Kızlar benm 2 gündür belim kalcam ve Bacağım ağrıyor ama ne ağrı anlatamam çok korkuyorum bişey olcak diye aynı adet zamanım daki gibi ayak ağrım ve bel ağrım korkum ondan aliycaniz böyle bosey yaşayan var mı aranızda çok zor günler atlattim o zman da bel ağrım olmuştu ama bu daha farklı sanki lütfen bilgi verin
Yasamadim boyle bi sey suan ama insalah normal bi agridir canim hemen kötüye yorma bence allahin izniyle bisey olmaz..Kızlar benm 2 gündür belim kalcam ve Bacağım ağrıyor ama ne ağrı anlatamam çok korkuyorum bişey olcak diye aynı adet zamanım daki gibi ayak ağrım ve bel ağrım korkum ondan aliycaniz böyle bosey yaşayan var mı aranızda çok zor günler atlattim o zman da bel ağrım olmuştu ama bu daha farklı sanki lütfen bilgi verin
Aaa cnm ck sewimdm yanima birini buldugum icin :) bn de aslinda dr da arastrmadim orda ama hastaney ck temiz we donanimli buluyorum dogumum ins orda olsun istyrm. Dr umdan memnunum dedin cnm sorularina tatmin edici cewaplar alabiliyorsundur da ozmn. Bn de mi ona alsam randewu bi denemk istyrm guwenc beyi birakmadan orda gidecegim dr uBen bagcilar medipol megadayim suan canim 11.haftada basladim oraya doktorum hale aktun suan cok memnunum hem hastaneden hem doktormdan
Hale hanimin muayene ucreti nkdr cnm?Ben bagcilar medipol megadayim suan canim 11.haftada basladim oraya doktorum hale aktun suan cok memnunum hem hastaneden hem doktormdan
Bende sevindim gercektenAaa cnm ck sewimdm yanima birini buldugum icin :) bn de aslinda dr da arastrmadim orda ama hastaney ck temiz we donanimli buluyorum dogumum ins orda olsun istyrm. Dr umdan memnunum dedin cnm sorularina tatmin edici cewaplar alabiliyorsundur da ozmn. Bn de mi ona alsam randewu bi denemk istyrm guwenc beyi birakmadan orda gidecegim dr u
60 lira canim muayanesiHale hanimin muayene ucreti nkdr cnm?
Kaşıntıyla ilgili progestan fitil kullanirken benim dayanilmaz kasintim oluyodu ozamn bu sirkeli suyu yapiyodum krem falan kullamamadigim icin.azda olsa rahatlatiyordu simdide yine oluyor kasintim haftaya gittigimde bende sorucam ama smdi idarelikten sirkeli su yapiyorum yineSelam kızlar,
Bizim de sabah oğlanla randevumuz vardı:) Ardından yogaya gittim, anca gelebildim.
Ali 18cm, 250gr olmuş. Herşey yolundaymış haftasına göre. Alttan muayene yaparak servikal boya baktı. 3,3müş. Gayet normal dedi. Bu arada açık olanlara yapılan dikişin Türk işi uydurmasyon bir yaklaşım olduğunu söyledi. Dünya'da böyle birşey yokmuş. Amniyo sıvısının içilen suyla çok bağlantısı yokmuş. Su azalması bebekteki sorundan olurmuş. Ama yine de bol su içmekte fayda var ödem açısından dedi. Ben 1 -1.5 litre içiyorum. Zorlanıyorsanız fazlasına gerek yok dedi.
Bu arada halk arasındaki çatın dar muhabbetini sordum. Güldü, her hamileye hep derler bunu dedi. Kalçanın darlığı veya zayıflıkla alakası yokmuş. Darlık ancak doğuma çok yakınken yapılan muayenede, bebeğin başı ve annenin leğen kemiği mesafesinin orantısıyla anlaşılırmış.
22 haftada Detaylı ultrasona gireceğim. Bu arada Bahçeci ye Alp Nuhoğlu başlamış perinatolog olarak. Haftada 2 gün. Ama ben yine de Rıza Madazlı ya gidebilir miyim dedim. Tabii çok iyidir, gidebilirsin dedi.
talkative_844 Hafif kaşıntıyı sordum. Hamilelikte genital mendil veya sıvılarda temizlik yapmayın dedi doktor. Fazla temizlik mantarı daha çok tetiklermiş. Bebeğe hiçbir zararı yokmuş. En iyi ilacı 1 litre suya bir çay bardağı elma sirkesi koyup, onunla silmekmiş. Çünkü içindeki asit çok iyi geliyormuş. Hatta bebek sabunlarının üstünde de yazar asit dengeleyici diye dedi. Bir de günlük ped kullanmak iyi değilmiş. Pamuklu çamaşır kullanıp, hergün değiştirin ve fazla kozmetik içeren ürünler kullanmadan sadece su ve sirkeyle temizleyin dedi.
