- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Ben Reşitpaşa dayım yani İstinye parka 10 dk benim evim kadıköy Florence bizim doktorlar yönlendirmişti yoksa ben buruksel tüp bebeğe gidecektim eve yakin ve yücel bey prof diye bizim doktorlara ayıp olmasın diye gittim görüştüm kadikoy Florence Dr çok pozitif ve guler yüzlü gelince kaldım :) çiftehavuzlar da fetus diye bi yer varmış oraya yönlendirdi beni 20 haftada ama kime giderim bilmiyorumBir isim verdi mi? Benim florence nightingaledeki doktorum da perinatolog, herman isci. Yine ayni hastanede prof.dr. alin basgul var, nisantasinda benim tupcunun kliniginde riza madazli var. Sen karsidasin gerci ama doktor ariyorsan diye soyleyim dedim
Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, Aşağı yukarı hepimiz hamileligimizin yarısına geldik en zorunlu atlattik sayılır Allahım hicbirimizi kotu şeylerle sinamasin inşallah, sanada o kotu günlerini tekrar yaşatmasını iyi olsun herşey bundan sonra senin icinGünaydın güzel anneler ...
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Arkadaşımgulsennnn sağolsun hep iletti iyi dileklerinizi dualarınizi destek olduğunuzu...
Bir süredir çok zor günler geçirdim doktorum ve eşim telefonu yasakladı bu sebeple sizlere yazamadım hepinizi tanımıyorum ama gerçekten çok özledim.
1 hafta hastanede yattım yoğun kanama sebebi ile suan gayet ıyıyım Rabbime şükürler olsun bebeğimi 3. Kez bana bagisladi. Çok büyük parçalar düşürdum hiç durmadan kanama geldi çok zor günlerdi allah bir daha yaşatmasin hiç görmemiş gibi yapsın insalah.
Şuan iyiyim ama hala dinleniyorum puroloton depot hafta da 1 ve progestan 200 mg 3×1 ağız yolu ile kullanıyorum bol sıvı tüketip sürekli uzanıyorum is yapmak kesinlikle yasak ve evimde kalamiyorum bu sebeple hersey ayağıma geliyor yemek vs... bir tek wc icin kalkiyorum bir de duş almak için oda sık sık değil...
Benm durumum böyle kızlar hepinizi öpüyorum kendinize ve bebislere çok dikkat edin Rabbim hepimizi korusun amin....
Amin canm benm. Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsunAllahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, Aşağı yukarı hepimiz hamileligimizin yarısına geldik en zorunlu atlattik sayılır Allahım hicbirimizi kotu şeylerle sinamasin inşallah, sanada o kotu günlerini tekrar yaşatmasını iyi olsun herşey bundan sonra senin icin
Krem kullanmayı hic sormadim ama benimkilerde bazen felaket kasiniyor, bazende sizlama seklinde acıyor :) sadece kahverengi kısımları bide uçları kuruyup catladi gibi
Senin esin kizmi istiyor daha çok erkekmi ? Bu arada sanırım ikili testin sonucu doğru çıkıyor bendede tuttu 72 idi kız dediler ama kesin konuşmadı Dr kıza benziyor dedi, babada her an bi erkek patlatirlarmi acaba eşim kız olacağı için çok mutlu yıkılır herhalde adam
Hiç sorma valla, haftalardır böyle. Hiç öyle huylarım huylarım yoktu. Umarım kısa zamanda eski ye dönerim:)Allahim bu saate uyumayan biri daha mi var
Hiç sorma valla, haftalardır böyle. Hiç öyle huylarım huylarım yoktu. Umarım kısa zamanda eski ye dönerim:)
Çok güzel maşallahVeee karşınızda göbüş..
ne yaptiysam duzeltemedim fotoyu.. yan duruyo.. ya da telefonda öyle.. Ama yine de kooocaaaamaaaannnn...
