Canım iletir misin esilaecrine benim de lekelenmem devam ediyor , yatıyorum ben de , içini ferah tutsun nolur zor oluyor biliyorum ama hersey yolunda su an ve öyle de devam edecek :) çok selamlarCanim esilaecrin çok iyi Allaha Şükür bebekte. konustuk hafif lekelenme devam ediyor ama çok şükür iyi doktordan gelmişti evinde dinleniyor hareketlerine çok dikkat ediyor
Rica ederim. Ben vitamin dışında herşeyi 9. Hafta bıraktım. En başından beri Elevit kullanıyorum. Onun dışında 2 hafta önce Cal-d ve magnezyum efervesan başladım. Balık yiyemediğim için balık yağı alıyordum. Artık yiyorum, paket bitince devam etmedim.Canım beni de listeye eklediğin için çok teşekkür ederim.ikimizde bahçeci hastasıyız sanırım ben 10. Hafta da jel ve progestan iğneyi bıraktım sanırım sende ozamanlarda bırakmıştın clexan ve corasprin şuan kullanıyor musun?oonları gün içinde hangi saatlerde alıyosun?nasıl geçiyo bu haftalar sen cinsiyeti kaçıncı haftada öğrenmiştin ? Benim haftaya 12. Haftada olucam cinsiyeti söylerler mi acaba?
Maşallah size:)Veee karşınızda göbüş..
ne yaptiysam duzeltemedim fotoyu.. yan duruyo.. ya da telefonda öyle.. Ama yine de kooocaaaamaaaannnn...
65 kiloyum bu arada
Hoşgeldin, cinsiyeti belli mi bebişin?
Hayir henuz bebislerimin cinsiyeti belli degilHoşgeldin, cinsiyeti belli mi bebişin?
Benim doktorum beni perinatoloji doktoruna yönlendirdiValla sanirin oyle yapcak. Eşim görüştü ben konusmadim.
opera canim ne acibadem ne milas.. milastan sonra gittigim doktor vardi ya ona gitcem. Bence hareketleri 18. Haftada hissedersin..
Ben bi foto atayim da gobus görün 6 aylin resmen
Kizlar bir sorum olacak
dunden beri gogus uclarim acimaya basladi, kahverengi kisim kasinti aci arasi bir halde. Gogus icin kremler son haftalarda kullaniliyor diye biliyorum benimki nedendir acaba? O kremlerden alsam mi eczaneden falan?
Lulinda yeni yaşamın hayırlı olsun:) bende geçen sene Nisan ayında 25 yıllık çalışma hayatımı bırakıp, otelciliğe geçiş yaptım, geçiş döneminde 3 ay evde kaldım, gezmeler ve ev düZenlemesi ile geçti zamanımın çoğu, eğer programlı bir ev yaşamı kurmazsan evde vakit o kadar çabuk bitiyor ki anlamıyorsun:) bence tm zamanında işi bırakıyorsun, bebek hazırlığı tüm vaktini alacak:) keyfini çıkart:))
Veee karşınızda göbüş..
ne yaptiysam duzeltemedim fotoyu.. yan duruyo.. ya da telefonda öyle.. Ama yine de kooocaaaamaaaannnn...
65 kiloyum bu arada
Benim doktorum beni perinatoloji doktoruna yönlendirdi
Canım iletir misin esilaecrine benim de lekelenmem devam ediyor , yatıyorum ben de , içini ferah tutsun nolur zor oluyor biliyorum ama hersey yolunda su an ve öyle de devam edecek :) çok selamlar
Maşallah harika gözüküyosunVeee karşınızda göbüş..
65 kiloyum bu arada
Hoşgeldin canım. Genelde çoğunluk 12. Haftaya kadar jel kullanıyor. Senin de az kalmış. Uyguladıktan sonra yürüyorsun değil mi? O zaman epey iyi emiliyor.Merhaba herkese, bakıyorum burda tanıdıklarda varmış! Okudum ara ara. Bakiyorum çoğumuz aynı durumda. Bende fit olmak istiyorum. Ama çok keyifsizim. Şu crinone jel i 12.haftaya kadar kullancakmışım. Bazılarınız 9.dan sonra daha bişey kullanmıyor yazmıssınız. Bu jel beni mahfetti.
canım ben jel ve iğneyi geçen hafta biraktim ne güzel demekki o kadar net olacak bu seferki besislerimizle kavusmamiz cinsiyet ile ilgili birşey söyledi mi ben kan sulandıran iğne aspirin ve folikasit kullan yorum bulantı nasıl
Günaydın canım,Günaydın güzel anneler ...
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Arkadaşımgulsennnn sağolsun hep iletti iyi dileklerinizi dualarınizi destek olduğunuzu...
Bir süredir çok zor günler geçirdim doktorum ve eşim telefonu yasakladı bu sebeple sizlere yazamadım hepinizi tanımıyorum ama gerçekten çok özledim.
1 hafta hastanede yattım yoğun kanama sebebi ile suan gayet ıyıyım Rabbime şükürler olsun bebeğimi 3. Kez bana bagisladi. Çok büyük parçalar düşürdum hiç durmadan kanama geldi çok zor günlerdi allah bir daha yaşatmasin hiç görmemiş gibi yapsın insalah.
Şuan iyiyim ama hala dinleniyorum puroloton depot hafta da 1 ve progestan 200 mg 3×1 ağız yolu ile kullanıyorum bol sıvı tüketip sürekli uzanıyorum is yapmak kesinlikle yasak ve evimde kalamiyorum bu sebeple hersey ayağıma geliyor yemek vs... bir tek wc icin kalkiyorum bir de duş almak için oda sık sık değil...
Benm durumum böyle kızlar hepinizi öpüyorum kendinize ve bebislere çok dikkat edin Rabbim hepimizi korusun amin....
Gecmis olsun yaa insalah sag salim kucagina alirsin bebegini insalah zor seyler yasamissin allah bidaha yasatmasin insalah..Günaydın güzel anneler ...
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Arkadaşımgulsennnn sağolsun hep iletti iyi dileklerinizi dualarınizi destek olduğunuzu...
Bir süredir çok zor günler geçirdim doktorum ve eşim telefonu yasakladı bu sebeple sizlere yazamadım hepinizi tanımıyorum ama gerçekten çok özledim.
1 hafta hastanede yattım yoğun kanama sebebi ile suan gayet ıyıyım Rabbime şükürler olsun bebeğimi 3. Kez bana bagisladi. Çok büyük parçalar düşürdum hiç durmadan kanama geldi çok zor günlerdi allah bir daha yaşatmasin hiç görmemiş gibi yapsın insalah.
Şuan iyiyim ama hala dinleniyorum puroloton depot hafta da 1 ve progestan 200 mg 3×1 ağız yolu ile kullanıyorum bol sıvı tüketip sürekli uzanıyorum is yapmak kesinlikle yasak ve evimde kalamiyorum bu sebeple hersey ayağıma geliyor yemek vs... bir tek wc icin kalkiyorum bir de duş almak için oda sık sık değil...
Benm durumum böyle kızlar hepinizi öpüyorum kendinize ve bebislere çok dikkat edin Rabbim hepimizi korusun amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?