2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

S sevimli26 Nerelerdesin? En son kontrolün vardı, merak ettim seni?
burdayım canım çok kötü grip oldum kafayı pek kaldıramadım dr gittim iyi dedi perşembe günü kontrolüm var inşallah oda güzel geçer hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın hamileyken grip olmak çok kötü bir şeymiş allaha emanet olun

Geçmiş olsun canım. Doktor bana günde bir kez ihlamur-bal içebilirsiniz demişti grip durumlarımda. Bol bol turunçgil de yiyebilirsin. Umarım çabuk atlatırsın.
Perşembe gunü muhtemelen sizinkinin de cinsiyeti belli olur:)

bolca yedim ama banamısın demedi burnum çok tıkandı deniz suyu aldım onun faydası oldu allaha çok şükür bugün biraz daha iyiyim

Kızlar , hic alışveriş yapan var mı aranızda bebis icin. ?? Doktorum 7 ay dolmadan hiçbir sey alma dedi , kanama da oldu ya korktum cesaret edemiyorum, cok da icin gidiyor , alsam mı ki bi iki sey :)

Kızlar , hic alışveriş yapan var mı aranızda bebis icin. ?? Doktorum 7 ay dolmadan hiçbir sey alma dedi , kanama da oldu ya korktum cesaret edemiyorum, cok da icin gidiyor , alsam mı ki bi iki sey :)

ben hiç almadım almayı da düşünmüyorum..
6 ay dolmadan almam sanırım..

Kızlar ikiz hamile kalan varmi? İnşallah bana martin 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilecek merak ettim.

Canim bende çok almak istiyorum ama daha erken insan cicili bicili şeyler görünce dayanamıyor ama azkaldi 6aylik olana kadar bende birsey almayi düşünmüyorum ablamda çok almak istiyor ama ben henüz değil diyorum azcık daha sabretcez

Evet sabretmek zor ama beklemek de lazım doğru ... Bekleyeceğiz artık napalım . Teşekkürler :)

Kızlar ikiz hamile kalan varmi? İnşallah bana martin 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilecek merak ettim.
Ben varım inş.sonu hayır olur başta çok korktum ama sonra düşündüm bi şey olacaksa teke de olur risk daima var..
bunu bi nasip bi hediye olarak görüyorum artık inş.kucagıma alırım onları çevremde aa ikiz mi.diyolar ayrı bi ilgi görülüyo :))

Ben de almayacağım ama işte bazen aklım kalıyor .. O günleri de sağlıkla görelim inşallah :)

benim ablam da cinsiyet belli olunca alışverişe başlıcam diyor, sakın ha dedim..
eskiden esimle bebek magazalarına bakardık, şimdi vitrinlere bile cesaret edip bakamıyoruz, bir kere ebebek magazasına girip araba, oto koltugu vs fiyatlarına bakıp çıktık..

Al çok istiyosan nolcak pozitif düşünerek al..allahın izniyle bi şey olmaz..nasipte ne varsa onu yaşıyoruz biz elimizden geleni yaptık yapıyoruz allah üzmez bizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…