu.Hayırlısı olsun inşallah
Ya ben bi acayip hissediyorum, benim hic bir şey alasim yok.. internetten bakiyorum ama almiyorum.. ammaaaan deyip kapatiyorum.. niye ki?? Halbuki bayılırım netten alisverise.. hala inanamıyorum sanirim hamileligime..Lulinda ben de hareket hissetmeye basladim sanirim. Karnimin ici kıvıl kıvıl..
Valla ben çiğköfte, pastırma bile yiyorum.. daha evvel toksoplazma kapmışım, bi daha kapılmaz yaziyordu bi sitede.. vuruyorum gözüne gözüne yeminlen.. Allaha emanet de, şifa niyetine ye.. o kadarciktan bi sey olmaz..Gazdir o kizlar :) herkes 20. Haftada hissettim diyor .
Bu arada sucuk vs yemeyin diyor ya doktor, hic mi yemiosunuz? Benim canim cekti mesela tost yesem olmaz mi?
Ye güzelim bir iki kezden birşey olmaz. Ben de haftasonu söylemesi ayıp pastırma yedim.Gazdir o kizlar :) herkes 20. Haftada hissettim diyor .
Bu arada sucuk vs yemeyin diyor ya doktor, hic mi yemiosunuz? Benim canim cekti mesela tost yesem olmaz mi?
6 senedir gittigim her doktor yapti bana toksoplazma testini.. universitede kedi beslemistim o dönem olmus gecmis herhalde. Bi deger pozitif gorunce doktora sormustum o demisti daha evvel gecirmissin diye..Bana toksoplazma testi de yapilmadi, hicbir test yapilmadi daha dogrusu..
arada yiyeyim gitsin bari :)
6 senedir gittigim her doktor yapti bana toksoplazma testini.. universitede kedi beslemistim o dönem olmus gecmis herhalde. Bi deger pozitif gorunce doktora sormustum o demisti daha evvel gecirmissin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?