Merhaba hanımlar..
Sadece bende mi oluyor bu merak ettim :) Karnım hiç büyümüyor gibi geliyor bana..
Ben mi takıntı ediyorum acep ?
Gunaydin. Hoofff bna da dun dr um kordonda kist war ama tek basina onmli bir sey degil bu dedi. O onmli deil desede aklima ck takildi oyuzden gece hic rahat uyuyamadm sabahta zor kaktim simdide basim agriyor. okulda zor duruyorum.Gunaydin kizlaaarrr...
Iki gundur surunerek kalkiyorum yataktan
Aynen aksam yatıyorum uyuyamiyorum sabah uyanip kalkamiyorum.. bebislerle uykusuz gecelere hazirlik mi yapiyoruz acaba??
Gunaydin. Hoofff bna da dun dr um kordonda kist war ama tek basina onmli bir sey degil bu dedi. O onmli deil desede aklima ck takildi oyuzden gece hic rahat uyuyamadm sabahta zor kaktim simdide basim agriyor. okulda zor duruyorum.
Senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim. Arada mesaj at, ses ver ama. Özlüyoruz. Mart ın ilk haftası epey kişinin cinsiyetleri netleşecek:)Slm iyiyim annemlerden eve dondum nihayet esimle ayni ortamda olmayi ozlemisim o suan ise gitmiyor birlikte evde tembellik yapiyoruz.ondan dolayi yorumlar yapamiyorum vaktimi esim aliyor :) bebek iyi ikili teste dr gerek yok dedi ense kalinligi ve burun durumu iyi imis.erkek olabilir dedi ama kesin sonuc 4 martta ozamana kadar listeye eklemeyin.tesekkurler
Ben sabaha karşı 5-6 gibi yatabiliyorum. 10 gibi kalkıyorum bu aralar. Ya da 22.00 gibi Yatıp sabah 5 gibi kalkıyorum. Zaten eskiden de zor uyuyan bir tiptim. Şimdi felaket. Dönerken canım yanıyor. Bir türlü rahat edemiyorum. Karın daha da şişince nasıl olacak?Gunaydin kizlaaarrr...
Iki gundur surunerek kalkiyorum yataktan
Ben sabaha karşı 5-6 gibi yatabiliyorum. 10 gibi kalkıyorum bu aralar. Ya da 22.00 gibi Yatıp sabah 5 gibi kalkıyorum. Zaten eskiden de zor uyuyan bir tiptim. Şimdi felaket. Dönerken canım yanıyor. Bir türlü rahat edemiyorum. Karın daha da şişince nasıl olacak?
Sanırım yatağa 3. kişi yastığını alacağım sonunda:)
Merhaba canim benim tahmini dogum tarihimde 24 agustos insallah cinsiyetide 3 martta ogrenecegiz umarim paylasirim :)Hoşgeldin, ekledim listeye.
merhabalar,kontrolümüz vardı bugün ikili test sonucunuda öğrendik.çok şükür bir problem çıkmadı.bacaklarını açmadığı için cinsiyet göremedik.yanlız bu ikili test sonucuna göre tahmin yapılıyordu.benim hcg değerinin yanında 180616.0 ml/ul/ml yazıyor.50 den düşün 50 den yukarı gibi rakamlarla tahmin yapıyoduk o yüzden anlayamadım.bilen varsa söyleyebilir mi?Bu arada dün dişi problemimi yazmıştım kmse cevap vermemişti ama haftaya çarşmba dişçiden randevu aldım.bakalım bir hafta daha sabretcem
Aynı sey bende de var, esim horul horul uyuyor ben 3-4 ancak , saga don ağrı sirtustu yat ağrı , bugünümüze şükür tabii ki ... Beb bi de tüm gün yatıyorum ya , kahve lekelenme de oluyor onu da takiyorum uyku hepten gidiyor. Sağlıkla bi doğsunlar da hepsinin popuşunu ısıralım :)Ben sabaha karşı 5-6 gibi yatabiliyorum. 10 gibi kalkıyorum bu aralar. Ya da 22.00 gibi Yatıp sabah 5 gibi kalkıyorum. Zaten eskiden de zor uyuyan bir tiptim. Şimdi felaket. Dönerken canım yanıyor. Bir türlü rahat edemiyorum. Karın daha da şişince nasıl olacak?
Sanırım yatağa 3. kişi yastığını alacağım sonunda:)
haftaya çarşmbaya aldım randevuyu.kanal olan dişimde kırık oldu arayada birşey girdikçe ağrı oluyo.gün geçmiyoki yeni bir sorunla karşılaşmıyımDis konusunda anestezi almadan disine dolgu veya kanal tedavisi yapabilirler ama acisi dayanilmaz olabilir. En dogrusunu dis hekimin bilir benim dis etlerimde kanama cok oluyor, dis fircasinin en yumusak olanini aldim, listerinele gargara yapiyorum.
haftaya çarşmbaya aldım randevuyu.kanal olan dişimde kırık oldu arayada birşey girdikçe ağrı oluyo.gün geçmiyoki yeni bir sorunla karşılaşmıyımgeçici falan bişy yapar inşallah beklersem ilerde daha sıkıntı olup diş daha kötü hal alabilir diye mecbur gidicem
kadın doğum doktorum dişçi bir görsün ona göre bilgi veririm dedi.artık haftaya gittiğimde dişçinin yanından kadın doğum doktorumu arıcam böle böle yapalım diyo yaptırıyım mı dicem heralde :)Git tabi ihmal etme, muhtemelen gecici bir sey yapar dedigin gibi ama idare eder seni. Aslinda telefonda durumu anlatsaydin en azindan ne yapacagini ogrenmis olurdun.
Merhaba canim benim tahmini dogum tarihimde 24 agustos insallah cinsiyetide 3 martta ogrenecegiz umarim paylasirim :)
İkinizi de ekledim canlarım. Listeye bakmak isteyenler 250. sayfaya bakabilir bundan sonra. Bulması kolay oldu:)Herkese günaydın,
Ipad dem yazıyorum, şu çoklu cevabı beceremedim:) herkese güzel dilekleri için teşekkür:)
Bende çok sinirliyim, sakin olmaya çalışıyorum ama kendimi sürekli söylenirsen buluyorum..
Geceleri bende çok geç yatıyorum sabah geç kalkıyorum, ayrıca dönerken bende de gaz sancısı gibi anlık acı oluyor.
Lulindacığım benide eklerimizin, eklemiştin ama son listede göremedim:)
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?