2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bizde de aynıydı. Erkek kesin Ali'yle di. Kızda kararsızdık ama Ayşe, Zeynep veya Deniz olabilir diye düşünüyorduk.

Cnm ne guzelmis ya 4 luye gerek duyulmamasi temiz cikinca sonucun guvenc muhtemelen bnada harmony der. Ins bnmkide sznki gbi tertemiz cikar. Nkdra yaptrmistin tatlim gebelab ta harmony yi?
1590tl idi. Yaş faktöründen dolayı Harmony yaptırmak benim fikrimdi. Güvenç bey de onaylamıştı. Yoksa bu test biraz pahalı olduğundan direk teklif edeceğini sanmıyorum. Ama başka hiçbir test gerektirmediğinden iyi birşey bence. Ben gerilirdim her testte çünkü, muhtemelen yaştan ötürü yüksek risk çıkacaktı.
Güvenç bey şunu da söyledi. Tüp bebekler çoğunlukla en iyi ve güçlü embriyoların yapıldığı için anomali normal hamileliğe göre daha az oluyor dedi. O yüzden içini ferah tut. Sen de güzel bir sonuç alırsın bence.

ayy vallaha aynen cnm kimi zamam firil firil ne yatiriyo ne oturtuyo sabahtan oyleydi benimde muz yedim sut ictim dusa girdim ilik uzandim yok bemde korktum ama aksam ustu basladi yine masallah oyyy yesinler onlari

Benim esim de kiz olsaydi Ayşe koycam diyordu.. ben kesinlikle istemiyordum.. diyeceksin niye??
E benim Ayşe

Yaa bak bir de ne sorucam sana, burada herkesin adinin yani kullanici adinin asagi yukari bir anlami kestirilebiliyor, gecen gun konsere gitmistik esimle, arada cepten foruma bakmistim , 2. Yari aklima takildi durdu, asmakilit diye kullanici adi almak insanin aklina nerden gelir diye

Oncelikle tüm kardeslerime hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Cinsiyetleri belli olan bebeklerimizin annelerini tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…