Cnm yardimci docent mi hale hanim60 lira canim muayanesi
Evet cnm yardimci docent medipol meganin sitesine girip ordan okuyabilirsin deneyimlerini falan diger doktorlarada bakarsin icine sinen kafana yatan olursa ona gore karar verirsin cok doktor var orda gercekten karar vermesi zor oluyo ama nebilim hale hanim benim icime sinmistiCnm yardimci docent mi hale hanim
Kızlar benim tansiyonum 9/6 civarında hamile kaldığımdan beri böyle önceden normaldi ( 12/8 ) benimle aynı durumda olan var mı? Tansiyonumu ölçen hemşire yüksek olmasından iyidir dedi.
Canım bu alttan rahim ağzına dikiş olayına bazı doktorlar sıcak bakmıyor bazen çok kısalmışsa dikiş tutmuyor zaten ama akrabam birisi 4 diğeri 5 aylık bebeğini düşürünce enfeksiyon degil de rahim agzı kısalığı oldugu anlaşıldı malesef 2 kayıp sonrası 12.haftasında dikiş atıldı ve şimdi 1.5 yaşında oğlu..Selam kızlar,
Bizim de sabah oğlanla randevumuz vardı:) Ardından yogaya gittim, anca gelebildim.
Ali 18cm, 250gr olmuş. Herşey yolundaymış haftasına göre. Alttan muayene yaparak servikal boya baktı. 3,3müş. Gayet normal dedi. Bu arada açık olanlara yapılan dikişin Türk işi uydurmasyon bir yaklaşım olduğunu söyledi. Dünya'da böyle birşey yokmuş. Amniyo sıvısının içilen suyla çok bağlantısı yokmuş. Su azalması bebekteki sorundan olurmuş. Ama yine de bol su içmekte fayda var ödem açısından dedi. Ben 1 -1.5 litre içiyorum. Zorlanıyorsanız fazlasına gerek yok dedi.
Bu arada halk arasındaki çatın dar muhabbetini sordum. Güldü, her hamileye hep derler bunu dedi. Kalçanın darlığı veya zayıflıkla alakası yokmuş. Darlık ancak doğuma çok yakınken yapılan muayenede, bebeğin başı ve annenin leğen kemiği mesafesinin orantısıyla anlaşılırmış.
22 haftada Detaylı ultrasona gireceğim. Bu arada Bahçeci ye Alp Nuhoğlu başlamış perinatolog olarak. Haftada 2 gün. Ama ben yine de Rıza Madazlı ya gidebilir miyim dedim. Tabii çok iyidir, gidebilirsin dedi.
talkative_844 Hafif kaşıntıyı sordum. Hamilelikte genital mendil veya sıvılarda temizlik yapmayın dedi doktor. Fazla temizlik mantarı daha çok tetiklermiş. Bebeğe hiçbir zararı yokmuş. En iyi ilacı 1 litre suya bir çay bardağı elma sirkesi koyup, onunla silmekmiş. Çünkü içindeki asit çok iyi geliyormuş. Hatta bebek sabunlarının üstünde de yazar asit dengeleyici diye dedi. Bir de günlük ped kullanmak iyi değilmiş. Pamuklu çamaşır kullanıp, hergün değiştirin ve fazla kozmetik içeren ürünler kullanmadan sadece su ve sirkeyle temizleyin dedi.
Evet çok haklısın dikişle kurtulan çok bebek var bu hurafe değil bizim doktorlar basarılı ki abd den gelip tüp bebek yaptı komşunun gelini..cnaim benimki 7-8 gun ilerde.. iri bi bebek olur baska bir anlami yok, iyi bakmissin dedi.. takma kafana.. ben baya bi netten de araştirdim hiç kotu bi duruma rastlamadım.. rahat ol..
Lulinda canim anne karninda belgeselinde hamile hatun yunus egitmeniydi. 6 veya 7. Ayindaydi sanirim ney hatırlamıyorum, nişani düşmüştü. Erken dogum riskinden dolayi rahim agzini dikmislerdi. Rahim agzinin dikilmesinin Turklere özgü bir sey olmasi saçma bence.. eskiden olsa neyse de simdi dunya literaturu herkesin elinin altinda.. doktorlarimiz kulaktan dolma hurafe bilgilerle harek etmiyorlardir diye düşünüyorum, inaniyorum.. aksi korkutuyor valla
Canim benim de tansiyonum düşük dun ben de sordum.. daha iyi dedi.. çok abartmadan tuzlu ye dedi. Turşu zeytin cok tuzlu onlari yeme ama tuzu da azaltma dedi.. kaygi etme canim.Kızlar benim tansiyonum 9/6 civarında hamile kaldığımdan beri böyle önceden normaldi ( 12/8 ) benimle aynı durumda olan var mı? Tansiyonumu ölçen hemşire yüksek olmasından iyidir dedi.
