Tatlım sen içini ferah tut , eminim herhangi bir sorun çıkmayacak . Kendini ve meleğini strese sokma hiç ..İnşallah canım benim ama yinede üzülüyor insan iste, inşallah detaylı USG de birşey çıkmaz
oo nişantaşında yani, ben anadolu yakasında bulayım en iyisi, :)Ben soyleyim sekerim, benim tupcuyle ayni klinikte cunku..
amerikan hastanesin yaninda, jinem kadin sagligi merkezinde.
riza madazli ismi.
Bide ne duydum cuma kobtrole gittğimde bi bayan 5 aylık ikiz hamile rahim agxı açlmş füşük yspyomş ünüverste hastnsin3 faln gitmş bskmamşlat benim dr gelmişti dktr ameliya alnş rahim ağzni dkmeye çalşsada olmamş dikiş tutmamş.dtrm 5 aydan sonra 3 haftada bir mutlaka altan rahim ağzı kontrlü yaplmadılaxım dedi bebek aşagi ağırlk yapiyomş Allah korusun bian rahimde yırtılmalar olabiliyomş.sizinle paylaşym dedim
oo nişantaşında yani, ben anadolu yakasında bulayım en iyisi, :)
Nişantaşı nda canım.nerde peki bu dediğin doktor
Benim doktor 20-22 dedi. 21 e randevu aldım ben de.Bu detayli usg 20-22. Haftada mi yapiliyor? 24. Haftada @quzu yu cagirdigina gore sinirlama yok mu acaba?
http://www.holo-lilo.mobi/?smallView=1 Buradan aldım canım. 59pound dü sanırım. Daha gelmedi. Gelsin paylaşacağım.Ay canım çok güzel bir şeynerden ve ne Kadar'a aldın canım?
Hoşgeldin, gayet normal. Rahim büyüyor,endişelenme canım.merhaba arkadaşlar 12+5 günlük hamileyim , kasık ağrılarım olmaya başladı yaşana varmı ? normalmidir ? sağ tarafta
İnşallah canım haftaya salıya randevu aldım hayırlısı olsun insallahLulinda bn onu yerim kocaman olmus masallah Cnm masallah. :) ck guzel bir fotograf ya :) gyilmaz1982 ins. Yoktur birsey arkadsm gereksz yere uzuluyorsundur. Bol bol dua edelim bize bu mide bulantilarini usg goruntulerinde meleklerimizi gormeyi gobislerimiz buyuyecegi icin catlak kremlerinden konusmayi nasip eden Mevlam insAllah bol dualarimizla saglikla yavrularimizi da kucaklarimiza almamizi da nasip eder ♡ insallah bosu bosuna uzulmus olacaksin cnm
Sen detaylı USG yaptırdım mi? Ben aslında gelişim lab. yaptiracaktim ama Dr dediki düzene yönlendirdi, inşallah boşuna sikiliyorumdurCanim benim tahlilimi de ayni laboratuvar yapti. Yuksek risk cikardi.. eminim ultrasonda her seyin yolunda oldugunu goreceksin..
Yok ben daha gitmedim.. doktor 14 martta gelin demis esime. Ben konusmadim. Esinizle konusun, Cok tedirgin olursaniz erken gelin demis. Amaan dedim ben de.. neyse ne.. zamani gelince ortaya cikar.. sen de hiç sıkılma canim benim.. bu noktadan sonra sıkılsan da, sıkılmasanda bir sey degismeyecek.. boyle düşün.. duani eksik etme.. gunlerini nese icinde gecir ki, bebiş kendini mutlu hissetsin.. huzur içinde gününü bekle.. ve bence uzulmeyeceksin Allahin izniyle.. Rabbim yar ve yardimcin olsun.. bebişin bi fotosunu gonder de neşemizi bulalim...Sen detaylı USG yaptırdım mi? Ben aslında gelişim lab. yaptiracaktim ama Dr dediki düzene yönlendirdi, inşallah boşuna sikiliyorumdur
Kızımın son resmi çok belli değil yaYok ben daha gitmedim.. doktor 14 martta gelin demis esime. Ben konusmadim. Esinizle konusun, Cok tedirgin olursaniz erken gelin demis. Amaan dedim ben de.. neyse ne.. zamani gelince ortaya cikar.. sen de hiç sıkılma canim benim.. bu noktadan sonra sıkılsan da, sıkılmasanda bir sey degismeyecek.. boyle düşün.. duani eksik etme.. gunlerini nese icinde gecir ki, bebiş kendini mutlu hissetsin.. huzur içinde gününü bekle.. ve bence uzulmeyeceksin Allahin izniyle.. Rabbim yar ve yardimcin olsun.. bebişin bi fotosunu gonder de neşemizi bulalim...
slmmsss fıstıklar... ofiste internet yoktu kaç gündür giremiyodum. telefondan da zor oluyor diye yazamadım. yarın kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum. yarın 16+4 oluyorum. sanırım üçlü test de yapılacak. bu ayrıntılı usgden falan bahsetmişsiniz. bunu kendi doktorumuz yapamıyo mu anlamadım. illa perinatolog mu bulucaz. bi de ebru hanım ayda 1 çağırıyo kontrole. meraktan ölüyorum veleti görmeden. zaten daha bişey de hissetmiyorum. bikaç ufak bişey hissettim ama emin olamıyorum.
alışverişe de başladım valla. markafoni trendyol ne varsa organik falan hoşuma giden alıyorum. Daha bekleyemicem yetti gari
bu arada birsürü yeni anne adayı katılmış aramıza. hepiniz hoşgeldiniz.. bebişlere slm
Bende gecen perşembe doktora soracaktim unuttum bugün 4 lu test sonucum çıkınca arayıp sorarım dedim ama sonucun yuksek riskli çıktığı için onu soramadim 20. Haftadaki detaylı USG mi de 18. Haftada yapalım dedi doktor, sabahtan beri ağlamaktan basım agirdiama bende 20 yada 24. Hafta da yapılmaya başlanıyor diye biliyorum toplamda 5 doz
bi de iki akşam üstü üste bir başağrısı oldu ki sormayın. o nasıl bi zonklamaydı öyle yaainternetten baktım genelde ilk üç ayda kan basıncı arttığı için oluyomuş. bizim veletin aklı başına sonradan geliyo heralde. bulantılar da geç başlayıp geç bitmişti. tam dedim en azından baş ağrısından yırttım diye o da oldu. ödü patlıyo bizimkinin annesi bişeyden eksik kalacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?