65 kiloyum bu arada
Beni de perinatolog a göndermişti. Prof.dr. Recep Has var şişli de ona gittim. Seni gönderme sebebi nedir bilmiyorum ama ben riskli grupta olduğum için göndermişti. Riskli gebelik lerde Türkiye de en iyi doktorlardan biri. Araştır istersen ben çok memnun kaldım.Benim doktorum beni perinatoloji doktoruna yönlendirdi
Baş agrısı bende de oluyor parol içebilirsin ama cok zorda kalırsan..Kizlat gunaydin Benim bu Öğürmelerim nezaman geçecek ya baş ağrısı da biryerden
Benim de aynen hala düzelmedi. Şimdi karın büyüdükçe dönmek de zorlaştı. Çok canım acıyor. Hamile deyince uyku basar derler, ben de tam tersi oldu. Sabaha karşı uyuma, ya da sabaha karşı uyanma. Zaten uyuduğumda kaliteli değil, Bölük pörçük. Gerçi gün içinde enerji düşüklüğü hissetmiyorum enteresan bir şekilde. Belki sabah aldığım vitaminden dolayı olabilir.Hiç sorma valla, haftalardır böyle. Hiç öyle huylarım huylarım yoktu. Umarım kısa zamanda eski ye dönerim:)
Ay fotodaki n o kahverengi tüylü şey yoksa düşündüğüm şey mi?? Hastasıyızzzzzz....Bir arkadaşım hediye etti. Kendim dinlemeye tahammül edemiyorum ama kulaklık göbeğimde:) Ksilofonla klasik müzik parçalarını yeniden çalmışlar. Bunun dışında Ali genelde rock fm dinliyor. Alışsın sıpa:)Eki Görüntüle 1436661
Baş agrısı bende de oluyor parol içebilirsin ama cok zorda kalırsan..
öğürmeler 4.ayda geçmeli canım benim 10.haftada azaldı limon ve marulla kestim şimdi de sabah bulantılarıma limonlu suyla çözüm buldum bulantı berbat bi şey limonu dene tabi düşük tansiyonun yoksa ben tüm de yiyorum zaten ekşi ye tam gaz devam bi lokma tatlı alamıyorum agzıma ki ben tatlı delisiydim..
İnş.geçer canım zaten en uzun 16 hafta diyorlar biter umarım..Sağol canım ya bende kimi zaman tansiyon düşüyor 15+6 dayım geçsin artık
Valla ben pipi mipi göremedim sadece erkek olsa su aradaki çıkıntı daha fazla olur dediler :) o aradaki çıkıntı 20. Haftada fazlalasirmi bilemem :) eşim yikilirda bebeğinin amcaları çok sevinir :)Ben bepanthene surmeye basladim, hem aviyor hem ucu kurumus dedigin gibi
Bende sureyim bari gerçi benim kaşıntı ve acı geçti ama kuruluğu ve soyulması var hala
biz ikili test yaptirmadik harmony yaptirdik ya o yuzden bir sey diyemem. Biz esimle once erkek istiyorduk sonra kiz istemeye basladik ama ben dr erkek diyince bozuldum yani meger benim kendimden bir opera junior yaratma iddiam varmis.. aslan burcuyum ya ondan sanirim
Sana da iyi pazarlar. Bana da oluyor arada. Özellikle yatakta dönerken. Bir de sırt üstü yatarken bazen.Kızlar bi şey sorucam , sol kasığımda özellikle yumurtalığıma denk gelen yerde arada bıçak sokar gibi ağrı giriyor 2 gündür , oldu mı sizde ya da oluyor mu , bir de ara ara baş dönmesi oluyor . Gece yatınca özellikle ... Iyı pazarlar bu arada :)
Kızlar bi şey sorucam , sol kasığımda özellikle yumurtalığıma denk gelen yerde arada bıçak sokar gibi ağrı giriyor 2 gündür , oldu mı sizde ya da oluyor mu , bir de ara ara baş dönmesi oluyor . Gece yatınca özellikle ... Iyı pazarlar bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?