2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canim esilaecrin çok iyi Allaha Şükür bebekte. konustuk hafif lekelenme devam ediyor ama çok şükür iyi doktordan gelmişti evinde dinleniyor hareketlerine çok dikkat ediyor
Canım iletir misin esilaecrine benim de lekelenmem devam ediyor , yatıyorum ben de , içini ferah tutsun nolur zor oluyor biliyorum ama hersey yolunda su an ve öyle de devam edecek :) çok selamlar

Rica ederim. Ben vitamin dışında herşeyi 9. Hafta bıraktım. En başından beri Elevit kullanıyorum. Onun dışında 2 hafta önce Cal-d ve magnezyum efervesan başladım. Balık yiyemediğim için balık yağı alıyordum. Artık yiyorum, paket bitince devam etmedim.
Elevit i sabah alıyorum. Cal-D yi gün aşırı sabah alıyorum. Magnezyum u akşamları.
Ben 13+1 de cinsiyet ögrendim ama Acıbadem deki doktorum da. 14+4 te de Bahçeci deki kontrolde teyit edildi.

Benim doktorum beni perinatoloji doktoruna yönlendirdi
Kizlar bir sorum olacak
dunden beri gogus uclarim acimaya basladi, kahverengi kisim kasinti aci arasi bir halde. Gogus icin kremler son haftalarda kullaniliyor diye biliyorum benimki nedendir acaba? O kremlerden alsam mi eczaneden falan?

Kesinlikle katiliyorum, ben isten ayrilali neredeyse 2,5 sene oldu, calisirken mesaiden eve dondugumde yaptigim isleri butun gun evdeyken zar zor yetistiriyorum. Gunduz uyumam, max. 08.00de kalkarim, tv neredeyse hic acmam.. gerci bebek gelince zaman planlamasi hikaye olacak kesin ama evde insan tembellesiyor ve koreliyor

Veee karşınızda göbüş..
ne yaptiysam duzeltemedim fotoyu.. yan duruyo.. ya da telefonda öyle.. Ama yine de kooocaaaamaaaannnn...
65 kiloyum bu arada

masallah senin gobek de heybetliymis
Benim de buyuk valla ama su onemli ayrintiyi atlamayalim, burada neredeyse herkes bulanti sorunu yasadi, ilk 3 ay yemek yiyemediklerinden kilo almadilar ya da 5-6 kg verenler oldu.. biz yedigimiz icin kilo almaya da gobek buyutmeye de erken basladik. Benim ablam da ilk 3 ay hic kilo almamisti sonra bulantilar bir gecti 5 ayda 11 kilo doguma kadar 25 kilo almisti, ailece yemeyi seviyoruz, tabi o 50 kiloyla hamile kalmisti ben 60 sen de 60la basladin sanirim, 75e kadar yolu var diyorum

Benim doktorum beni perinatoloji doktoruna yönlendirdi

Bir isim verdi mi? Benim florence nightingaledeki doktorum da perinatolog, herman isci. Yine ayni hastanede prof.dr. alin basgul var, nisantasinda benim tupcunun kliniginde riza madazli var. Sen karsidasin gerci ama doktor ariyorsan diye soyleyim dedim

Merhaba herkese, bakıyorum burda tanıdıklarda varmış! Okudum ara ara. Bakiyorum çoğumuz aynı durumda. Bende fit olmak istiyorum. Ama çok keyifsizim. Şu crinone jel i 12.haftaya kadar kullancakmışım. Bazılarınız 9.dan sonra daha bişey kullanmıyor yazmıssınız. Bu jel beni mahfetti.

Hoşgeldin canım. Genelde çoğunluk 12. Haftaya kadar jel kullanıyor. Senin de az kalmış. Uyguladıktan sonra yürüyorsun değil mi? O zaman epey iyi emiliyor.

