2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Muayene ücreti 21 gün için. İstersen 3 hafta sonra git. Boşuna para ödeme. Ama ikili test varsa 2 hafta sonra gidip, dediği gbi 1 ay sonra gidersen daha iyi olur. 12+5 çok ideal ikili test ve ense kalınlığı kontrolü için.

Bugun muayene hakkimizi 15. Gunde kullandik canim. Bu gitmemizde ucret verecegiz ozmn bn dayanabilirsem gercekten tam 4 ay sonragideyim arada olmadi ewimin yakininda muayene ucreti guvenc bey in muayene ucretinin onda biri olan :)))) :) bir kadin dogumcu buldum okuldaki tum hamis ogretmenler ona gidiyr bi ona giderim iki hafta sonra :) boylelikle bi ay sabretmis olurum herhalde :) sagol cnm. Opuyorum. Buarada ofisi kapatiyormussun hayirlisi olsun ya Ali pasa ile ne guzel sen ilgileniceksin herseyiyle :) ♡

Merhaba hanımlar..
Sadece bende mi oluyor bu merak ettim :) Karnım hiç büyümüyor gibi geliyor bana..
Ben mi takıntı ediyorum acep ?

Seni çok iyi anlıyorum bende ayni durumdayım herkes artik bebegin seni duyuyor konuş onunla sakin ol yansıtma ona diyor, bende sinirlenmeden önce bebeğine açıklama yaptım hep bugün bak kızım birazdan anneni delirtecekler sen bana bakma keyfine bak dedim her sinirlenmeden önce güldü herkes bana bu arada benim %80 kız dedi arkadaşım kendisi göz doktoru ama gel bakalım deyince baktirdim :) cuma kesinleşir herhalde kendi doktoruna gideceğim 4 lu test icin

% 80 kiz diyen goz doktoru mu

Çok soru sordum bugun ama bana elevit yazdı yerine decavit aldım elevitte domuz katkısı varmış diye...bi de demir hapı verdi gunde 1tane..bunlar mecburi mi kilo yapıyo mu yani vitamin şart mı acaba
Ben de aynı ilaçları kullanıyorum canım decavit ve demir ama bu ilaçlar standart veriliyor herkese sanki bir de iştahımı açtı gibi geldi bana böyle midem kıyılıyor içtikten sonra

Nasıl oldun canım. Aklimdaydin baktım burdasin o halde her şey yolunda inşallah.benim minik leke olabiliyor arada kahverengi. Kanama gecti.Korku geçmiyor ama.haftaya pztesi kontrol var.sabırsızlıkla bekliyorum.
Canım internette sorun oldu giremedim , kahve lekelenmem oldu 2 gündür 1-2 damla , ağrılarım oluyor ... Dun o kadar huzursuz yattım ki hep kabus gordum bugun daha sakinim ama , doktoruma sordum progestanı başladım tekrar gunde 2 tane , 200 er mg , aslında o başlama taraftarı degildi ama ben istedim , icim rahat etsin , strese giriyorum . Sen de rahat ol diycem ama insan olamıyor seni cok iyi anlıyorum .. Rabbim hayırlısını nasip etsin :))

O opuntia Nasılsın canım, buradasın biliyorum:)
Slm iyiyim annemlerden eve dondum nihayet esimle ayni ortamda olmayi ozlemisim o suan ise gitmiyor birlikte evde tembellik yapiyoruz.ondan dolayi yorumlar yapamiyorum vaktimi esim aliyor :) bebek iyi ikili teste dr gerek yok dedi ense kalinligi ve burun durumu iyi imis.erkek olabilir dedi ama kesin sonuc 4 martta ozamana kadar listeye eklemeyin.tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…