2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Sen doktora kime gidiyordun? Be figen hn devam ediyorum biliyor musun? Yani ikisinibir arada goturuyorum ama birbirlerinden haberi yok, cok heyecanli oluyooo

uuuu çok heyecan verici hakkaten birbirlerinden de haberleri yok.... ben tüp doktorumu bıraktım, sadece Ebru Saraç'a devam ediyorum. çok memnunum ne zaman yazsam anında cevap veriyor ama bir ay çok uzun geliyor tabi. belki yarın üçlü test, ayrıntılı usg falan derken bikaç haftaya bida giderim. allahtan ümit kesilmez. gerçi kıpırtılarını hissetmeye başlayınca belki daha rahat dayanılıır

iyigeceler
benim amniyosentezin hızlı çıkan sonucunu bugün öğrendim.
maalesef triozmy 21 down sendromu çıktı.
şoktayım.
kızlar böyle olupta bebeği sağlıklı doğan var mı biliyormusunuz.

iyigeceler
şoktayım.
Tatlim soyle bi makale buldum.. bi bak bakalim..

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-04-08-41-52.webp
    88,3 KB · Görüntüleme: 122
greenpepper canım çok üzüldüm ama doktorunla konuş, en doğru tıbbi yorumu o yapacaktır. yine olasılıktan mı bahsediliyor yoksa teşhis kesin mi? Olası ihtimaller ne? daha geç gelecek sonuçta farklı bilgiler olabilir mi?
Sabırlı ve güçlü olmalısın, biz her zaman burada desteğe hazırız..

iyigeceler
şoktayım.

Canim cok üzüldüm inşallah doktor yanılıyordur. Bir arkadasimin gorumcesinede aynısını demişler ama maşallah bebeği görsen down sendromuyla uzaktan yakından alakası bile yok. Başka bir doktora daha mı görünsen acaba

iyigeceler
şoktayım.

cnm ne diyeceğimi bilemedim. inan okuduğum dakikadan itibaren ben de şoktayım. birşey yazamadım. Allah yardımcınız olsun. Bence de bir doktora daha danışmakta fayda var. Her şey bizim için maalesef hayatta... Ne zaman neyle karşılaşacağımız belli değil. Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün, bu acını unuttursun inşallah. Şimdi her zamandan çok güçlü olma zamanı. opera nın da dediği gibi biz her zaman desteğe hazırız...

Su testlere fazla kafa yoruyosunuz inanin 2li 3lu 4lu yani bunlarin sonucunda bebe
iyigeceler
şoktayım.
Cok anlamiyorum bu testlerden ama acikcasi ben hic guvenmiyorum bi arkadasim doguma kadar resmen iskence cekti bebegi sakat olcak diye oyle demis doktor masalah hicbiseyi yok simdi insalah seninde sapasaglam dogar bebegin allah bilir herseyi.. Su testleri yapiyolar sonra insanlari uzuntuden olduruyolar bos yere yaa yazik..

Bu yapilan testlerin sonucunda bildigim kadariyla anne karninda yapilabilcek tek mudahale bebegi aldirmak! Yani tedavi falan yok onun icin bu testlere guvenip bebegi aldircaksaniz bu testleri yapin, yok asla aldirmam diyosaniz bu testleri yaptirmak sadece hamileliginizi gereksiz yere uzuntu icinde gecirmenize sebep olur.. Zaten ikiz oldugum icin ikili test yapilmiyo ama yapmak isteselerde ben yaptirmicktim.. 3lu 4lu falan da yaptirmicam kesinlikle.. Rabbime emanetler insalah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz..

iyigeceler
şoktayım.
canım inşallah doktorun senin içini ferahlatıcı şeyler söyleyecektir.Çok üzüldüm ama inşallah Allah yardımcın olacaktır.

iyigeceler
şoktayım.
Canım, çok üzüldüm. Bunun için en doğru cevabı doktorun verecektir. Hatta belki başka doktorlardan da fikir alabilirsin. Ama inşallah geç çıkan sonucun aksi olur. Biz her zaman burada sana desteğe hazırız. Istanbul a geldiğinde görüşelim hatta. Ne zaman istersen buradayız.

kızlar doktordan geldim bende, bebekler sağlıklılar iyiler çok şükür, bugün yeni doktorumuza başladık, ben beğendim doktoru kafama yattı, afp diye bi kan tahlili istedi bugün o ne için bilmiyorum sormadım netten araştırıcam sizlerden yaptıran var mı? günde 2 bardak süt 2 kase yoğurt haftada 2 gün balık dedi ama balık yiyemediğim için omega 3 yazdı, bir de vücudum için bilmemne oil dedi ama hatırlayamadım adını , yazdırmayı da unutmuşuz , netten bakıcam ona da ama sanki bu forumda birinden okumuştum o ismi, ayın 19 una yani 20.haftada iken hastanenin perinatoloğuna randevu yazdı detaylı ultrason için, fazla yorulmak yok, belli bi yürüyüş önermiyorum ama tabi yorulmadan yapabilirsin dedi ama hergün değil, en önemli konu şeker yüklemesini sordum ne düşünüyorsunuz diye, tabiki yapıyoruz dedi , bunu önermeyen sadece canan karatay dedi, bugünkü görüş günümüz böyle geçti :) inşallah hep böyle sorunsuz devam hepimizinki.

