- 6 Kasım 2012
- 417
- 303
- 333
tşkler ederim cnm. Mide bulantım azalınca kötü bişeyler mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Ama her zaman olacak diye bısey de yok dimiCanim bendede mide bulantilari var ama kusma yok midemin bulandigini hissettiğim an birseyler yiyiyorum ve tek şikayetim ağzım sürekli tükürük doluyor hamilelik döneminde tükürük bezleri hızlı çalıştığından oluyormuş kötü bir durum. Ayrıca göğüs hassasiyetim kalmadı destekleyici ic çamaşırı kullanıyorum ve gayet rahatladım. Ve sık idrara çıkma hiç olmuyor bende
Canim bendede mide bulantilari var ama kusma yok midemin bulandigini hissettiğim an birseyler yiyiyorum ve tek şikayetim ağzım sürekli tükürük doluyor hamilelik döneminde tükürük bezleri hızlı çalıştığından oluyormuş kötü bir durum. Ayrıca göğüs hassasiyetim kalmadı destekleyici ic çamaşırı kullanıyorum ve gayet rahatladım. Ve sık idrara çıkma hiç olmuyor bende
bir de bu doktor coraspini bırakalım dedi. tüp bebek doktoru ise 12. haftaya kadar devam ederiz demişti. şimdi devam mı edeyim keseyim mi şaşırdım.. Aranızda coraspine devam eden var mı? Ya da kaçıncı haftada kestiniz?
bi de bende TSH yüksekmiş, endokrinoloji uzmanına görünsen iyi olur demiş mailde.
Içine sinen bir doktor bulmana sevindim canım.bir de bu doktor coraspini bırakalım dedi. tüp bebek doktoru ise 12. haftaya kadar devam ederiz demişti. şimdi devam mı edeyim keseyim mi şaşırdım.. Aranızda coraspine devam eden var mı? Ya da kaçıncı haftada kestiniz?
bi de bende TSH yüksekmiş, endokrinoloji uzmanına görünsen iyi olur demiş mailde.
tşkler ederim cnm. Mide bulantım azalınca kötü bişeyler mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Ama her zaman olacak diye bısey de yok dimi
Canım devam etmedi, sadece çarşamba sabah olduPeki hala devam etti mi kanamaların sadece çarşamba sabahla mı kaldı canım?
Içine sinen bir doktor bulmana sevindim canım.
Ben bütün vitamin harici bütün ilaçları 9. Haftada bıraktım. Ama pıhtılaşma varsa sende tüp bebek doktorunu dinle bence.
Ben sütü Aysun the Sütçü den alıyorum. Yoğurdu annem yapıyor. Kesinlikle işlem görmüş ürün tüketmiyorum. Kutu süt ve yoğurtlar 15 gün bozulmuyor. Hiç normal değil. Raf Ömrü için bir Sürü işlem Görüyor.
Canım benim bulantıları ve yemek yiyememem devam ediyorKızlar bişey sorcam. Belirtileriniz devam ediyor mu yoksa kesildi mi ?Benim 2 gündür mide bulantım hafifledi. Sizde durum nasıl?
Canım göğüs hassasiyeti bende de var 5. Haftadan beri toparlayici sutyen tak ben hic cikarmiyorum artikGece bazen uyandiracak kadar cok göğüs hassasiyeti.. uzerine yatamiyorum.
Canım benim çalıştığım yerde 2 gebeyiz ben yiyemeyip küsüp kilo veriyorum, diğer gebede yiyo bide bana nasıl yemeden duruyorsun diyor o 13 haftalık hic olmamış bulantisitşkler ederim cnm. Mide bulantım azalınca kötü bişeyler mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum. Ama her zaman olacak diye bısey de yok dimi
Kizlar allah hepinizin bebislerini bagislasin korusun inss
Size birsey soracam cevap yazarsaniz sevinrim hastanede transfer yapildiktan sonra yataga yuruyerek mi gectiniz pazartesi inss transferim olacak dr boyle biseyden bahsettide simdiden tesekkurler
Sedyeyle geçtim cnm. 1 saat kadar yattım öyle ayağa kalktım. Hayırlısı olur inşallah. ..Kizlar allah hepinizin bebislerini bagislasin korusun inss
Size birsey soracam cevap yazarsaniz sevinrim hastanede transfer yapildiktan sonra yataga yuruyerek mi gectiniz pazartesi inss transferim olacak dr boyle biseyden bahsettide simdiden tesekkurler
Ben de geceleri uyuyamiyordum bacak agrilarindan. Soda ictim olmadi. Tam seninle ayni haftalarda. Bir kac gun magnezyum ictim. Rahatladim. Tavsiye ederim herhangi bir sakincasi yok. Zaten gebeligin ilerleyen haftalarinda kramplar icin veriyor doktorlar. Gonul rahatligiyla icebilirsin. Suda eriyen toz olarak verdi bana doktor.Selam arkdşlar sizleri hep takip ediyorm ama yazmak kısmet olmadı.sizlere sorum olcak geçen hafta kalp atişini duydum çok şükür ama 8+4 olmama rağmen sağ kalçamda çok şiddetli ağrım oluyo öyleki bazen yürüyemiyorum.dr sordum sade soda iç dedi içiyormda ama faydası olmadı aranızda benimgibi olan varmı.
Cnm dr bana transferden sonra yuruyerek yataga gecersin demisti ama bana pek dogru gelmedi ona takildim senin dedigin gibi yaptirim yinede ben yoksa icim rahat etmiyecek cevap icin tskTransferden sonra seni transfer yerinde duran yataginla odana cikarip 2 saat yatirip taburcu ediyorlar. Opude oldugu gibi yani.
Bencede dogrusu boyle ben dr rica ederim artik tesekkurler cnmSedyeyle geçtim cnm. 1 saat kadar yattım öyle ayağa kalktım. Hayırlısı olur inşallah. ..
canim beni transferden sonra hemen kaldirdilar yuruyerek geldim yatagima,hatta ayagakalkinca sivi gelmisti hemsirelere dedim ki embriyolar disarimi cikti yoksa dedim gulduler bana :)olurmu oylesey rahimin icine yerlestirdik biz onlari icin rahat olsun dediler,iki embriyoda tutundu bana cok sukur simdi ikizlerimi hamileyim,ve hastanemdende cok ama cok memnundum butun hemsireler cok tatli dilli lerdi bana sen bunlari dusunme bundan sonra hamilesin ve onlar senin embriyolarin degil bebislerin onlara iyi bak demisti ve bubana cok moral olmustu,hastanemin adiISTANBUL ATASEHIR MEMORIAL HASTANESI DR UM CEMKizlar allah hepinizin bebislerini bagislasin korusun inss
DOC. DR L.CEM DEMIRELKizlar allah hepinizin bebislerini bagislasin korusun inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?