- 6 Kasım 2012
- 417
- 303
- 333
Amin inşallah. Aynen öyle biteceğine olan inancımı kaybettim. 9 ay böyle geçecek gibi. Süt ürünleri yiyemiyorum. Sebze de ayrıca et ve baliktaValla eskiye gore çok iyiyim son 1 haftadır serum takmiyorum, bulantim çok olursa zofran iciyorum birde midem bi tuhaf oluyor yanma değil ama onun içinde gaviskon iciyorum, heralde haftaya daha iyi olurum bu hafta 16. Haftam :) evet sosyal hayati etkiliyor gerçekten conku bütün kokular çok kotu geliyor bugün AVM ye gittim yemek dükkânlarının kokuları, kahve kokulari , dükkânların parfüm kokuları zor attim kendimi dışarıisten eve gelene kadar acaba nerde ogurmeye başlayacağım korkularim var heralde bunlar geçince mide yanmalarimiz baslar sonrada 3, trimester gelir yani ben diyorum bu işkence dogurmadan bitmez diye guluyorlar bana ama heralde hiçbirşey su son 2,5 ayki kadar zor olamaz çok kötüydü ya inşallah hayirlisiyla ve sağlıkla kucağımiza alırız yavrularimizi
sevcanf opera ben cikamadim hava berbatti. Burdaki lcw ve defaktoda bir askilik reyon yapmislardi en son gittigimde pek bi sey bulabileceğimi sanmıyorum zaten.
Sut konusunu soran olmuş köy sutu iciyorum ben. Yogurdu da o sutle yapiyorum. Bulamazsam sutaşin günlük sütünü alıyorum cam şişe.[/QUOTE
Internet sitsi var sanirim lcw nin ordan baksana.. beden olarak kendi bedenin neyse onu al. Birkac ay giyicez sonra hava isinacak elbiselere vururuz kendimizi, pahali seyler almak istemiyorum ben, lcw de pantolin 50 tl gayet makul..
Çok tsk ederim canım benim üçüncü tüp bebek denenen bu kan değerleri hakkında pek bise anlamıyorum altı yıl önce iki defa denedim olmadı yeniden başladık telaşın merakım birazda ondan ozaman benim sekizinci günüm oluyor üç günde yukselirmi bu değerler moralimi çok bozmasın ama insan etkileniyor ışte benim üçüncü gün emriyosu sekize bolunmustu iki tane kondu esimde bende çok sakiniz ne yapacağımızı bilemedik ne olur bilginiz varsa bu konuda beni aydinlat senin üçüncü güm embriyonmu yedinci günde 0.750 çıktıCanım normalde transfer günü sayılmıyor, ben transferden sonra 7. Gün dayanamayıp kan verdim 0,750 çıktı ilk transferin 5. Gün transferi bu 3. Gün transferiydi ilk transferinde 7. Gün 35 çıkmıştı varsa bundada çıkar deyip vermiştim kani 0,750 çıkınca çok üzüldüm ağladım 9. Gün 18 olmuş 12.gün 52 14. Gün 82 16. Gün 157 18. Günde 460 20 günde 930 olmuştu zor oldu biraz stresliydi ama Rabbim verince veriyor iste inşallah 12. Gün seninkide artmış olur o yüzden sen 12 günden önce baktirma bidaha benim astimim var çok hasta oldum o donem o yüzden 7. Ve 9. Gün bakıldı ona gore tedavi yapılacaktı, 12 gün merkez istedi 14. Gün tüp Dr u istedi artışlar anlamlı olmadığı içinde hep 48 saatte bir tekrarlatti
Evet su bile icilmiyor, ben başka sıvı da anlamıyorum Dr a sordum ictigim su ile bebegin suyunun alakası varmı diye kısmen var kısmen yok dedi ama su icsen iyi olur bu haftaya göre biraz daha fazla olsa suyu iyi olurdu dedi, bu arada eşim girdi araya başladı beni anlatmaya gemiyi icmiyo zorlamiyo kendini dedi Dr da dediki o zorluyordurda öyle hemen olmuyor bu isler zor geçiriyor maalesef dedi o kadar hoşuma gitti ki etrafındaki kadınlar bile beni anlamaz psikolojik derken bi erkeğin beni anlaması çok güzel birşey.Amin inşallah. Aynen öyle biteceğine olan inancımı kaybettim. 9 ay böyle geçecek gibi. Süt ürünleri yiyemiyorum. Sebze de ayrıca et ve baliktasu bile zor içiyorum. Birde hamilelikte sağlıklı beslenmek gerekiyor nasıl olacaksa artık sağlıklı geçtim beslensem yetecek
