- 6 Kasım 2012
- 417
- 303
- 333
Gözün aydın cmmşimdi özel başka doktora gittim canim o da çok küçük bir alan korkma bebeğin gayet sağlıklı tüp bebek doktorun iğne vurdur dedi ise tedbir amaçlı vurdur kendine biraz dikkat et yeter dedi sukurler olsun haftaya gel ikili tarama yapalım dedi.
Bana seninki de erkek gibi geliyor:)Ayy listeye baktim onum arkam sagim solum erkek ahahhaa :) acaba bizimki ne olacak?
Bana seninki de erkek gibi geliyor:)
burdayım canım çok kötü grip oldum kafayı pek kaldıramadım dr gittim iyi dedi perşembe günü kontrolüm var inşallah oda güzel geçer hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın hamileyken grip olmak çok kötü bir şeymiş allaha emanet olun
Geçmiş olsun canım. Doktor bana günde bir kez ihlamur-bal içebilirsiniz demişti grip durumlarımda. Bol bol turunçgil de yiyebilirsin. Umarım çabuk atlatırsın.burdayım canım çok kötü grip oldum kafayı pek kaldıramadım dr gittim iyi dedi perşembe günü kontrolüm var inşallah oda güzel geçer hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın hamileyken grip olmak çok kötü bir şeymiş allaha emanet olun
bolca yedim ama banamısın demedi burnum çok tıkandı deniz suyu aldım onun faydası oldu allaha çok şükür bugün biraz daha iyiyimGeçmiş olsun canım. Doktor bana günde bir kez ihlamur-bal içebilirsiniz demişti grip durumlarımda. Bol bol turunçgil de yiyebilirsin. Umarım çabuk atlatırsın.
Perşembe gunü muhtemelen sizinkinin de cinsiyeti belli olur:)
Kızlar , hic alışveriş yapan var mı aranızda bebis icin. ?? Doktorum 7 ay dolmadan hiçbir sey alma dedi , kanama da oldu ya korktum cesaret edemiyorum, cok da icin gidiyor , alsam mı ki bi iki sey :)
Kızlar , hic alışveriş yapan var mı aranızda bebis icin. ?? Doktorum 7 ay dolmadan hiçbir sey alma dedi , kanama da oldu ya korktum cesaret edemiyorum, cok da icin gidiyor , alsam mı ki bi iki sey :)
Evet sabretmek zor ama beklemek de lazım doğru ... Bekleyeceğiz artık napalım . Teşekkürler :)Canim bende çok almak istiyorum ama daha erken insan cicili bicili şeyler görünce dayanamıyor ama azkaldi 6aylik olana kadar bende birsey almayi düşünmüyorum ablamda çok almak istiyor ama ben henüz değil diyorum azcık daha sabretcez
Ben de almayacağım ama işte bazen aklım kalıyor .. O günleri de sağlıkla görelim inşallah :)ben hiç almadım almayı da düşünmüyorum..
6 ay dolmadan almam sanırım..
Ben varım inş.sonu hayır olur başta çok korktum ama sonra düşündüm bi şey olacaksa teke de olur risk daima var..Kızlar ikiz hamile kalan varmi? İnşallah bana martin 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilecek merak ettim.
Ben de almayacağım ama işte bazen aklım kalıyor .. O günleri de sağlıkla görelim inşallah :)
Al çok istiyosan nolcak pozitif düşünerek al..allahın izniyle bi şey olmaz..nasipte ne varsa onu yaşıyoruz biz elimizden geleni yaptık yapıyoruz allah üzmez bizleri..Kızlar , hic alışveriş yapan var mı aranızda bebis icin. ?? Doktorum 7 ay dolmadan hiçbir sey alma dedi , kanama da oldu ya korktum cesaret edemiyorum, cok da icin gidiyor , alsam mı ki bi iki sey :)
kızlar ben geldiimm,
cinsiyetlerimizi tabloya ekleyin lütfen :)
bi kız bi erkek inşallah :)
kızlar ben geldiimm,
cinsiyetlerimizi tabloya ekleyin lütfen :)
bi kız bi erkek inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?