2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Amin inşallah. Aynen öyle biteceğine olan inancımı kaybettim. 9 ay böyle geçecek gibi. Süt ürünleri yiyemiyorum. Sebze de ayrıca et ve balikta su bile zor içiyorum. Birde hamilelikte sağlıklı beslenmek gerekiyor nasıl olacaksa artık sağlıklı geçtim beslensem yetecek

sevcanf opera ben cikamadim hava berbatti. Burdaki lcw ve defaktoda bir askilik reyon yapmislardi en son gittigimde pek bi sey bulabileceğimi sanmıyorum zaten.
Sut konusunu soran olmuş köy sutu iciyorum ben. Yogurdu da o sutle yapiyorum. Bulamazsam sutaşin günlük sütünü alıyorum cam şişe.

Olabilir yarin is çıkışı gidemezsem öyle yaparım artik opera . Bi tayt bi pantalon idare ettim ama hafta sonu yikadim kurutamadim. Bir iki tane daha sart..

Çok tsk ederim canım benim üçüncü tüp bebek denenen bu kan değerleri hakkında pek bise anlamıyorum altı yıl önce iki defa denedim olmadı yeniden başladık telaşın merakım birazda ondan ozaman benim sekizinci günüm oluyor üç günde yukselirmi bu değerler moralimi çok bozmasın ama insan etkileniyor ışte benim üçüncü gün emriyosu sekize bolunmustu iki tane kondu esimde bende çok sakiniz ne yapacağımızı bilemedik ne olur bilginiz varsa bu konuda beni aydinlat senin üçüncü güm embriyonmu yedinci günde 0.750 çıktı

Evet su bile icilmiyor, ben başka sıvı da anlamıyorum Dr a sordum ictigim su ile bebegin suyunun alakası varmı diye kısmen var kısmen yok dedi ama su icsen iyi olur bu haftaya göre biraz daha fazla olsa suyu iyi olurdu dedi, bu arada eşim girdi araya başladı beni anlatmaya gemiyi icmiyo zorlamiyo kendini dedi Dr da dediki o zorluyordurda öyle hemen olmuyor bu isler zor geçiriyor maalesef dedi o kadar hoşuma gitti ki etrafındaki kadınlar bile beni anlamaz psikolojik derken bi erkeğin beni anlaması çok güzel birşey.

Artma ihtimali var çünkü benim 3. Gün embriyom 7. Günde 0,750 çıkmıştı 9. Gün 18 oldu, hayırlısı olsun dua et bol bol

kızlar günaydın
sabaha kadar nezleden uyuyamadım, oscar törenini izledim ben de..
az sonra yatıcam, gecem gündüzüm ters döndü

günaydın fıstıklar.. 16. haftaya girmiş olmama rağmen bnm de bulantılar geçmedi. Epey azaldı ama hala kontrollü yemek zorunda kalıyorum. başlangıçtan bu yana toplamda 2,8 kg almışım. İşin bu kısmı ii ama süt, balık, sebze ben de hiçbir şey yiyemiyorum. Sadece peynir ekmek, çorba, ızgara tavuk falan... yağsız kokusuz. .. endişe de ediyorum tabi bebiş için. yeteri kadar iyi besleyemiyor muyum onu diye. herkes iştah patlamasından söz ediyordu. ben patlamayı geçtim, iştahın i sini göremedim. ne aşerme ne bişi... ben de ümidimi tükettim valla. ağustosa kadar böyle gider...

Istah patlamam bir iki gun surdu benim sonraa normale dondum ben. Sut icmiyorum, hem cok gaz yapiyor hem de uht gormus, laktozsuz vs sutun faydasina inanmiyorum. Yogurt da gaz yapiyor yiyemiyorum, benim gaz sorunum ciddi boyutlarda..
doktor(figen hn) calsium hapi verdi osteocare diye, daha almadim ama sut icemeyenlere tavsiye ederim.

Gunaydin herkese.Mutlu, sorunsuz ve keyifli bir hafta olsun hepimiz icin.ben de balığı cok sevmeme rağmen simdi dusuncesi bile kötü geliyor. Süt de rahatsiz ediyor.bir seyi caninin istemesi büyük lüksmüş:)
bu cümlelerin akabinde saglikla dogsun da raziyim cumlesini de ekleyim ortak fikir olarak.

yani anlamıyorum ki... gecenin bi yarısı kadınların eşlerini yataktan kaldırıp markete manava göndermesi falan şehir efsanesi miymiş yoksa biz mi öyle bi hamileliğe denk gelemedik... hiç düşündüğüm gibi bi dönem diilmiş ucunda şu minnaklar da olmasa.... oyyy yerim onları ben...

Günaydın kızlar
Valla bende bulantı Afedersiniz Öğürme hiç olmazdı ama son bir haftadır fenayim yani herhalde bebeklerimiz büyüdükçe busekilde olacak.
Yeme konusunda iştahım iyi ama hala ilk günki gibi ete ve balığa mesafeliyim görünce bile fena oluyorum. Zorlada olsa ceviz yiyiyorum günde iki tane. Tavuk etinide sinitzel olarak yiyebiliyorum. Tavsiye ederim kizlar

ya bn sizleri okudukca kndimi kotu hissediyrm ya kizlar bnm sabah haftaici ozellikle erken kalktigimda midem bulaniyo o da tuzlu cubuk yiyorum geciweriyo hmn. Gun icindede gayet rahat yemek yiyorum bebegim bnmle we saglikli olsun elbette zor anlar yaasamk istemem ama walla kndimi bii garip hissediyrm .ins sizin bulantilarda tez zmnda gecer canlar opuyrm mutlu haftalar

Görümcem dün doğum yaptı tam 30 kilo aldı. Ben öyle bir iştah görmedim. Ne birşeyde tiksinme ne bulantı 9 ay ı gayet normal bir şekilde geçirdi. Ben yiyemeyince nasıl yiyemiyor sun hayret ediyorum ben deli gibi öğün gelsin diye bekliyordum diyor. Rahat geçirenler var biz şanssız gruptayız

Evet onu bende anlamıyorum. Yiyemiyorum dediğimde ooo öyle olmaz yiycen sonra istersen ...... diyorlar öyle olmuyor deyince nazlaniyorsun diyorlar. Gerçekten kadınlar bile anlamıyor. Eşim benide Dr a şikayet etti ama kendimi zorlayıcı yemek için pişman oldu. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

30 kilo muu maşallah... bebek kaç kilo doğdu peki?

Bana Dr dediki yemesende bebeğe birşey olmaz ama senin sağlığın için yemelisin dedi yemek denildiğinde benimde midem bogazima geliyor ve ogurmeye başlıyorum ben hala hic alamadım kilo vermeye devam ediyorum, en güzel yani valla herkes sen ve biçim gebesin millet kilo alır sen veriyorsun diyorlar, yada beni görenin gebe kalası geliyormuş yoksa yiyememenin guzel hicbir yani yok, hatta yiyememekte bulantı yapıyor, birde omega almaliymisim balık ceviz ispanak falan yemeliymisim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…