Canm söylediklerine ben de cevap vermek istedim benm de yakınım aynen bu sorundan bebeğini kaybetti ve rahmi yarım olduğu için dediler sonra rahim ağzı yetmezliği olduğu anlaşıldı ama yarım rahim olanlarda daha fazla risk oluyormuş erken doğum konusunda 2.5 cm in altına düşmemesi gerek mis benm.de sorunum yarık rahim ve bende de sürekli ölçüm yapılıyor çok şükür suan ki durum iyi ama korkuyorum tabi ki... Bi de yaşayan birini görünce insan düşünüyor ister istemez.ama genelde 1 düşük ten sonra dikiş işlemi yapıyorlar allah korusun 1 bebeğini kaybetmeden bunu anlayamıyorlarmis doktor bana öyle dedi yani öyle kafaya göre gel 12. Haftada dikiş yapalım yok mus ve bir çok doktor sa kendine güvenmiyor bu konuda ben çok yere gittim özellikle devlet hastaneleri tırt anliycan özel de genelde ilgileniyor lar Rabbim hepimizin yavrusunu korusun bu derece zorluklarla sinamasin inşallah aminnn...Canım bu alttan rahim ağzına dikiş olayına bazı doktorlar sıcak bakmıyor bazen çok kısalmışsa dikiş tutmuyor zaten ama akrabam birisi 4 diğeri 5 aylık bebeğini düşürünce enfeksiyon degil de rahim agzı kısalığı oldugu anlaşıldı malesef 2 kayıp sonrası 12.haftasında dikiş atıldı ve şimdi 1.5 yaşında oğlu..
iş arkadasımsa gecen yıl tüp bebeğini 16.haftada banyoda kaybetti hepimiz şok olduk şimdi o da tüp bebekle 11 haftalık hamile ölçüm sonucu 2.8 cıktı 12.haftada dikişi atılacak başkentte yaptırmazsa olmaz ..
bunları yazma sebebim sizi etkilemek değil bizler çok zor elde ettik ne tedbir varsa ve gerekiyosa yapılmalı öyle bir doktor karşı diye inanmam burda topik var bu konuda birçok arkadaşa dikiş atıldı da bebekleri doğabildi ..
lütfen her ultrasyonda sorun karından görüyo ihmale gelmesin kaç cm deyin 2.5 altına inmemeli..
benim şükür 3.8 çıkıyor cunku ben t sekilden döndüm daima ölçülüyor inş.hep böyle kalır ama5 - 6 veya cm çıkan bayanlar da var ..
dilerim hepimiz saglıkla kucaklarımıza alıp bi ohhh diyelim..
Canm cevap verdiğin ixin çok sağol vala icimizde tecrübeli biri olmasi gerçekten süperLulinda teşekkür ederim cnm hemen uyguliycam..ama evde elma degil üzüm var olurmuki..
sevcanf tüp bebekte hesaplama adet tarihine göre olmuyor..transfere göre hesaplaman lazim..transfere 2 hafta ekle..cunku kiminin igne dönemi uzun sürüyor...ben gibi mesela..ayrica ogluma hamileyken hep geriden giderdi..herkese ozenirdim 1 hafta önde falan derlerdi
.maşallah 3250 dogdu..daha ne olsun...hic kafana takma..
esilaecrin su anda içinde neler oluyor bi bilsen bebek büyüdükçe mide bi tarafa bobrek bi tarafa..icinde inanilmaz bi değişim var..Vücut hiç alışık olmadığı bisey yaşıyor. .agrilar normal yani
.benimde belim kasiklarim sık sık agrio..ha bide vucut adet döngüsünu bir süre hatirlayabilior..yani adet zamaninsada boyle agrilar normal
Amin canım evet illa geçmişte bebek kaybı arıyolar fakat benim doktorum 3kez operasyon yaptığı için bana gerekirse atılacak dedi inş.gerekmez ..benim rahim dar zaten bi de ikiz olunca korktuk ama Allahın mucizesi çok önce ona emanetiz ..Canm söylediklerine ben de cevap vermek istedim benm de yakınım aynen bu sorundan bebeğini kaybetti ve rahmi yarım olduğu için dediler sonra rahim ağzı yetmezliği olduğu anlaşıldı ama yarım rahim olanlarda daha fazla risk oluyormuş erken doğum konusunda 2.5 cm in altına düşmemesi gerek mis benm.de sorunum yarık rahim ve bende de sürekli ölçüm yapılıyor çok şükür suan ki durum iyi ama korkuyorum tabi ki... Bi de yaşayan birini görünce insan düşünüyor ister istemez.ama genelde 1 düşük ten sonra dikiş işlemi yapıyorlar allah korusun 1 bebeğini kaybetmeden bunu anlayamıyorlarmis doktor bana öyle dedi yani öyle kafaya göre gel 12. Haftada dikiş yapalım yok mus ve bir çok doktor sa kendine güvenmiyor bu konuda ben çok yere gittim özellikle devlet hastaneleri tırt anliycan özel de genelde ilgileniyor lar Rabbim hepimizin yavrusunu korusun bu derece zorluklarla sinamasin inşallah aminnn...
Hayır canım idrarda proteine baktırman gerekirTansiyonum dusuk hep ama idrar baktirmadim. Enfeksiyon falan olunca odem mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?