Muayene ücreti 21 gün için. İstersen 3 hafta sonra git. Boşuna para ödeme. Ama ikili test varsa 2 hafta sonra gidip, dediği gbi 1 ay sonra gidersen daha iyi olur. 12+5 çok ideal ikili test ve ense kalınlığı kontrolü için.Kizlar geldim dr dan minigim buyumus ck sukur hersey yolunda dedi.8 arti 5 siniz dedi. Transfer tarihine gore. 1 ay sonraya cagrdi bilmiyrm nasil dayanirm ki bi ay deyince dedim de bn istersen daha erken de gelebilirsin sen bilirsin ama 15 gunden erken gelme dedi. Ee ikili test dedim iste bi ay sonra geldiginde istiycm onu dedi. E kizlarLulinda cnm ozellikle ikimizde guvenc beyin hastasi oldugumuz icin soruyorum sana 12 . Hfta ikili test icin gec degilmi? Senden nzmn istemisti?
Bugun muayene hakkimizi 15. Gunde kullandik canim. Bu gitmemizde ucret verecegiz ozmn bn dayanabilirsem gercekten tam 4 ay sonragideyim arada olmadi ewimin yakininda muayene ucreti guvenc bey in muayene ucretinin onda biri olan :)))) :) bir kadin dogumcu buldum okuldaki tum hamis ogretmenler ona gidiyr bi ona giderim iki hafta sonra :) boylelikle bi ay sabretmis olurum herhalde :) sagol cnm. Opuyorum. Buarada ofisi kapatiyormussun hayirlisi olsun ya Ali pasa ile ne guzel sen ilgileniceksin herseyiyle :) ♡Muayene ücreti 21 gün için. İstersen 3 hafta sonra git. Boşuna para ödeme. Ama ikili test varsa 2 hafta sonra gidip, dediği gbi 1 ay sonra gidersen daha iyi olur. 12+5 çok ideal ikili test ve ense kalınlığı kontrolü için.
Seni çok iyi anlıyorum bende ayni durumdayım herkes artik bebegin seni duyuyor konuş onunla sakin ol yansıtma ona diyor, bende sinirlenmeden önce bebeğine açıklama yaptım hep bugün bak kızım birazdan anneni delirtecekler sen bana bakma keyfine bak dedim her sinirlenmeden önceKizlar son günlerde inanilmaz agresifim.. mufettis var dairede.. kosturmadan öldüm. Bi de akli kıtlarin arkasini toparlama var ki cabasi.. surekli kufur eder haldeyim.. Derhal sakinlesmem lazim bu kadar stres oğluma zarar verecek.. var mi onerisi olan?? Çay, ot, Çor, çöp..
Seni çok iyi anlıyorum bende ayni durumdayım herkes artik bebegin seni duyuyor konuş onunla sakin ol yansıtma ona diyor, bende sinirlenmeden önce bebeğine açıklama yaptım hep bugün bak kızım birazdan anneni delirtecekler sen bana bakma keyfine bak dedim her sinirlenmeden öncegüldü herkes bana bu arada benim %80 kız dedi arkadaşım kendisi göz doktoru ama gel bakalım deyince baktirdim :) cuma kesinleşir herhalde kendi doktoruna gideceğim 4 lu test icin
Benim daha yeni büyümeye başladı, 1-2 gündür belli oluyor artık. Daha erken senin için muhtemelen.Merhaba hanımlar..
Sadece bende mi oluyor bu merak ettim :) Karnım hiç büyümüyor gibi geliyor bana..
Ben mi takıntı ediyorum acep ?
Acıbadem Online a üye olmadan görebilir misin bilmiyorum, bir dene bakalım.4 ay yazmism 4 hafta olcaktiLulinda :)
cnm bide sen acibadem haftalik gebelik takibi kopyalamissin ya bn baktim netten bulamadim zahmet olmazsa link atarmisin?
Benim daha yeni büyümeye başladı, 1-2 gündür belli oluyor artık. Daha erken senin için muhtemelen.
:) Her gün yokluyorum artık kendi haline bıraktım :)
cinsiyet belli oldu mu senin?
Evet oğlumuz olacak. 13+1 de belli oldu.:) Her gün yokluyorum artık kendi haline bıraktım :)
cinsiyet belli oldu mu senin?
:):)Onun oglunun cinsiyeti 5 haftalikken falan belliydi
Allah kucagına almayı da nasip etsin..Evet oğlumuz olacak. 13+1 de belli oldu.
Ben de aynı ilaçları kullanıyorum canım decavit ve demir ama bu ilaçlar standart veriliyor herkese sanki bir de iştahımı açtı gibi geldi bana böyle midem kıyılıyor içtikten sonraÇok soru sordum bugun ama bana elevit yazdı yerine decavit aldım elevitte domuz katkısı varmış diye...bi de demir hapı verdi gunde 1tane..bunlar mecburi mi kilo yapıyo mu yani vitamin şart mı acaba
Canım internette sorun oldu giremedim , kahve lekelenmem oldu 2 gündür 1-2 damla , ağrılarım oluyor ... Dun o kadar huzursuz yattım ki hep kabus gordumNasıl oldun canım. Aklimdaydin baktım burdasin o halde her şey yolunda inşallah.benim minik leke olabiliyor arada kahverengi. Kanama gecti.Korku geçmiyor ama.haftaya pztesi kontrol var.sabırsızlıkla bekliyorum.
Slm iyiyim annemlerden eve dondum nihayet esimle ayni ortamda olmayi ozlemisim o suan ise gitmiyor birlikte evde tembellik yapiyoruz.ondan dolayi yorumlar yapamiyorum vaktimi esim aliyor :) bebek iyi ikili teste dr gerek yok dedi ense kalinligi ve burun durumu iyi imis.erkek olabilir dedi ama kesin sonuc 4 martta ozamana kadar listeye eklemeyin.tesekkurler
Goz doktoru :) bakalım cuma tüp doktoruma gideceğim o ne der :) daha önce düşük yaptığında falanda göz doktoru olan arkadaşım söyledi kesenin şeklinin bozulduğunu düşük yaptığımı falan :)% 80 kiz diyen goz doktoru mu
Aynen aksam yatıyorum uyuyamiyorum sabah uyanip kalkamiyorum.. bebislerle uykusuz gecelere hazirlik mi yapiyoruz acaba??Gunaydin kizlaaarrr...
Iki gundur surunerek kalkiyorum yataktan
Aynen, ben de inanmıyorum organik muhabbetine.. Hepsi kimyasal. Boyattırmayayım madem.Aynen, kedili boyası gelmiş teyzelerden oldum resmen. Geçende sordum doktora. 20.haftadan sonra boyatabilirsiniz dedi. Organik boyalar hikaye dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?