Tebriklerslm kızlar hepinize iyi akşamlar lulinda nazlı çıktıyı KIZ olarak değiştirebilirsin canım artık 1 haftadır giremiyorum dr larda geçti haftam allaha şükür iyiyiz inşallah sizde iyisinizdir
Sagolasin arkadasimm ilgilendigin icin.Kullanılan jelden ötürü çok sık akıntı oluyordu bende. Bayağı islaklık şeklinde.
Rica ederim. İnşallah olumlu sonuç alırsın sende.Sagolasin arkadasimm ilgilendigin icin.
valla kertmeye gerek kalmıycak bugün öğrendik kız olduğunu 3 tane talibimiz olduNazlılar kız çıktı:) Kız erkek eşitlendi gibi. Kertelim mi napalım
benim içinde eşim içinde kız-erkek farketmiyorda oğlanın adı hazırdı ali olacaktı şimdi kız ismi arayacağız bakalımKizlar geliyooorr.. Sen kiz mi daha cok istiyordun erkek mi?
Ben de bugun hamile yogasi ve hamile pilatesi dvd'leri aldim
Cnm ne guzelmis ya 4 luye gerek duyulmamasi temiz cikinca sonucun guvenc muhtemelen bnada harmony der. Ins bnmkide sznki gbi tertemiz cikar. Nkdra yaptrmistin tatlim gebelab ta harmony yi?Yok canım başka test yok bizim. 20-21. Haftada Detaylı ultrasona girecekmişiz.
1590tl idi. Yaş faktöründen dolayı Harmony yaptırmak benim fikrimdi. Güvenç bey de onaylamıştı. Yoksa bu test biraz pahalı olduğundan direk teklif edeceğini sanmıyorum. Ama başka hiçbir test gerektirmediğinden iyi birşey bence. Ben gerilirdim her testte çünkü, muhtemelen yaştan ötürü yüksek risk çıkacaktı.Cnm ne guzelmis ya 4 luye gerek duyulmamasi temiz cikinca sonucun guvenc muhtemelen bnada harmony der. Ins bnmkide sznki gbi tertemiz cikar. Nkdra yaptrmistin tatlim gebelab ta harmony yi?
Benim esim de kiz olsaydi Ayşe koycam diyordu.. ben kesinlikle istemiyordum.. diyeceksin niye??Bizde de aynıydı. Erkek kesin Ali'yle di. Kızda kararsızdık ama Ayşe, Zeynep veya Deniz olabilir diye düşünüyorduk.
sevcanf canim ben de ayni seyi yazacaktim simdi senin yazdigini okudum. Onceki aksam göbek deligi civarinda oglan fıkır fıkır oynuyordu. Dun aksam tık yok.. tatli yedim olmadi turşu yedim olmadi.. salladim durttum yok.. yattim uyudum. Sabah yine alttan alttan vuruyo.. korktum ama ne yalan soyleyim.. gunu gununu tutmuyo.
Benim esim de kiz olsaydi Ayşe koycam diyordu.. ben kesinlikle istemiyordum.. diyeceksin niye??
E benim Ayşe
Benim esim de kiz olsaydi Ayşe koycam diyordu.. ben kesinlikle istemiyordum.. diyeceksin niye??
E benim Ayşe
Fotomuz nerde? :)Ay buna koptum
Grili benim:) tesekkürlerHanginiz, hanginiz anlamadım ama çok hoşsunuz ikinizde:)
Sizde göbişlerinizde çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?