2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

tşkler ederim cnm. Mide bulantım azalınca kötü bişeyler mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Ama her zaman olacak diye bısey de yok dimi

coraspine bende devam ediyorum.Keseyi görmeye gittiğimizde tüp bebek doktorum progestan,folikasit,estrofeme devam ediceksin dedi 3 aya kadar.coraspini sordum onada devam et dedi.Salı günü kalp atışı için gidicez hayırlısıyla.Ozamn yine sorarım ondan sonra başka doktora gidebileceğimi söyledi.İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsak sonrasında başka doktor ile devam edebileceğim.

Içine sinen bir doktor bulmana sevindim canım.
Ben bütün vitamin harici bütün ilaçları 9. Haftada bıraktım. Ama pıhtılaşma varsa sende tüp bebek doktorunu dinle bence.
Ben sütü Aysun the Sütçü den alıyorum. Yoğurdu annem yapıyor. Kesinlikle işlem görmüş ürün tüketmiyorum. Kutu süt ve yoğurtlar 15 gün bozulmuyor. Hiç normal değil. Raf Ömrü için bir Sürü işlem Görüyor.

Selam arkdşlar sizleri hep takip ediyorm ama yazmak kısmet olmadı.sizlere sorum olcak geçen hafta kalp atişini duydum çok şükür ama 8+4 olmama rağmen sağ kalçamda çok şiddetli ağrım oluyo öyleki bazen yürüyemiyorum.dr sordum sade soda iç dedi içiyormda ama faydası olmadı aranızda benimgibi olan varmı.

ben de süt hiç içmiyorum, günlük sütün tüketim aralığı 8-10 gün, olacak iş değil, UHT teknolojisiyle sütün yararlı zararlı tüm bakterileri ölüyormuş zaten. ayrıca süt bende inanılmaz gaz yapıyor, laktozsuz aldım bir ara, sanki süt değil başka bir sey içiyormuşum gibime geldi. bu bahsettiğin sütçü güvenilir mi?
bir de gypsy84 coraspine devam et canım, benim doktorum da kullan dedi, benim bir arkadasım normal gebeliğinde 9 haftada pıhtılaşma yüzünden düşük yaptı, o yüzden coraspini gerekli buluyorum ben..

tşkler ederim cnm. Mide bulantım azalınca kötü bişeyler mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Ama her zaman olacak diye bısey de yok dimi
Canım benim çalıştığım yerde 2 gebeyiz ben yiyemeyip küsüp kilo veriyorum, diğer gebede yiyo bide bana nasıl yemeden duruyorsun diyor o 13 haftalık hic olmamış bulantisi

Kizlar allah hepinizin bebislerini bagislasin korusun inss
Size birsey soracam cevap yazarsaniz sevinrim hastanede transfer yapildiktan sonra yataga yuruyerek mi gectiniz pazartesi inss transferim olacak dr boyle biseyden bahsettide simdiden tesekkurler

Transferden sonra seni transfer yerinde duran yataginla odana cikarip 2 saat yatirip taburcu ediyorlar. Opude oldugu gibi yani.

Sedyeyle geçtim cnm. 1 saat kadar yattım öyle ayağa kalktım. Hayırlısı olur inşallah. ..

Ben de geceleri uyuyamiyordum bacak agrilarindan. Soda ictim olmadi. Tam seninle ayni haftalarda. Bir kac gun magnezyum ictim. Rahatladim. Tavsiye ederim herhangi bir sakincasi yok. Zaten gebeligin ilerleyen haftalarinda kramplar icin veriyor doktorlar. Gonul rahatligiyla icebilirsin. Suda eriyen toz olarak verdi bana doktor.

Transferden sonra seni transfer yerinde duran yataginla odana cikarip 2 saat yatirip taburcu ediyorlar. Opude oldugu gibi yani.
Cnm dr bana transferden sonra yuruyerek yataga gecersin demisti ama bana pek dogru gelmedi ona takildim senin dedigin gibi yaptirim yinede ben yoksa icim rahat etmiyecek cevap icin tsk

Çoktandır giremedim arkadaşlar.Benim bulantilarim akşam oluyor nedense.ama artık cok azaldı.vitamin ve coraspirine devam ediyorum. Ayın 20 sinde kontrolüm var. İnşallah her şey yolundadir

canim beni transferden sonra hemen kaldirdilar yuruyerek geldim yatagima,hatta ayagakalkinca sivi gelmisti hemsirelere dedim ki embriyolar disarimi cikti yoksa dedim gulduler bana :)olurmu oylesey rahimin icine yerlestirdik biz onlari icin rahat olsun dediler,iki embriyoda tutundu bana cok sukur simdi ikizlerimi hamileyim,ve hastanemdende cok ama cok memnundum butun hemsireler cok tatli dilli lerdi bana sen bunlari dusunme bundan sonra hamilesin ve onlar senin embriyolarin degil bebislerin onlara iyi bak demisti ve bubana cok moral olmustu,hastanemin adiISTANBUL ATASEHIR MEMORIAL HASTANESI DR UM CEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…