Beklerken kotu dusunceleri at kafandan ama.. hep iyisini olumlusunu düşün.. Huzur icinde bekle..arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim.
inşallah işlem sorunsuz geçer ve sonucuda temiz çıkar.
sonuç hem üç gün sonra bir kısmı çıkıyor.geri kalanıda üç hafta sonra çıkıcak..
harmony testde bu sonuçlara göre olmuyormuş.amniyosentez kesin sonuç verirmiş....
benim için merakta bir bekleme süreci olucak.
arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim.
harmony testde bu sonuçlara göre olmuyormuş.amniyosentez kesin sonuç verirmiş....
Beklerken kotu dusunceleri at kafandan ama.. hep iyisini olumlusunu düşün.. Huzur icinde bekle..
cnm iyi haberlerini bekliyoruz. dualarımızdasın.. sen içini ferah tut. hep iyi düşünelim, iyilerle karşılaşalım...
teşekkürler kızlar bende içimi ferah tutmaya çalışıyorum....elimden geldiğince...
kızlar bişey sorucm onbeşgün önce tsh 0,20 çıktı doktor onbeşgün sonra tekrar
yaptır deyince onunda sonucunu bugün aldım.0,03 çıktı.
gerekirse bir dahiliye ye gidip ilaca başlıyabilirmişim.yarın doktorumada sorucam.
sizlerin kaç çıkmıştı...yüksek olması daha sorunmuş.
İnşallah güzel haberlerini alacağız , içini ferah tut , bi sorun yoktur :)) sağlıkla büyüterken, doğduktan sonra da konuşacağız inşallah :)arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim.
Benimde bir ay önce 0,19 çıkmıştı.Düşüktü biraz.T3 ve T4 istedi doktor onlar normal çıktı.Dahiliyeye gittim ilaç vermedi.Bir ay sonra tekrarlayalım dedi.Dün yine kan verdim tsh-t3 ve t4 için.Dün öğrenemedim bugün öğleden sonra doktoru arayıp öğrenicem.teşekkürler kızlar bende içimi ferah tutmaya çalışıyorum....elimden geldiğince...
kızlar bişey sorucm onbeşgün önce tsh 0,20 çıktı doktor onbeşgün sonra tekrar
yaptır deyince onunda sonucunu bugün aldım.0,03 çıktı.
gerekirse bir dahiliye ye gidip ilaca başlıyabilirmişim.yarın doktorumada sorucam.
sizlerin kaç çıkmıştı...yüksek olması daha sorunmuş.
crinone jel kullanıyor musun, onu kullandığın sürece evet su gibi akıntı oluyo sürekli,arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. cevap verirseniz memnun olurum.
transferinizden sonra akıntınız oldumu? su gibi ... foşş diye akıyor bi akıntı benden günde 3-4 kez belki...
sizde de oldumu akıntı acaba? ilgilenip cevap verirseniz memnun olurum.
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
crinone jel kullanıyor musun, onu kullandığın sürece evet su gibi akıntı oluyo sürekli,
Himm guzel bir soru cnm bu cewabi bn de merak ettim bncekızlar harmony yaptıranlar 3 lü 4 lü testleri yaptırmıyor değil mi?
bizim sırada hangi testimiz var ayrıntılı ultrason mu var peki?
ben haftaya başka bi doktora gidicem 18.haftada oluyorum o zaman,
Ben de beyaz akıntı oldu su gibi rahmi yıkadıkları için diye düşünmüştüm ben..arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. cevap verirseniz memnun olurum.
transferinizden sonra akıntınız oldumu? su gibi ... foşş diye akıyor bi akıntı benden günde 3-4 kez belki...
Pardon ama sen dün bi topikte ikiz çocuk bakarken bunalan anneye- anneciksin -diyen kişisin di mi ya o arkadastan özür dilemelisin vicdanen bak transfer de olmuşsun inş.sen de anneliği tadarsın ama bence ah alma ..o arkadaşı üzdün..arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. cevap verirseniz memnun olurum.
Ya canım ben erken hissettim 2 kez sadece..sürekli olmuyodur bi de tabi bebeğin hareketli olduğu an bizim uyanık olmamız lazım..bebeğini hissedenler hergun hissediyorsunuz mu artik ben heran hissedemiyorum ozellikle bir kac gündür hastayum halim yok odami icerde hissetti acaba
Pardon ama sen dün bi topikte ikiz çocuk bakarken bunalan anneye- anneciksin -diyen kişisin di mi ya o arkadastan özür dilemelisin vicdanen bak transfer de olmuşsun inş.sen de anneliği tadarsın ama bence ah alma ..o arkadaşı üzdün..
bir kere ben ah alcak hiç bir şey demedim bur 1
"ikizlerim hayatımı bitirdi" diyen bir anneye asla tahammülüm yok , olamaz da bu 2
ben ona anneciksin demedim. "demek ki boşa dememişler anne var annecik var diye" dedim bu da 3.
o yüzden bence siz benim yazdıklarımı bir daha okuyun.
ben kalbimde insanlara karşı küçükcük de olsa kötü niyet beslemem. ama çocuklarım hayatımı bitirdi lafını da hazmetmem.
o kireç gibi kalıntılar da geliyo tabi , jelden sonra 10 dk yürü erisin diye demişlerdi bana ama tabi eritemediklerimiz öyle geri geliyoevet canım. sağolasın ya kime sorduysam cevap vermedi. çok sağol...
her sabah kullanıyorum jel. kireç gibi oluyor akıntı bir kere falan ama onun dışında. foşşş diye su gibi akıntı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?