Gidince sende çok heyecanlancaksın inşallah girmeden 5-10 dk önce çıkolata ye o hareketlendiriyomuş. Canım jeli biranda mı kestin yoksa arada yapıp arada yapmadan mı?? Bende kesmek istiyorum ama nasıl kessem bilemedim.
Benim migdem 9. 10. Haftaya kadar çok bulanıyordu ama hiç çıkartmamıştım. 9. Haftadan beri migde bulantım azaldı ama ilginç ki biranda birşeyden kalkıyor ve çıkartıyorum ogurmede var kuru kuru, nasıl oluyor anlamadım migde bulantım geçti saçma sapan ogurup çıkartıyorum. Senin nasıl?
Cinsiyetle ilgili hiçbirşey demedi sordum yorum yapmadı.

Günaydın güzel anneler ...
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Arkadaşım gulsennnn sağolsun hep iletti iyi dileklerinizi dualarınizi destek olduğunuzu...
Bir süredir çok zor günler geçirdim doktorum ve eşim telefonu yasakladı bu sebeple sizlere yazamadım hepinizi tanımıyorum ama gerçekten çok özledim.

1 hafta hastanede yattım yoğun kanama sebebi ile suan gayet ıyıyım Rabbime şükürler olsun bebeğimi 3. Kez bana bagisladi. Çok büyük parçalar düşürdum hiç durmadan kanama geldi çok zor günlerdi allah bir daha yaşatmasin hiç görmemiş gibi yapsın insalah.

Şuan iyiyim ama hala dinleniyorum puroloton depot hafta da 1 ve progestan 200 mg 3×1 ağız yolu ile kullanıyorum bol sıvı tüketip sürekli uzanıyorum is yapmak kesinlikle yasak ve evimde kalamiyorum bu sebeple hersey ayağıma geliyor yemek vs... bir tek wc icin kalkiyorum bir de duş almak için oda sık sık değil...

Benm durumum böyle kızlar hepinizi öpüyorum kendinize ve bebislere çok dikkat edin Rabbim hepimizi korusun amin....

Günaydın canım,
Çok şükür iyisiniz ya önemli olan o. Ne güzel herkes sana hizmet ediyor öyle düşün:)

[TABLE='' class: grid, width: 500'']
[TR]
[TD]
" " Hamilemiz " " [/TD]

[TD]
Cinsiyetler
[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD] Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]1- Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2- asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Ela[/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3- esilaecrin [/TD]
[TD][/TD][TD]Kiz[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4- sevcanf [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5- Lulinda [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]08.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6- Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7- gyilmaz1982 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]8- S sevimli26 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]9- @serap07 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]10- gypsy84 [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11- gulsennnn [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]12- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]13- @quzu [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]14- tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]15- opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]16- opera [/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]17- opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ada [/TD]
[TD]23.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]18- opera [/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]24.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]19- Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]20- O opuntia [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]21- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]22- @lostlife [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]23- @marpesa [/TD]
[TD]Nazlı çıktı:) [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]24- papatyam83 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]25- @Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]Kız-İkizi ?[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]26- coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]27- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]28- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]29- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]30- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]31- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]32- @fulya01 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]33- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]34- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]35- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]36- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]37- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]38- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]39- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]40- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Amanin iste hayalini kurdugum urun, demekki bu konuda kafayi yiyen bir tek ben degilmisim
esilaecrin canim benim cok gecmis olsun, zaten gelmis gecmis artik. Aylarca hastanede yatanlar oluyor, sen en azinan evdesin, sana hizmet edecek yakinlarin var. Ben senin durumunda olsam ne annem var ne babam, esim yumurta kiramaz.. o yuzden kendini hic uzme ve sayili gunum kaldi cabucak gecer de bu arada seninkinin cinsiyeti kizdi degil mi?

Gecmis olsun yaa insalah sag salim kucagina alirsin bebegini insalah zor seyler yasamissin allah bidaha yasatmasin insalah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…