2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ben tuzu hic azaltmadım kızlar ya.. gecen sene azaltayim dedim tansiyonum öyle düştü ki, yer ayagimin altindan kayiyordu gun boyu.. bu yüzden gebelikte hic denemedim birakmayi.. ona rağmen tansiyonum 11in uzerine çıkmıyor.. Kucun de 6-7.. ödem yapmıyor simdilik ama yapar mi ki ilerde??

Anladım cnm. Bende Allah korusun sıkıntı var sandım. Perinatolog göndermesi daha iyi olmuş o zaman.
Hemen aklınıza bir şey gelmesin benimde öyle risk falan yoktu ama perinatolog da detaylı ultrasona girdim tabi tüp bebek doktoru eşliğinde bayağı da bir yarım saat falan bakıyorlar ama her şeyini incelediler ve çok güzel geçmişti:))

Bende de var canım hemen bir şey alıyorum ağzıma sonra yine oluyor sadece dişimi fırçalayınca biraz rahatlıyor.Bir de tedirgin oluyorum başkasına ağzım kokar mı diye?

Ooooo ben altima bile kaciriyorum

Evet ağzının içinde iğrenç bir tat var degilmi bendede var ne zaman geçer bilmiyorum valla yediğim hiçbir şeyden zevk almiyorum, yeni dogum yapan arkadaşım var onunla konuşuyorum anlatıyorum birkaç haftaya geçip mide yanmalarimin başlayacağını söylüyor, midenin yanmasını 4 gözle bekler oldum valla bu bulantı ve ağzındaki iğrenç tat yuzunden

İlaçlardan değil Gülşen o ben bi ara hic ilaç icemedim zaten sadece corasprin iciyordum vardı yinede bende tatlı birşeyler arıyorum agizima ama 5 dk sonra yine ayni

Ben de simdi olctum 74/43 tansiyonum
dusuk tansiyona alistim artik..
Aslında düşük tansiyon gebelikte iyi uzanıp ayaklarınızı havaya kaldirin, tuzlu ayran ve bol bol tuzlu salatalik yiyin. Benim tansiyon yuksek sınırda yani tansiyon hapina baslayabilirim

Azaltmaya calissan diyeceğim çalışırken de tansiyonun düşmesi kotu oluyor yatma ihtiyacı istiyor insan, ama 11 de çok düşük değil bence 13-9 sınırmis Dr öyle dedi bana

Gunaydin ve iyi haftalar kizlar..

asmakilit ben doktora sordum bu tansiyon ve tuz isini, dusuk tansiyondan korkmayin, tuzlu yiyin bol bol dedi. Ben zaten cok tuzlu yerim, odem yapacagi icin tuzun azaltilmasi son aylarda oluyormus simdi istediginiz kadar yiyebilirsiniz dedi.

gülüm yürümüyorsun 10 dakika uzanıyorsun kolay gelsin ben 2 ay sabah aksam kullandım kasıntı falan yapmadı ama sonuna doğru kullanmaktan sıkılıyorsun. hayırlı ve güzel hamilelik diliyorum

Hosgeldin:) Ben de dogum icin Abd dusunuyorum, neresindesin?
Tahmini dogum tarihini soylersen listeye alayim seni de.
Ben de katilayim dedim gruba. Takip ediyorum ama yazmamistim. 12 haftalik hamileyim ben de. Abd de yasiyorum. Allah hepimize rahat, kolay,hayirli hamilelik versin. Opuyorum.
n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…