Aynen oyle zaten kavuscagimiz gunun hayaliyle dayanabiliyoruz ..Süreç hiç eğlenceli değil bu bi gerçekbitkinlik gıcıklık bulantı sersemlik uyku tipsizlik bakımsızlık Allahtan sonunda paha biçilmez bi ödül var :) sağlıkla doğsunlar yeterrrr....
Hemen aklınıza bir şey gelmesin benimde öyle risk falan yoktu ama perinatolog da detaylı ultrasona girdim tabi tüp bebek doktoru eşliğinde bayağı da bir yarım saat falan bakıyorlar ama her şeyini incelediler ve çok güzel geçmişti:))Anladım cnm. Bende Allah korusun sıkıntı var sandım. Perinatolog göndermesi daha iyi olmuş o zaman.
Bende de var canım hemen bir şey alıyorum ağzıma sonra yine oluyor sadece dişimi fırçalayınca biraz rahatlıyor.Bir de tedirgin oluyorum başkasına ağzım kokar mı diye?Ya bisey sorucam sizde de oluyomu agiz tadi bozuklugu biseyler yedikten sonra agzimin ici zehir gibi ya cok kotu bisey. Bulanti kusmam gecti cok sukur bulanti ilaci almiyorum artik ama bu agiz tadi beni mahvediyosizde de oldumu olduysa nezaman gecti kizlar?
Ooooo ben altima bile kaciriyorumgyilmaz1982 şekerim geçmiş olsun ya çok zor sabah kalkiyorum yüzümü yikiyorum birden o his oluşuyor wc ye girmeye korkar oldum birden başlıyorum gözler zorlanmamdan dolayi kıpkırmızı oluyor Çeşme açık sürekli su vuruyorum yuzume ama nafile. haftada biriki kez mutlaka yaşıyorum artık
Evet ağzının içinde iğrenç bir tat var degilmiYa bisey sorucam sizde de oluyomu agiz tadi bozuklugu biseyler yedikten sonra agzimin ici zehir gibi ya cok kotu bisey. Bulanti kusmam gecti cok sukur bulanti ilaci almiyorum artik ama bu agiz tadi beni mahvediyosizde de oldumu olduysa nezaman gecti kizlar?
İlaçlardan değil Gülşen o ben bi ara hic ilaç icemedim zaten sadece corasprin iciyordum vardı yinedeBendede aynı sorun var kahvaltıdan sonra ilaçlarımi içiyorum 1saat sonra ağzım zehir gibi oluyor ara ara birşeyler at ağzına tatlı mesela. Bende hala devam ediyor ilaçlardan saniyorum şu ilaçlar birbitse rahatliycaz
Hoşgeldin, amin canım inşallahBen de katilayim dedim gruba. Takip ediyorum ama yazmamistim. 12 haftalik hamileyim ben de. Abd de yasiyorum. Allah hepimize rahat, kolay,hayirli hamilelik versin. Opuyorum.
Aslında düşük tansiyon gebelikte iyi uzanıp ayaklarınızı havaya kaldirin, tuzlu ayran ve bol bol tuzlu salatalik yiyin. Benim tansiyon yuksek sınırda yaniBen de simdi olctum 74/43 tansiyonum
dusuk tansiyona alistim artik..
İnşallah hayirlisiyla pozitif sonuç alirsinKedilerinefendisi yarın öğlen 1 de 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilecek inşallah tutar. Sana haber vericem pozitif sonucu alirsam... dua edin lütfen. ..
Azaltmaya calissan diyeceğim çalışırken de tansiyonun düşmesi kotu oluyorBen tuzu hic azaltmadım kızlar ya.. gecen sene azaltayim dedim tansiyonum öyle düştü ki, yer ayagimin altindan kayiyordu gun boyu.. bu yüzden gebelikte hic denemedim birakmayi.. ona rağmen tansiyonum 11in uzerine çıkmıyor.. Kucun de 6-7.. ödem yapmıyor simdilik ama yapar mi ki ilerde??
gülüm yürümüyorsun 10 dakika uzanıyorsun kolay gelsin ben 2 ay sabah aksam kullandım kasıntı falan yapmadı ama sonuna doğru kullanmaktan sıkılıyorsun. hayırlı ve güzel hamilelik diliyorumKizlar progestan kapsul verdi dr um igneyi birakip buna baslicm da yarin oturamiyrm cnku artik igneyle 27 gundur birzda bunu kullanalim dedi.
Crinone jel surunce 10 dk yuruyoduk ya bu progestan kapsulu de vajinadan atinca yurumeye gerek var mi canlar?
nBen de katilayim dedim gruba. Takip ediyorum ama yazmamistim. 12 haftalik hamileyim ben de. Abd de yasiyorum. Allah hepimize rahat, kolay,hayirli hamilelik versin. Opuyorum.
Gunaydin kizlar, guzel bir hafta olsun herkes icin:)
Bugun 18.10 da Ali beyle bulusacagiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?