Sevindim canim, gozun aydin.. afp noral tup defektini anlamak icin yapiliyor, harmonyyaptirdigin icin downa bakmayacaklar. Afp fiyati ne dediler? Yeni hastane hangisine basladin? Bio-oil canim yagin adi, eczanelerde satiliyor.

Sevindim canim, gozun aydin.. afp noral tup defektini anlamak icin yapiliyor, harmonyyaptirdigin icin downa bakmayacaklar. Afp fiyati ne dediler? Yeni hastane hangisine basladin? Bio-oil canim yagin adi, eczanelerde satiliyor.
sağol cnm, medicalpark göztepe hastanesine geçtim şimdi 80 lira ödedim afp için, bio oili de netten sipariş ettim 2 adet,
ayrıntılı ultrason için de 400 küsür dediler ikiz fiyatı, aynı hastanedeki dr yönlendirdiği için indirimli oluyormuş, fehmi yazıcıoğlu perinatologda.

Ben de yarin gidicem, benimki zaten perinatolog insallah kendisi yapiyordur. Afp ucuzmus bari, medicalpark goztepe icin de iyi seyler duydum hep sen sanirim yeditepeden oraya gectin. Saglikla kucagina alman dilegiyle bebislerini..

Ben de yarin gidicem, benimki zaten perinatolog insallah kendisi yapiyordur. Afp ucuzmus bari, medicalpark goztepe icin de iyi seyler duydum hep sen sanirim yeditepeden oraya gectin. Saglikla kucagina alman dilegiyle bebislerini..
amin cnm sağol, senin dr yine de ayrıntılı için ekstra ücret alır tabi, kaçırmazlar :) yeditepede cem fıçıcıoğluna gidiyordum ben tüp bebekten dolayı ondan memnumdum ben, biraz yoğun olduğu için muayeneler kısa oluyordu tabi ama olsun,
medicalparkta ikiz takibinde iyi dediler mehtap yazıcıoğlunu, tavsiye üzerine hemde maddi açıdan yeditepeye göre yarı yarıya olduğu için orayı deniyim dedim memnun da kaldım ilk muayene için, 20 25 dk muayene etmiştir.

benden guc 3lu 4lu test istemedi drum ayrintili ultrasonda gittikce ben yaoicam dedi mesela dün parmaklar ayaklar omurga böbrek mide mesane bilmem ne bakti 10 gun sonrada kalp ve yüz ayrintili bakaruz dedi bakalim Allaha ve drumuza emanetiz

Cnm göxün aydn bebeklrinn iyi olmasına sevindm Aaa benimde tüp bebk dktrmda normal gittiğim dktrumda fehmi yazıcıoğlunu tavsiye etti dktrumun yakn arkadaşymş istanbulda işinin en iyisi göxü kapalı tavdiye ederim dedi bakalim bende 24.cü haftamda gidicem

sen dışardan gelince bakalım fiyatı ne olacak sana,
arada çok fark olursa gider medicalparkta mehtap yazıcıoğluna muayene olursun önce 140 lira sonra fehmi beye gidersin, öyle olunca bayağı bi indirim oluyor demekki,
benim ikiz normal fiyatı 1100 dediler ama hastane doktoru yönlendirince 400 küsür, aradaki farka bak.
ama ben 20.haftada gidicem, 24 ü beklemeyebilirsin sende, aa bu arada fehmi beyin kendi muayenesi var orayı aramadım orda ne kadar ama mecidiyeköyde dediler o yüzden sorma gereği duymadım bana uzak

benden guc 3lu 4lu test istemedi drum ayrintili ultrasonda gittikce ben yaoicam dedi mesela dün parmaklar ayaklar omurga böbrek mide mesane bilmem ne bakti 10 gun sonrada kalp ve yüz ayrintili bakaruz dedi bakalim Allaha ve drumuza emanetiz
sen harmony mi yaptırmıştın, bendende istemediler harmony yaptırdığım için, ayrıntılı için ise doktorun bakış açısı değişik kendi yapabiliyorsa ne ala ama genelde perinatologlara yönlendiriyolar , çünkü o konuda da onlar iyiler, ama doktorunun vardır o konuda da alanı o zaman bilemem, içini ferah tutucan böyle şeylerde cnm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…