Artma ihtimali var çünkü benim 3. Gün embriyom 7. Günde 0,750 çıkmıştı 9. Gün 18 oldu, hayırlısı olsun dua et bol bolÇok tsk ederim canım benim üçüncü tüp bebek denenen bu kan değerleri hakkında pek bise anlamıyorum altı yıl önce iki defa denedim olmadı yeniden başladık telaşın merakım birazda ondan ozaman benim sekizinci günüm oluyor üç günde yukselirmi bu değerler moralimi çok bozmasın ama insan etkileniyor ışte benim üçüncü gün emriyosu sekize bolunmustu iki tane kondu esimde bende çok sakiniz ne yapacağımızı bilemedik ne olur bilginiz varsa bu konuda beni aydinlat senin üçüncü güm embriyonmu yedinci günde 0.750 çıktı
günaydın fıstıklar.. 16. haftaya girmiş olmama rağmen bnm de bulantılar geçmedi. Epey azaldı ama hala kontrollü yemek zorunda kalıyorum. başlangıçtan bu yana toplamda 2,8 kg almışım. İşin bu kısmı ii ama süt, balık, sebze ben de hiçbir şey yiyemiyorum. Sadece peynir ekmek, çorba, ızgara tavuk falan... yağsız kokusuz. .. endişe de ediyorum tabi bebiş için. yeteri kadar iyi besleyemiyor muyum onu diye. herkes iştah patlamasından söz ediyordu. ben patlamayı geçtim, iştahın i sini göremedim. ne aşerme ne bişi... ben de ümidimi tükettim valla. ağustosa kadar böyle gider...
Görümcem dün doğum yaptı tam 30 kilo aldı. Ben öyle bir iştah görmedim. Ne birşeyde tiksinme ne bulantı 9 ay ı gayet normal bir şekilde geçirdi. Ben yiyemeyince nasıl yiyemiyor sun hayret ediyorum ben deli gibi öğün gelsin diye bekliyordum diyor. Rahat geçirenler var biz şanssız gruptayızyani anlamıyorum ki... gecenin bi yarısı kadınların eşlerini yataktan kaldırıp markete manava göndermesi falan şehir efsanesi miymişyoksa biz mi öyle bi hamileliğe denk gelemedik... hiç düşündüğüm gibi bi dönem diilmiş ucunda şu minnaklar da olmasa.... oyyy yerim onları ben...
Evet onu bende anlamıyorum. Yiyemiyorum dediğimde ooo öyle olmaz yiycen sonra istersen ...... diyorlar öyle olmuyor deyince nazlaniyorsun diyorlar. Gerçekten kadınlar bile anlamıyor. Eşim benide Dr a şikayet etti ama kendimi zorlayıcı yemek için pişman oldu. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallahEvet su bile icilmiyor, ben başka sıvı da anlamıyorum Dr a sordum ictigim su ile bebegin suyunun alakası varmı diye kısmen var kısmen yok dedi ama su icsen iyi olur bu haftaya göre biraz daha fazla olsa suyu iyi olurdu dedi, bu arada eşim girdi araya başladı beni anlatmaya gemiyi icmiyo zorlamiyo kendini dedi Dr da dediki o zorluyordurda öyle hemen olmuyor bu isler zor geçiriyor maalesef dedi o kadar hoşuma gitti ki etrafındaki kadınlar bile beni anlamaz psikolojik derken bi erkeğin beni anlaması çok güzel birşey.
Görümcem dün doğum yaptı tam 30 kilo aldı. Ben öyle bir iştah görmedim. Ne birşeyde tiksinme ne bulantı 9 ay ı gayet normal bir şekilde geçirdi. Ben yiyemeyince nasıl yiyemiyor sun hayret ediyorum ben deli gibi öğün gelsin diye bekliyordum diyor. Rahat geçirenler var biz şanssız gruptayız
3.800 doğdu bebeğimiz. İştahını bir görsen 30 kilo az bile30 kilo muumaşallah... bebek kaç kilo doğdu peki?
Bana Dr dediki yemesende bebeğe birşey olmaz ama senin sağlığın için yemelisin dedigünaydın fıstıklar.. 16. haftaya girmiş olmama rağmen bnm de bulantılar geçmedi. Epey azaldı ama hala kontrollü yemek zorunda kalıyorum. başlangıçtan bu yana toplamda 2,8 kg almışım. İşin bu kısmı ii ama süt, balık, sebze ben de hiçbir şey yiyemiyorum. Sadece peynir ekmek, çorba, ızgara tavuk falan... yağsız kokusuz. .. endişe de ediyorum tabi bebiş için. yeteri kadar iyi besleyemiyor muyum onu diye. herkes iştah patlamasından söz ediyordu. ben patlamayı geçtim, iştahın i sini göremedim. ne aşerme ne bişi... ben de ümidimi tükettim valla. ağustosa kadar böyle gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?