- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
İnş.ben de yaşamam canım ..rahimin küçük olmasi bebegin büyümesine engel degil diye biliyorum..erken dogumada neden olmuyo..Çünkü ben hipo hipo hastasiyim ve rahmim kadinlarda olanlarin yarisi kadarmis..dr a sormustum..rahim bir kas ne kadar gerekirse buyuyebilir demişti.çok şükür bi sıkıntı yaşamadim.
Tabi ki canm önce Allaha emanet iniz onun vesilesi ile de doktor lara ... sen istanbulda misin canm.doktorun kim ? Ve memnun musun benm çünkü riskim çok yüksek tabi Rabbim bilir ama bu sebeple iyi bir doktor araştırıyorum.Amin canım evet illa geçmişte bebek kaybı arıyolar fakat benim doktorum 3kez operasyon yaptığı için bana gerekirse atılacak dedi inş.gerekmez ..benim rahim dar zaten bi de ikiz olunca korktuk ama Allahın mucizesi çok önce ona emanetiz ..
Aaa çok sağol canm.vala ben sormayı unuttum doktoruma kontrolde düşük riski sebebi ile doktor beni konusturmuyor bile sadece kanama vs incelemesi yaptigi icjn akljmdan tamamen cikmis o zman haftada 1 de olsa yiyebilirimesilaecrin canım doktora ton balığını sordum, yazmayi unuttum.. Sorun yok yiyebilirsin dedi.. SaLatanin uzerine koy ye dedi.. haftada 1..
Ay inş biz de yaşamayız allahın izni ile canm benm rahmim doğuştan sadece sol tarafı oluşmuş sağ taraf hiç yok bu sebeple dar yani yarım ama internette yaptığım araştırmalarda rahim ağzı yetmezliği daha yüksek oluyor diye yazıyor inş sorun yaşamadan bebislerimizi kucagimiza alırız özellikle 20 haftadan sonra erken doğum riski olduğu için sürekli diken üstünde gibiyim bu ağrı kaygılarım da bundan kaynaklanıyorrahimin küçük olmasi bebegin büyümesine engel degil diye biliyorum..erken dogumada neden olmuyo..Çünkü ben hipo hipo hastasiyim ve rahmim kadinlarda olanlarin yarisi kadarmis..dr a sormustum..rahim bir kas ne kadar gerekirse buyuyebilir demişti.çok şükür bi sıkıntı yaşamadim.
Canm bir de sen normal doğum mu yaptın sezeryan mi dar rahim olanları genelde sezeryan diye biliyorum ama yanlis bir tez mi yoksa :)rahimin küçük olmasi bebegin büyümesine engel degil diye biliyorum..erken dogumada neden olmuyo..Çünkü ben hipo hipo hastasiyim ve rahmim kadinlarda olanlarin yarisi kadarmis..dr a sormustum..rahim bir kas ne kadar gerekirse buyuyebilir demişti.çok şükür bi sıkıntı yaşamadim.
Canım ben Adana başkente gidiyorum güveniyorum içim rahatlıyo gerisi Allahtan tabi..senin sürekli kontrolün alttan mı oluyo dikiş henüz yok di miTabi ki canm önce Allaha emanet iniz onun vesilesi ile de doktor lara ... sen istanbulda misin canm.doktorun kim ? Ve memnun musun benm çünkü riskim çok yüksek tabi Rabbim bilir ama bu sebeple iyi bir doktor araştırıyorum.
Evet canm alttan bakıyor genelde çok nadir üstten kontrol etti 12. Haftadan beri kontrol ediliyor.cok şükür dikiş falan yok en son 3.4 cm. Olcmustu inş böyle de giderCanım ben Adana başkente gidiyorum güveniyorum içim rahatlıyo gerisi Allahtan tabi..senin sürekli kontrolün alttan mı oluyo dikiş henüz yok di mi
sezeryan oldum ama rahimin boyutuyla alakası yoktu..kiymetli bebek dedi dr..bana dar denmio..normalden küçük denio..hatta karindan ultrasonda bazen görünmüyodu..ama belki darlık olayı farklıdır. .yanlış bisi demiyim..Canm bir de sen normal doğum mu yaptın sezeryan mi dar rahim olanları genelde sezeryan diye biliyorum ama yanlis bir tez mi yoksa :)
Bana da alttan bakılıyo 3.8di inş.böyle kalır çünkü doktorum ikizi duyunca bayagı üzülmüştü başlarda biz de hiç sevinemedik ama şimdi daha rahat bakıyorum veren Allah sonuçta ben elimden geleni yapıyorum gerisi nasip..pozitif düşüncez seninki de gayet iyi..Evet canm alttan bakıyor genelde çok nadir üstten kontrol etti 12. Haftadan beri kontrol ediliyor.cok şükür dikiş falan yok en son 3.4 cm. Olcmustu inş böyle de gider
haftada 1 i geçmicekmiş ton konserve civa oranı yüksekmiş..Aaa çok sağol canm.vala ben sormayı unuttum doktoruma kontrolde düşük riski sebebi ile doktor beni konusturmuyor bile sadece kanama vs incelemesi yaptigi icjn akljmdan tamamen cikmis o zman haftada 1 de olsa yiyebilirimtekrar Teşekkürler tatlisim...
Kiyma da bi yerde etin ince halihaftada 1 i geçmicekmiş ton konserve civa oranı yüksekmiş..
ya ben hiç kırmızı et yiyemiyorum kıyma aynı işi görür mü acaba
Kiyma da bi yerde etin ince haliayni işi görür.. Ben diyete girdim resmen.. cok mutsuzuuumm coooookkk...
Mayali hamurlara, bulgurlu koftelere, durumlere veda etmek cok zor coookk... salataya izgaraya talim..Ayyy mutsuz olunmz mi kiyamam sanaaa...
max kilo alimi 20-28 hafta arasiymis, sen karbonhidrat ve tatliyi birak, bol meyve sebze izgara et balik ye..
ac kalma ama hamurisi ve tatli kesinlikle yeme.
Gunluk yuruyus yapmaya calis, ogle tatilinde mesela cik dolas gel, 20 dk yurusen kârdir..
Mayali hamurlara, bulgurlu koftelere, durumlere veda etmek cok zor coookk... salataya izgaraya talim..
Amin canm.insalah :)sezeryan oldum ama rahimin boyutuyla alakası yoktu..kiymetli bebek dedi dr..bana dar denmio..normalden küçük denio..hatta karindan ultrasonda bazen görünmüyodu..ama belki darlık olayı farklıdır. .yanlış bisi demiyim..
inşallah bi sıkıntı yasamazsin..
Tabi ki cnm. Sonuçta kırmızı etten yapılıyor kıyma da ama çok baharatla falan harmanlama bence köfte falan yaparken güzel oluyor ama belki vitamini gidebilir öyle oluncahaftada 1 i geçmicekmiş ton konserve civa oranı yüksekmiş..
ya ben hiç kırmızı et yiyemiyorum kıyma aynı işi görür mü acaba
Kıyamam canm.yaaaa..... sende herseyden ye ama az az sık sık yemek ye tatlım bence bu daha dogru çözüm olur gibi geliyor direkt rejime girmektenseKiyma da bi yerde etin ince haliayni işi görür.. Ben diyete girdim resmen.. cok mutsuzuuumm coooookkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?