2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Selam, en son girdiğin mesajını alıntıladım. Nerelerdesin, nasılsın?

Dolguluk birşey yoksa anestezisiz halledebilirler. Kırıklarda genelde köprü gibi birşey yapıyorlar ya. Olmadı geçici dolgu yaparlar. Sanırım kurşun içermeyen birşey kullanılması gerekiyordu. Ben de transferden bir hafta önce yaptırmıştım. Kurşun içermeyen için fark ödediğimi hatırlıyorum.
İnşallah çok uzun boylu bir sorun değildir.
Bu arada ufaklık da iyiymiş, çok sevindim.

Saolasın canım.Ya ağrı yapmasa bile yediklerim oraya kaçıcak diye takıntı yapıyorum.İnşallah dediğin gibi çok büyük bi sorun değildir.Dediğin gibiyse eğer kurşun içermeyen en azında bir alternatif olur.ufak bir kırık ama en azdan geçici falan bir çözüm bulunur inşallah.ben daha önce gidip tüm sorunlu dişlerimi kontrolden geçirmiştim hamile kaldığımda sorun çıkarmasın diye ama hamile kalamamıştım :) bebişimizde iyi ama bacaklarını çapraz yapmış dedi doktor göstermedi bize cinsiyetini :) ikili test sonucunda da tahmin yapılan hcg değerine baktım oda 180616.0 ml/ul/ml yazıyodu onda da bir tahmin yürütemedim.3 hafta sonraya çağırdı.baya uzun bi zaman artık nasıl geçer bilmem

KIZLAR BEBEKLERI ULTRASONDA KAÇINCI HAFTADA BEBEK ŞEKLİYLE GÖREBILIYORUZ YANİ KAFASI KOLLARI BACAKLARI NE ZAMAN NET BELLI OLUYO 10. HAFTAYA GİRDİM ŞUANA KADAR HEP SADECE EKRANDA KALP ATISI FARKEDILIYO..

KIZLAR BEBEKLERI ULTRASONDA KAÇINCI HAFTADA BEBEK ŞEKLİYLE GÖREBILIYORUZ YANİ KAFASI KOLLARI BACAKLARI NE ZAMAN NET BELLI OLUYO 10. HAFTAYA GİRDİM ŞUANA KADAR HEP SADECE EKRANDA KALP ATISI FARKEDILIYO..

cnm usg cihazı net değildir. yoksa bebek şeklinde görmen lazım. görmesen de bi sonraki kontrolde görürsün. ben 9 haftalıkken oyuncak ayıcık gibi görmüştüm:)

ve greenpepper
Kaçaklar aranıyor:), nerelerdesiniz?
canım ben cuma günü doktora gidicem büyük ihtimalle cinsiyetide belli olur.
ama bu ikinci planda.ben cuma günü amniyosentez yaptırıcam
ense kalınlığı ve ikili test riskli çıkınca iki doktorda bunu önerdi.
istanbulda gürkan beye yaptırıcam..harmony de olmuyor bana..
inşallah sorunsuz atlatırım Allahım.

Allah işini rast getirsin canim.. inşallah hem işlem hem sonuç sorunsuz olur.. dualarim seninle.

Allah kolaylık versin,inşallah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde halledilir.

inşallah bi sorun yoktur, harmony neden olmuyor sana merak ettim, haftayı mı kaçırdın

Kizlar ben bugun tarabyada bir kadina gittim hem kursun dokturdum hem de fal gibi biseyler soyledi kadin. Bebegin cinsiyetini sordum kiza benziyor ama kesin konusamam , senin pespese iki bebegin olacak, biri kiz biri erkek dedi, dehsete dustum

Kizlar ben bugun tarabyada bir kadina gittim hem kursun dokturdum hem de fal gibi biseyler soyledi kadin. Bebegin cinsiyetini sordum kiza benziyor ama kesin konusamam , senin pespese iki bebegin olacak, biri kiz biri erkek dedi, dehsete dustum
Ya benim de hep aklimdan geciyo.. olmadi olmadı simdi tup bebek oldu.. bi de doğumdan hemen sonra spontan hamile kalirsam diye.. hehehe sana falci soylemis.. kendin kaşınmışın

Ya benim de hep aklimdan geciyo.. olmadi olmadı simdi tup bebek oldu.. bi de doğumdan hemen sonra spontan hamile kalirsam diye.. hehehe sana falci soylemis.. kendin kaşınmışın

Valla nasilsa olmuyor demek lazim, hele emzirirken falan korunmayi elden birakmamali :)

İnşallah canım, eminim bir sorun yoktur. Gönlünü ferah tut.

Duam seninle arkadssm insallah hicbirseycik cikmiycak Allahimin izniyle.

Canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere

Bende ekim gibi falan tarot baktirmistim kasım sonu aralık başı gibi hamile olduğun haberini alacaksın 2015 te de sağlıklı bir erkek çocuk kucağına alacaksın demişti ama tarotto bi soru soruyorsun ya ben ona hamile kalabilecek miyim demiştim gerçi ben fala inanmıyorum ama o zaman bosluktaydim sanırım :) hem benim kızım olacak gerçi göz doktoru dedi ama, bugünde kadın doğuma gideceğim bakalım o gorecekmi ?

Allah işini rast getirsin canim.. inşallah hem işlem hem sonuç sorunsuz olur.. dualarim seninle.

Allah kolaylık versin,inşallah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde halledilir.

greenpepper guzel haberlerle geleceksin bize insallah. Sonuc ne kadar zamanda cikiyormus?

inşallah bi sorun yoktur, harmony neden olmuyor sana merak ettim, haftayı mı kaçırdın

İnşallah canım, eminim bir sorun yoktur. Gönlünü ferah tut.

Duam seninle arkadssm insallah hicbirseycik cikmiycak Allahimin izniyle.

Canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim.
inşallah işlem sorunsuz geçer ve sonucuda temiz çıkar.
sonuç hem üç gün sonra bir kısmı çıkıyor.geri kalanıda üç hafta sonra çıkıcak..
harmony testde bu sonuçlara göre olmuyormuş.amniyosentez kesin sonuç verirmiş....
benim için merakta bir bekleme süreci olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…