2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bu arada bende 16. Hafta oldum ama hala progestana vajinadan devam ediyorum biktim artik ama mecbur ;( gecen hfta sadece bi kere kahverengi lekem olmustu doktorm devam edicez dedi cok sukur bi tehlike yok ama insan korkuyo gene su gunleri bi atlatsak hayirlisiyla rabbim herkesi korusun..

Iyı olmana çokk sevindim . Doğduklarında uykuya dinlenmeye veda diycez, şimdiden dinlendiriyor bizi kuzular :)) ben de yatıyorum canım benim , bi wc bi banyo arada 5 dk yürüyorum hepsi bu . Progestan benim de devam . Napalım bizim minikler de böyle Nazlı imiş :)) çok öpüyorum seni. Dinlenmene bak , keyfini çıkaralım :))

Allaha Şükürler olsun canm geçti çok sukur teşekkür ederim...allah korusun kimse yaşamasın benm yaşadıklarımı ama çok haklısın çok uzun süre kalan var bn de sana bakarım kimsem yok deme bizler Varız her zman elimizden geleni yaparız burda kardes olduk artık...
Canm cinsiyet daha bana daha söylemedi doktoelar sordum dusuk riski var dedi bi atlatalim oyle dedi ama nedense topikte bi kız diye söylenmiş yanlışlıkla öyle de gidiyor hahaha ) ama bncede kız gibi sanki bakalm nasip öğrenir öğrenmez haber vericem sizlere zaten kız topigi oldu bence erkekleri gectiler yani öpüyorum tatlisim ...

Bende senin iyi olmana çok sevindim tatlım allah razı olsun hep yazmışsın sormuşsun beni bizim bebisler gerçekten nazli çıktı :) vala hayırlısı ile kucagimiza sağ salim alalım da uykusuz geceler olsun diye dua ediyorum razıyım yani...ama gayet dinlendim bebis sayesinde bu aralar bnde seni çok öpüyorum kendine ve bebişe çok dikkat et haberleselim yine. Bakalım 12 martta kontrolüm var benm yatisa devam mı yoksa tamam mı bişey diycek doktor nasip te bu varmış bunu yaşıyoruz biz de allah emanet olun canm. Aynen bende artık keyfini çıkarmaya başladım

esilaecrin canim benim yat uzam dert etme bi seyi.. cok cok guzel.gunler bizileri BEKLİYOR.. Benim de telefon yasak evde işte yada gizliden evde kullaniyorum.. bol bol kitap oku.. alim olsun bebiş.. öpüyorum göbüşten..

göbüşüm icin yaptığınız güzel yorumlar icin de teşekkür ederim kızlar.. sevgiler..

Cnm benm çok sağol allahın izni ile güzel günler gelecek ınsllah çok yakın...bende gizlice giriyorum nete aynen eşim kızıyor bi de doktor kesin talimat verdi sağolsun ama burda sizle konuşunca rahatliyorum diyorum anlamiyorlar destek oluyoruz birbirimize ama onlar ne anlar neyseki eşim çalışıyor da böyle arada kaçamak yapabiliyorum bnde seni ve ruzgar bebegi çok öpüyorum kib tatlisim :)

Hayırlı olsun canım bütün kızlar toplandık bakalım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Sende kendine ve bebişine iyi bak canım allaha emanet olun ikinizde

opera klasik muzik beni cok geriyor.. adanadayken senfoniye giderdim, canli inanilmaz oluyor.. xok heyecan verici ama banttan dinleyemiyorum.. sanki gıy gıy da gıy gıy gibi geliyo.. ben geirlirsem oğlan da gerilir.. bu nedenle daha cok sevdigim kaliteli muzikleri dinliyorum hatta mümkün olduğunca yuksel sesle eşlik ediyorum. Muzik listemizde vedat sakman, bulent ortacgil, ezginin günlüğü, fikret kizilok, mabel matiz, sezen aksu, nilufer, kayahan vs var..

Valla sizin liste gayet soft ve ruha hitap eden muzikler.. biz hemen hemen her cuma istanbul devlet senfoninin konserlerine gidiyoruz, evde de dinlemeye gayret ediyorum ama canlisindan sonra ayni tadi vermiyor elbet. radyo voyage var istanbulda cekiyor sadece ama internet yayini var, evde arabada hep o acik bizde, dunyanin etnik muziklerini caliyor. Bir dene istersen

Bende kullanıyorum canım jel napıyor yan etkimi ypiyor

Bende haftaya 12 hafta oluyor bende bırakacam ama korkuyorum inan leke falan cok sukur olmadi ama korkuyorum inan

Kizlar bir sorum olacak
dunden beri gogus uclarim acimaya basladi, kahverengi kisim kasinti aci arasi bir halde. Gogus icin kremler son haftalarda kullaniliyor diye biliyorum benimki nedendir acaba? O kremlerden alsam mi eczaneden falan?
Krem kullanmayı hic sormadim ama benimkilerde bazen felaket kasiniyor, bazende sizlama seklinde acıyor :) sadece kahverengi kısımları bide uçları kuruyup catladi gibi

Cok guzel, cok sevindim
Ben de acaba bebis kiz olabilir mi diye dusunurken kiz olduguna inandirmaya basladim kendimi, esim pipisini gorduk diyip son umutlarimi da tarumar ediyor
Senin esin kizmi istiyor daha çok erkekmi ? Bu arada sanırım ikili testin sonucu doğru çıkıyor bendede tuttu 72 idi kız dediler ama kesin konuşmadı Dr kıza benziyor dedi, babada her an bi erkek patlatirlarmi acaba eşim kız olacağı için çok mutlu yıkılır herhalde adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…