- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Bende herşey normal gözüküyor su anda detaylı USG var ya 20. Haftada onun için gönderdi, ben radyoloji doktoru yapar diye düşünüyordum perinatolog varmı sizin hastanede dedi yok dedim detaylı USG için sormustum diyince olay bu şekilde gelistiBeni de perinatolog a göndermişti. Prof.dr. Recep Has var şişli de ona gittim. Seni gönderme sebebi nedir bilmiyorum ama ben riskli grupta olduğum için göndermişti. Riskli gebelik lerde Türkiye de en iyi doktorlardan biri. Araştır istersen ben çok memnun kaldım.
Canım benimkide devam ediyorKizlat gunaydin Benim bu Öğürmelerim nezaman geçecek ya baş ağrısı da biryerden
Benimde sağ alt tarafta disimde ufak bi kirik oldu.iki disimin arasi acildi.sordum doktoruma gidip göster bi dedi.carsamba gunu gidicem diş doktorunaCanim rahim genislemesinden oluyor banada sağ tarafta olmuştu hatta Afedersin çisimi yaparken de çok acıyordu geçmiş olsun.
Kizlar Ya aksilikte buya benim sol tarafım da arka disimden biri kırıldı disciden randevu alsam bakarlar mi bana
Benimde sağ alt tarafta disimde ufak bi kirik oldu.iki disimin arasi acildi.sordum doktoruma gidip göster bi dedi.carsamba gunu gidicem diş doktoruna
Geçmiş olsun , dişler de ayrı konu ... İmşallah sorunsuz hallolur . Sağol cevabın için :)Canim bende ayin 11ine aldım randevu bakalım hayırlısı inşallah geçmiş olsun sana da
Anladım cnm. Bende Allah korusun sıkıntı var sandım. Perinatolog göndermesi daha iyi olmuş o zaman.Bende herşey normal gözüküyor su anda detaylı USG var ya 20. Haftada onun için gönderdi, ben radyoloji doktoru yapar diye düşünüyordum perinatolog varmı sizin hastanede dedi yok dedim detaylı USG için sormustum diyince olay bu şekilde gelisti
Ya bisey sorucam sizde de oluyomu agiz tadi bozuklugu biseyler yedikten sonra agzimin ici zehir gibi ya cok kotu bisey. Bulanti kusmam gecti cok sukur bulanti ilaci almiyorum artik ama bu agiz tadi beni mahvediyosizde de oldumu olduysa nezaman gecti kizlar?
Benim devam ediyo ama her yiyecekte değil soğuk bi salatalık yiyince rahatlıyorum..Ya bisey sorucam sizde de oluyomu agiz tadi bozuklugu biseyler yedikten sonra agzimin ici zehir gibi ya cok kotu bisey. Bulanti kusmam gecti cok sukur bulanti ilaci almiyorum artik ama bu agiz tadi beni mahvediyosizde de oldumu olduysa nezaman gecti kizlar?
Yaa ne yesem boyle yaa cok fena bi cozum bulamadim sabir artik nediyimBenim devam ediyo ama her yiyecekte değil soğuk bi salatalık yiyince rahatlıyorum..
Sakız ben de biraz işe yaramıştı. Dene istersen.Yaa ne yesem boyle yaa cok fena bi cozum bulamadim sabir artik nediyim
Süreç hiç eğlenceli değil bu bi gerçekYaa ne yesem boyle yaa cok fena bi cozum bulamadim sabir artik nediyim
Olmaz mı hiçYa bisey sorucam sizde de oluyomu agiz tadi bozuklugu biseyler yedikten sonra agzimin ici zehir gibi ya cok kotu bisey. Bulanti kusmam gecti cok sukur bulanti ilaci almiyorum artik ama bu agiz tadi beni mahvediyosizde de oldumu olduysa nezaman gecti kizlar?
Kedilerinefendistamost: 39705662 .!.:Süreç hiç eğlenceli değil bu bi gerçek bitkinlik gıcıklık bulantı sersemlik uyku tipsizlik bakımsızlık Allahtan sonunda paha biçilmez bi ödül var :) sağlıkla doğsunlar yeterrrr....
Kedilerinefendisi yarın öğlen 1 de 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilecek inşallah tutar. Sana haber vericem pozitif sonucu alirsam... dua edin lütfen. ..Süreç hiç eğlenceli değil bu bi gerçekbitkinlik gıcıklık bulantı sersemlik uyku tipsizlik bakımsızlık Allahtan sonunda paha biçilmez bi ödül var :) sağlıkla doğsunlar yeterrrr....
Gecmek mi ayy sanki daha da artti yaa yemekten sonra biraz neneli sekerle idare ediyorm ama caresi yokOlmaz mı hiçben hep 16. Haftada geçer diye umut ediyordum ama demek ki geçmiyormuş
Dualarım seninle , ınsallah pozitif ve guzel sonucu alacaksın :)) haberlerini bekliyoruz .Kedilerinefendisi yarın öğlen 1 de 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilecek inşallah tutar. Sana haber vericem pozitif sonucu alirsam... dua edin lütfen. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?