- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
Canım , bana doktorum sadece jilet önerdi , ben de seninle benzer durumdayım biliyorsun .Kizlarin dediği gibi gilette Venüs kullanıyorum , tek seferlik tabi . Ağda kesinlikle yasak dedi , tüy dokucu krem de ...Kızlar merhaba ,
Sizlerden bir konuda bilgi almalıyım ne yapacağımı şaşırdım genital bölge temizliği için ağda yaptiriyodum normalde ben hep ama tedaviye başladığımdan beri mecbur jilet kullandım ama artık tahriş oldu dayanamiyorum kasinti oluyor ve kaniyor mac3 kullandigim halde yani zamanla offf düşük riskim var biliyosunuz bu perşembe doktor kontrolüm var napim sizce ağda ya mi gitsem bişey olur mu yoksa jilet olarak bildiginiz iyi bi marka varmı onu alsam vala kafayı yiycem sonunda
Canım nasılsın?? Nasıl gidiyor doktora gittin mi??? Ben perşembe gittigimde kıza benzetti tabi yanılma payı olabilir dedi
Canim paylastigin video cok guzel cok duygulandirdi beni.sen ne yapiyosun beslenme planin var mi?ben 3martta giitim o zamzn 12+3dedi ve 2li test yaptirdim onun sonucunu da haftaya alicam bi dahaki bulusma haftaya yani:)bizimki zirt ustu yatiyodu ve bacaklarla kzpatmis oyuzden cinsiyeti bilmiyorjm sen ne zzmzn gittin ve suan ne kjllaniyosun ben corasprine 34.baftaya kadar clexsanda doguma kdar devam edicekmisim hayirlisi Artik dogumlarimizda bir seninle ne guzel sen epeydir yoktun buralardA bende sana yazicakgim nasilsin diye
Canim nasilsin nasil geciyo hamilelik ?sen takiplere memorialda mi devam ediyosun?senin hangi trombozit sonu un homozigot cikti?ben 34.haftaya kadar corasprin doguma kadar da clexan kullanicam sana ne dedilerBenimde homozigot, kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun canım, bişey dedi mi doktor şu zamana kadar kullanılacak falan diye
elevit ilaci gercekten cok kilo aldirio..ben son aylarda pek icmedim..ama cevizim meyvemi sutumu yogurduma dikkat etmeye calistim...ayrica kan ilaci da inanilmaz istah acio ve kabiz yapio..Bütün suçu elevite atmayalim.dr iceceksin diodu eleveti ama annelerimiz icmismiki sanki diodum..amaaaa magnezyum ve kalsiyumu hic aksatmadim..Çünkü o bacak kramplari fenaaaa..gece uyanip agliodum..minnikler kalsiyumunuzu somuruyoo..ve kramplar fena can yakio..benim dr son gitmeme yazdi artik başla die..
8 kilocuk almayı nasıl başardın ne yedin içtin çok iyi ya keşke ben de o kadar alsam..ey maşallah. .ilk hamileligimde toplamda 8 kg almıştım. .ayrica o 8 kg mida hemen hemen 7 8 9. aylarda aldim..en çok kilo 7 den sonra baslio. .biraz fren ilersi icin iyi olur. .çatlak olusumuda olur..dikkat et..
Ben de bu ilaçları kullanıyorum bende kabızlık yapmadı ac karnına içince kaç dakika sonra bi şeyler yiyosunuz bu hapıKan ilaci nedir ? Adi ne? Ben elevitle birlikte gynoferrosanol kullaniyorum, iceriginde demir+B12+folik asit var..
Selamlar, cinsiyetleri öğrenen de var, öğrenmeyen de:) 306. Sayfada listemiz olması lazım.Selam hanımlar..
Nasl gidiyor hamilelik?
Cinsiyetleri öğrendiniz mi ?
Alışverişe başladınız mı daha doğrusu :)
ilk dört ay çok midem bulandi..kilo verdim 5 6 da onlarin yerini doldurdum..inan ilk bebegim olduğu için kiloyu hic takmadan yedim..6.ayda göbeğim çok az belli oluyodu..Eşim sen beni kandirion sende bebek falan yok heralde diodu..teyzeler bu iyiye dalalet değil dr una sor diodu..otobuste yer versinler die gobegimi cikarmaya calisiodum ama nafile kimse kalkmiodu..7den sonra az çok belli oldu..doguma 1 hafta kala nstye girilio..ben kuyrukta beklerken hamisler yanlış yerde bekliosun diolardi..ee bende dogurcam diyince bana gicik oliyolardi..ameliyatta basimdaki hemsireler anestezi uzmani hepsi nasil yani die konuşup duruolardi..ama inan ozel hic bisey yapmadim..8 kilocuk almayı nasıl başardın ne yedin içtin çok iyi ya keşke ben de o kadar alsam..
Canim nasilsin nasil geciyo hamilelik ?sen takiplere memorialda mi devam ediyosun?senin hangi trombozit sonu un homozigot cikti?ben 34.haftaya kadar corasprin doguma kadar da clexan kullanicam sana ne dediler
Süpermiş ilki valla aman saglıklı olsunlar da catlicaz şişcez artık napalımilk dört ay çok midem bulandi..kilo verdim 5 6 da onlarin yerini doldurdum..inan ilk bebegim olduğu için kiloyu hic takmadan yedim..6.ayda göbeğim çok az belli oluyodu..Eşim sen beni kandirion sende bebek falan yok heralde diodu..teyzeler bu iyiye dalalet değil dr una sor diodu..otobuste yer versinler die gobegimi cikarmaya calisiodum ama nafile kimse kalkmiodu..7den sonra az çok belli oldu..doguma 1 hafta kala nstye girilio..ben kuyrukta beklerken hamisler yanlış yerde bekliosun diolardi..ee bende dogurcam diyince bana gicik oliyolardi..ameliyatta basimdaki hemsireler anestezi uzmani hepsi nasil yani die konuşup duruolardi..ama inan ozel hic bisey yapmadim..
ama bu sefer öyle değil. .göbek hemen çıktı. .mide bulantilarimda gecti..bu sefer bi rekor bekliorum kendimden
Ben de bu ilaçları kullanıyorum bende kabızlık yapmadı ac karnına içince kaç dakika sonra bi şeyler yiyosunuz bu hapı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?